Niko te ne sprecava da pazaris Logitech Harmony i da 10 uredjaja kontrolises jednim daljincem.
Za kablove isto tako - sam projektujes svoj prostor. Sakri kablove ako ti smetaju. Sta bi bilo da imas ceo Hi-Fi / HT sistem?
Od standarda Conax CAS7 moguće je koristiti dodatne usluge PVR,VOD i PPV preko smart kartica. Međutim, D3 CAM koji SBB daje korisnicima (SmarCAM 3, Conax CAS5) ne podržava dodatne opcije. Ako SBB nabavi noviju opremu koja podržava takve usluge, biće moguće da ih i mi imamo. Ne verujem da će to biti u bližoj budućnosti.
Mora od provajdera, digitalni kanali su kodirani i ta kartica ih u stvari "otključava". U tome i jeste ceo štos. Da nema nje ili boxa mogao bi celom komšiluku da udeliš TV program kao nekad. Ovako neće da može, digitalija brale.passenger napisao:Vidim pričate o modulima, pa da pitam. Oko 100 eura ima da se uzme Conax CI Modul i smartcard kod mog provajdera, ali na internetu sam našao za 40 eura. Nikad to nisam koristio, pa me zanima je l mogu da uzmem to sa oglasa, ubacim kod mene? Ta smartcard me zanima, jer je to univerzalna kartica ili mora baš od tog provajdera da se uzme?