Ako bih mogao da se osvrnem na malopredjasnje pisanje o potrosnji benzinaca: cela diskusija je pocela sa Stjepinim postom o potrosnji Logana, pa sam se ja nadovezao sa "ispod 6 do CG", i od tad krece gadjanje sa autoputem i 120-130. Do Crne Gore nema autoputa, i nema sve ukupno 20 km gde mozes da vozis preko 100 (bezbedno). Meni auto koji inace lepo pije po gradu, a jos lepse po autoputu trosi na putu za more i nazad ispod 6 litara sa prosecnom brzinom 60-70.
Kad krenete sa onim "nema teorije, to je onda ko dizel", nemojte navoditi potrosnje na 150-200 jer to niko nije ni pominjao do sada, bar ja nisam primetio. Ja pod vanradskom voznjom podrazumevam magistralne puteve, ne autobahn. Konkretan primer kako se rasplinete:
Rakhil napisao:I meni bas dosta deluje ovako, ja na tim deonicama ne predjem 6 a gazim auto samo tako
daywalker napisao:Ja sam rekao sta sam imao za sve te 1.6 16 sto trose po 5l
dag81 napisao:Po meni su sve bajke kad napisu gazio sam ga a trosio mi 5.5l benzina
dag81 napisao:Ali iskreno mnogo je pocelo da me nervira to laganje, ne samo ovde, svi smo ludi, ali benzinac 1.6 trosi 5.5l kad se cepa. Pa ja ulazem 100e da mi neko dokaze da vozi 120-130 i da potrosi 5.5l. Ako je neki motor osetljiv na gas-u smislu potrosnje, to je benzinac.