Zanimljivi oglasi

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Re: Zanimljivi oglasi

Post od member »

Gledam po oglasima 535d, i vidim da su većina sabili kilometara više nego 520d. A izgledaju nekako izmučeni ,i u mnogo lošijem stanju nego što bih očekivao. Ali su uglavnom nakrcani opremom pa ih to malo vadi.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

Dobar 535d kosta puno. 530d ces mnogo lakse naci.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

I ja htedoh napisati, sto ne pogleda nesto izmedju tj 530.
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

gledaš E60 ili F10 karoseriju?

Jesu izmučeni, većina ih uzima dok ne počne da se dosta kvari i uvale nekom dalje za neku zamenu. Jeste biturbo zvuči primamljivo, ali kao što je rečeno, 530d mi je zdravija opcija. Možeš i neki čip da mu zuzneš, ali verovatno nema potrebe. Razlika je 0.3s u ubrzanju do stotke, i nešto snažnija medjuubrzanja. Znam za dva 535d e60, oba su bili puna problema sa ispod 150 000 km. Mogu misliti kako izvlače pare iz džepa sa 250 000 km.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
TheWickerMan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Giluietta TCT

Post od TheWickerMan »

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Kicerica :x
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

+1
Prešao je u Roming...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Sto se klime tice, meni je stalno u manuelnom modu, iako je automatska. Da li ja ne znam da je koristim ili sta vec, ali kad god sam je stavljao na auto mod, nikada nije dostigla zadatu temperaturu i smanjila se ili ugasila. Doduse, ako se dobro secam, to sam pokusavao samo leti pri vecim temperaturama, pa joj je mozda to bila nemoguca misija, ali znam da sam je podesavao na nekih 20 stepeni i samo je picila po sredini u najjacem rezimu i nista se nije dogadjalo dugo vremena, da bih na kraju odlepio sto duva direktno u mene i gasio je. A bas dugo sam cekao da se nesto desi...
Korisnikov avatar
dag81
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
Kontakt:

Post od dag81 »

somi-car napisao:
Tako da u BMW 5-ici manuelna klima mi je apsurd jer kontam da kupac zeli udobnost a dobra klimatizacija ili grejanje je sigurno bitna stavka u svemu tome.
I ova je automatska u BMWu sa ovim sporet prekidacima. Ima " Auto" mode.Slika
Inace automatska klima je zakon za celu godinu. Jedan od dobrih razloga zasto sam kratko vozio BMW1 je sto me nerviralo sto nikako nisam mogao podesiti temp koja mi odgovara, zims bila.

Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Kontakt:

Post od Delija »

Stavis na 21-22 stepena i ne mislis :)
Korisnikov avatar
member
Reactions:

Post od member »

passenger napisao:gledaš E60 ili F10 karoseriju?

Jesu izmučeni, većina ih uzima dok ne počne da se dosta kvari i uvale nekom dalje za neku zamenu. Jeste biturbo zvuči primamljivo, ali kao što je rečeno, 530d mi je zdravija opcija. Možeš i neki čip da mu zuzneš, ali verovatno nema potrebe. Razlika je 0.3s u ubrzanju do stotke, i nešto snažnija medjuubrzanja. Znam za dva 535d e60, oba su bili puna problema sa ispod 150 000 km. Mogu misliti kako izvlače pare iz džepa sa 250 000 km.
F10
Ali ima tu jedan ozbiljan problem. Ja znam 5-6 vlasnika F10 i svi su imali ozbiljne probleme s autom. A nijedan od njih nema preko 100k km i svi su održavani maximalno moguće. A ipak se dešavaju čudni kvarovi. Sledeći minus je što svi kvarovi tj.popravke su koštali papreno. Isti deo za F10 košta 30-50 % skuplje nego za Audi A6 C7. Neverovatno. Tako da još vagam šta ću, a dosta toga ovisi i u kojoj zemlji ću ga uzeti i registrovati.
Korisnikov avatar
NexT
Reactions:
Pridružio se: 09 Jan 2012, 18:49

Post od NexT »

Kakvi kvarovi?

Drugar vozi 520d, 8zf, presao nesto ispod 200kkm, za sad nije nista radio na njemu.

Mene naplasili svi za w212 pre nego sto sam ga uzeo, moj presao 120k za malo jace od godinu dana, imao 300e vanrednog odrzavanja (klapnu usisa i regulator pritiska goriva).
Korisnikov avatar
member
Reactions:

Post od member »

Evo poslednji primer od pre nekoliko dana . 525d LCI, pukla dva nosača motora na istoj strani u roku par dana. U servisu ustanovili da je oštećena i poluosovina (mada meni nije jasno kakve to veze ima jedno s drugim! ) , i sve skupa izašlo blizu 1000e. Sve rađeno kod Zekića.
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

member,
bogumi ne znam za F10, samo dvoje ih vozi u mojoj okolini. Jedan je 520d xdrive, drugi je rwd 535i. Oba su oko 60-70 kkm, s tim što je 535i išao na zamenu kompresora klime do sada. Oba se voze na 1150 rpm. Potrošnja tog 535i je 9-9.5 litara u proseku.
Poslednja izmena od passenger u 04 Feb 2017, 14:44, izmenjeno 2 puta ukupno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Odgovori