Ratna tehnika
Re: Ratna tehnika
Radi Mig na teskom presretacu, MiG 41 kao zamena za 31. Valjda rade i na UCAV. Mada i ja kao laik sam primetio da su ih zapostavili.
Sent from my m2 using Tapatalk
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Al pazi Putina na vestima. Ludak gori sto puta od ovog našeg.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Verovatno će biti jeftiniji za eksploataciju od Suhoja, a osnova je dobro poznata pa nisu ulagali preterani novac u razvoj. Ima nekog smisla tehnički razvijati jeftiniji avion koji bi bio bliže liniji fronta. Fotke sa prezentacije.starac vujadin napisao:Da li su vaskrsli ovaj skoro poluzaboravljen avion da bi pomogli MiG koji je u senci Suhoja već duže vreme (mada su sada ista korporacija) ili im je frka da što pre zamene MiG 29?
http://englishrussia.com/2017/01/27/new ... sentation/
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
starac vujadin napisao:Da li su vaskrsli ovaj skoro poluzaboravljen avion da bi pomogli MiG koji je u senci Suhoja već duže vreme (mada su sada ista korporacija) ili im je frka da što pre zamene MiG 29?Geza napisao:https://www.youtube.com/watch?feature=p ... -XmanfghJ4
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... Fj9ETrvhAI
Planiraju da proizvedu 170 aviona za njihovo vazduhoplovstvo plus ako bude izvoza bice super za MIG. Mada imaju oni dosta posla u zadnje vreme, zavrsili su isporuke za Indiju i ostaje valjda jos jedna eskadrila za mornaricu. Ugovor sa Egiptom o 50 komada M/M2 je potpisan ali nema jos informacija da li su poceli proizvodnju..
Zanimljiiv je podatak o vremenu potrebnom za zamenu motora na 35-ici. Potrebno je samo sat vremena..

MiG29 i MiG 35 razlike

Što ludak? Kaže da je, osim poboljšanja domaće avijacije, prednost što 30 zemalja već ima 29-ke, pa je veliko tržište za prodaju novog aviona.Uroš S. napisao:Al pazi Putina na vestima. Ludak gori sto puta od ovog našeg.
Daleko su oni ispred nas. Samo na ovom avionu će zaraditi milijarde dolara, dok mi prodajemo građevinsko i poljoprivredno zemljište Arapima. Takođe, Putin nikad ne puca iz prazne puške, niti pregovara sa teroristima. Što se za naše ne bi moglo reći...
Ђенерал Јанковић
- Uroš S.
Mislim na autokratiju i totalitarizam, medijski mrak i ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda, brutalno kršenje istih, sveprisutnost u životu, pita se za sve, o svemu odlučuje i u svemu ima tal. Svi politički i drugi neistomisljenici su u zatvoru ili ubijeni (da, zaista ubijeni, pojeo ih mrak). Muž od ćerke dobija sumanute kredite od države a prosečan čovek živi sve gore. Migovi se ne jedu. Kao i ismejavanje ljudi. Primer gej parade koja nije zabranjena ali im je dozvoljena samo na dan VDV-a kada su ulice pune pijanih VDV-ovaca koji otprilike imaju manje mozga i biju gore nego naša interventna i gori su homofobi od Miše Vacića.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
A, to da.
Samo što od dolaska Putina na vlast, BDP i međunarodni položaj zemlje stalno rastu. Naši za to vreme kradu od penzionera, uvode akcizu na struju i ukidaju 400 km železnice.

Ђенерал Јанковић
- Uroš S.
Ma to je ok. Ali ovde te ipak i dalje ne ubiju ako kažeš nešto protiv vlasti.
BDP i život čoveka nisu nužno u korelaciji. Tj rast ne mora da se preliva. To je ogromna zemlja sa ogromnim troškovima. Većim delom vrv iracionalnim. Mislim da imaju najviše policajaca po glavi stanovnika tj 5-6x više od Nemačke.
I dalje su dovoljno bedni da piju pitralon kad nema para za votku.
RN3 Pro via TT
BDP i život čoveka nisu nužno u korelaciji. Tj rast ne mora da se preliva. To je ogromna zemlja sa ogromnim troškovima. Većim delom vrv iracionalnim. Mislim da imaju najviše policajaca po glavi stanovnika tj 5-6x više od Nemačke.
I dalje su dovoljno bedni da piju pitralon kad nema para za votku.
RN3 Pro via TT
Urose nemoj zezati da si zeljan gej parada?
U svakoj zemlji te ubiju ako iskopas nesto "duboko".
A ti sto piju otrove su budale, ali to su sela locirana u pm.
Rusija je u recesiji jos od 2013, a u 2014 je BDP skoro pa prepolovljen. BDP po glavi stanovnika, nisu ni u prvih 50 zemalja.snork napisao:A, to da.Samo što od dolaska Putina na vlast, BDP i međunarodni položaj zemlje stalno rastu.
Rast BDPa od 2000. je u velikoj vecini zbog prodaje nafte, gasa i ostalih prirodnih resursa i pored toga ne profitira narod, nego ekstremno mala grupa ljudi.
Verovatno da nije zeljan parade, ali da je dovoljno covek da postuje sve ljude. Predpostavljam.HKS napisao:Urose nemoj zezati da si zeljan gej parada?

Poslednja izmena od Dusan u 28 Jan 2017, 20:02, izmenjeno 1 put ukupno.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Nije poenta biti zeljan, nego odobriti onima koji jesu.HKS napisao:Urose nemoj zezati da si zeljan gej parada?
Eto kod mene u Svedskoj svake godine parada a gle cuda ja nikad nisam niti prisustovao niti gledao preko TV'a. Jednostavno me ne zanima.
A ta prokleta parada je najmanji problem Rusije.
Ne moze jedan covjek da se pita za sve.
- Uroš S.
Samo sam dao ilustrativan primer.
Jebeš BDP koji 60% zavisi od prodaje sirovine. I onda neki tamo arapin odšrafi slavinu i ti budeš naredne tri godine u rupi da nemaš osnovno za funkcionisanje države.
RN3 Pro via TT
Jebeš BDP koji 60% zavisi od prodaje sirovine. I onda neki tamo arapin odšrafi slavinu i ti budeš naredne tri godine u rupi da nemaš osnovno za funkcionisanje države.
RN3 Pro via TT
Da se trose pare na takve gluposti? Pa jel paradiraju momci i devojke?
Ne vidim cime su to oni privilegovani u odnosu na druge ljude, da treba drzava da im organizuje paradu, pa samo zato smatram da je to pogresno.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.