Poslovno-porodični oko 25k €
Re: Poslovno-porodični oko 25k €
Da preformulisem, mislim da ce razvaliti prodaju u tom segmentu.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Mislim da će biti veliki uspeh. I nema on neku brojnu konkurenciju u svojoj podklasi, a može da bude interesantan i kupcima koji gledaju pola klase niže i pola klase više. Nudi dosta toga za normalne pare kao i svaki auto koji je nov u klasi i mora da se izlakta za svoju poziciju...tada se isplati kupiti takav auto jer daje najviše. Verovatno će na sledećoj geneaciji da šparaju. On će moći lepo da se prodaje i van Evrope. Jedino što nije baš neki lepotan, ali neće ga to mnogo oštetiti.
Za RAVa je Mister Universe
- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Uhh,bas mi se svidja.Markoni napisao:Pa ono, bolji mi je auto od Superba. Naginje se, ali odlicno lezi. Ovaj motor ga nosi sa lakocom, ne oseti se tezina ni najmanje.
Iskreno ne znam sa kojim SUVom da ga poredim, skoro mi je bio Q5. Zanimljivo da Kodiaq ima sve pregrade presvucene, dok su kod Q5 obloge vrata plastika fantastika. Bojao sam se da ce i on biti korak unazad sa kvalitetom, ali nije, naprotiv. Par slika.
Tapatalk Post

Heinz,nije samo za RAV4,vec i za druge klasice.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Ističem RAV jer nema enterijer 

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
D4D ne ide sa 4x4,tako da je svakako fail po meni u toj klasi.
Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
A majku mu. Kako si ste me sad tek rastrzali.
Ja Kodiaq možda mogu da dobacim do 1.4 TSI 150 KS Ambition. Bojim se tog motora. Da je TDI ne bih se brinuo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja Kodiaq možda mogu da dobacim do 1.4 TSI 150 KS Ambition. Bojim se tog motora. Da je TDI ne bih se brinuo.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemas zasto da ga se bojis. Ugradjuje se vec 3-4 god. u celu grupaciju i nema problema sa njim. Ja sam ga vozio u Superb-u, i super ga nosi stvarno. E sad, idi probaj, pa vidi da li je Kodiaq to sto tebi treba. Meni bi bilo zao da ga ne uzmem u 4x4 varijanti, a 150 KS bi mi bilo dovoljno u njemu.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Jos jedan plus za 1.4 tsi koji sam imao u superbu. Savrsen benzinac.
Za klasu ili dve bolji od renaultovog tce.
Za klasu ili dve bolji od renaultovog tce.
Najveca mana je sto ce se tdi posle lakse/bolje prodati. Pritom bih proverio malo kilaze, npr. kolko je tezi kodiak od superba, ne sumnjam ja da je 150 ks ok, nego je pitanje kakva ce biti potrosnja ako je recimo 100 kg tezi od superba.
- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
Sto se tice voznje mislim da nece biti problema, ali potrosnja ce biti problem pri voznji 120+. Tako da sracunaj sve, pa bolj uzeti i kredit 3 4000e za dizela isplatices ga u razlici potrosnje goriva. Cini mi se da si pisao da imas dosta autoputa.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
- maxer
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:36
- Garaža: Ford Focus II Mk2 1.6 16V
Slažem se.
Ako se prelazi mnogo kilometara i to za kratko vreme: samo dizelaš uzeti u obzir, da bi se smanjili troškovi goriva (i olakšala kasnija prodaja).
Ako se prelazi mnogo kilometara i to za kratko vreme: samo dizelaš uzeti u obzir, da bi se smanjili troškovi goriva (i olakšala kasnija prodaja).
U A3 sam vozio taj 1.4 tsi, potrosnja bila skroz ok iako ga nisam mazio, šta više bio je rent a car. Mislim da je na kraju prosek bio oko 7.
I dizel će na većim brzinama da troši dosta zbog aerodinamike
I dizel će na većim brzinama da troši dosta zbog aerodinamike
Litar i po do dva razlike TDI vs TSI, pa stavite na papir za koliko km se isplati 4000EUR.
Pritom će TSI uvek biti uglađeniji i tiši u vožnji. Automobil će da deluje kao da je iz više klase.
Ko ne prelazi baš mnogo teško da se TDI isplati. Stoji argument dalje prodaje, ali pitanje kako će tržište da reaguje na benzince za 5+ godina kad ih ponovo bude na ulicama više od dizelaša.
Tapatalk
Pritom će TSI uvek biti uglađeniji i tiši u vožnji. Automobil će da deluje kao da je iz više klase.
Ko ne prelazi baš mnogo teško da se TDI isplati. Stoji argument dalje prodaje, ali pitanje kako će tržište da reaguje na benzince za 5+ godina kad ih ponovo bude na ulicama više od dizelaša.
Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Malo si potcenio razliku u potrosnji.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...