Nije se odnosilo na Ibarsku 180, ali ima deonica gde moze 140-160 opusteno, naravno zavisi i od auta koliko brzo postigne tu brzinu, i nisam rekao da je to tempo 140-180 na tom putu. A kako sam odvozao sa A3 pre 4 godine, to je zaista bila opustena voznja, jer nije bilo skoro nikog na putu, ali brzinski prosek odlican, tj. nije bilo potrebe da spustam ispod 100. Cak sam se u jednom momentu toliko opustio da sam ga na navukao na 160-170 negde ispred Cacka cini mi se, a posto je bilo oko 2-3h nocu, sreca proleteo pored patrole koja je spavala.

I da, bitno, ja volim nocu da putujem.
Mada generalno, pisao sam vec, u poslednje vreme isto mi je vozio 140 ili 180, pogotovu na autoputu(booooring), pa onda drzim 130-150(bezbedno za dozvolu), jer ako vozim preko nista ne dobijam osim eventualne kazne presretaca, vise potrosnje, a ugodjaj je meni licno isti i na 140 i 170-180, teko preko 180 mi bude zanimljivije, ali ne toliko da rizikujem da me nahvata presretac.
No poenta je kao sto si rekao, ili ko je vec napisao, sta ko smatra ostrom voznjom. A to tesko preko neta.
Jedino da se uputimo sa par auta na put, od Punta 1.2 sto trosi 5l, preko 1.3mjtd, Corole 1.3, do Foksija 1.6, Astre 1.6T, SX4-ke,Megana 1.5dci, pa do 1.8T i 1.9TDI, 2.0 klice i ostalih. Napunimo do cepa, drzimo svi jaci tempo sa preticanjima, i onda natankamo za 100km i vidimoo ko koliko trosi kad se cepa.
Ovi sa 1.2, 1.3 motorima ima da potrose 10l ako budun hteli da prate, sa 1.6 motorima 8-9, ubedjen sam.