Meni je buraz od tetke završio to na Rudarskom beše, i nije se usrećio kod nas, radio je u katastru opštine malo gledao kako se i šta radi, i onda otišao preko neke naše firme napolje. Prvo Libija i sad već 8 godina Rusija. Rade neka velika postrojenja, gasovode itd. Non stop je po nekim hladnim zabačenim krajevima, najbolje mu je bilo Soči, Habarovsk i Vladivostok, a ostalo su neka veoma severna polarni krug fazon mesta. A i ovi lepi gradovi on u suštini i nije bio u njima nego u nekim pustarama u blizini.elMaestro napisao:Hvala puno na odgovoru, to mi znaci. Posto sa kim god sam do sada razgovarao su ili fakultetski obrazovani, cija mi licna iskustva nemaju bas puno znacaja ili SSS :lose je na zapadu, nemoj da ides: likovi. Sta znam, za geodeziju se ne moze bas reci da je deficitarna, ali ima i gorih. A kad zavrsim faks vec cu malo i da izgubim zelju za odlaskom i promenama, uostalom onda i ovde mogu pristojno da zivim. Pod pristojno smatram iole bolje od znacajnog broja stanovnistva. Tako da ono, ostaje mi da trazim opcije sto pre.TheWickerMan napisao:elMaestro , evo ja idem sa SSS. Nemac traži iskustvo i poznavanje jezika na određenom nivou plus će tamo platiti pola kursa za dalje napredovanje na jeziku zato što je poenta u uklapanju u društvo i trajan ostanak. Nema pravila , sve je od struke do struke, koja kad treba.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Plata mu je odlična, ali jbg. malu decu ima ni ne gleda ih dok odrastaju.
@TheWickerMan i ja se prijavio za neku šljaku u Nemačkoj, a imam FPN završen