SRAMOTA! Definicija bezobrazluka.
Momci, objasnili ste neke stvari. Kao što reče Dejan Udovičić, ono je bila SRAMOTA i zato je ova medalja slađa. Možemo samo da se zahvalimo braći Grcima i braći Crnogorcima za crvene kartone za 70% našeg tima. I da, da citiram Udovičića: "Ako sam ja u 4. četvrtini zaslužio crveni karton, onda je cela crnogorska klupa u prvoj četvrtini da ga dobije."
Ja i dalje ne verujem da su pobedili. Sve vrtim po internetu i čitam redom štampu da vidim da vidim dal' sam još u vinklu.
U svakom slučaju ovo je poslednja olimpijada koju sam pratio, jer zbog mnogih stvari sam olimpizam je izgubio smisao. Badmintonaše izbace jer su "birali" protivnika; Alžirca izbace, pa on priloži potvrdu da je povređen, oni ga vrate, a on povređen osvoji zlato na sledećoj trci (pa kakvi su ostali kada on povređen istrči bolje od njih); a Španci za "biranje" protivnika dobiju srebro. Na kraju, ovakvo "delenje pravde"... Znam, ja sam navijač, ali to što sam ja pristrasan to ne znači da sudije nisu LOPOVI.
Biti zaljubljen, to je isto kao kad se usereš u gaće...Svi vide, ali samo ti imaš onaj poseban osećaj topline. Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovite. Mogu ja to tebi objasniti, ali ti to ne možeš shvatiti!
steva_anya napisao:Vaterpolisti ce pobediti, i osvojiti trece mesto.
Vratice se sa medaljom. Igrace bolje, posto tesko da mogu tri utakmice u nizu da igraju slabo.
Verujem u njih. Vamos vaterpolisti!!!
Celu utakmicu sam navijao, kidao se, nervirao i "lozio". Na 10-8 i 11-8 su svi oko mene "digli ruke", ali sam nastavio da ih bodrim. Bio sam u tolikoj euforiji da nisam skontao da je trener isključen.
SVAKA CAST ZA POBEDU!!!!!
Svaka cast za borbu. Svaka cast za srecu i zadovoljstvo koje imam sada!!
Bilo bi lepo kad bi se svi osvajaci medalja docekali, makar simbolicno, zasluzili su!!
Dok su bile OI, citao sam sve u novinama, pa izmedju ostalog i izjave nasih olimpijaca, gde je jedan izmedju ostalog rekao: "deca Sinise Mihailovica ne znaju srpski, a on tera igrace da pevaju himnu!". Ima li tu istine?
Dok je bila himna klopao sam, jesu svi nasi pevali?