PM ti je isključen
Ne, sto?Ogi napisao:Salis se ?
Ogi napisao:. Postoje rupe ciju evoluciju pratim vise godina jos od kako su bile bebe.
trojanac napisao:Ogi, preseli se na periferiju. U grad idi samo kad moraš. Biće ti život lakši.
Ja te rupe velike ne vidim. Nema potrebe da vozim.
Ispravka: ipak menjaju dva puta po 40-50m trake zbog 3,4 rupa. Jedna traka je prohodna, drugu menjaju. Posle će obrnuto. Semafor reguliše saobraćaj.passenger napisao:Ovde danas zatvorili jednu traku, dva bagera, dva kamiona i središe tri rupekao da obnavljaju 120 metara
Ja sam zvao za rupu kod tasta koja i nije bila bas velika, ali svakako dosadna jer je bas ispred njegove kuce, za dva dana su dosli i odradili posao i do dana danasnjeg sve je ok.Ogi napisao:Pa pogledaj sajt i ostavljene komentare pa proveri kako reaguju. I sam sam ostavljao mnogo puta bez ikakve reakcije. U svakom slucaju, potpuno nenormalan sled stvari je da ja moram njih da obavestim da bi oni nesto uradili. Pri tome moram i da slikam da bi gospoda videla i procenila da li da izlaze. Sta kao zaustavim saobracaj, izadjem iz auta, slikam iz svih uglova i nastavim ? Oni bi trebalo da imaju dva coveka bukvalno koja se voze kroz grad i zapisuju. Govorim o epi centru grada gde krater ne moze da se zaobidje, jednosmerna ulica. Neobjasnjivo. Postoje rupe ciju evoluciju pratim vise godina jos od kako su bile bebe. Mada kapiram da nekome ni ova rupa ne smeta, evo na primer Heroj je rekao da je Svetogorska kao pista.
Još jedan tender se raspisuje i ove godien bi trebalo da se usvoji rešenje, a do kraja 2019. da bude gotov i to na dva nivoa.Milos napisao:Ogi da li si skoro prosao starim zeleznickim mostom ?