milospinkfloyd napisao:koji dramski elementi su vam dobri? Sto se muskarac sa 40 godina ponasa kao klinac od 15? Sto ga zena sjebe na sudu tako sto kaze kako joj je bivsi muz priznao kako ga grize savest jer mu je sin pao dok je on bio sa njim u igralistu i zena to iskoristila na sudu pa mu se posle izvinula kako ona to ipak nije htela nego je advokat zajebo? Klasicno manipulisanje publikom kako film ne bi imao ni jednog negativca, i klasicno udaranje na emocije kod sirih masa
Brate, za tebe su stvoreni Cak Noris, Stiven Sigal i Dolf Lundgren.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
milospinkfloyd napisao:koji dramski elementi su vam dobri? Sto se muskarac sa 40 godina ponasa kao klinac od 15? Sto ga zena sjebe na sudu tako sto kaze kako joj je bivsi muz priznao kako ga grize savest jer mu je sin pao dok je on bio sa njim u igralistu i zena to iskoristila na sudu pa mu se posle izvinula kako ona to ipak nije htela nego je advokat zajebo? Klasicno manipulisanje publikom kako film ne bi imao ni jednog negativca, i klasicno udaranje na emocije kod sirih masa
Brate, za tebe su stvoreni Cak Noris, Stiven Sigal i Dolf Lundgren.
Hvala na preporuci ali od akcije sam pogledao prva dva terminatora i mad max prvi i poslednji, i odmah shvatio da su akcije najgori filmovi cak i gori od pateticnih i povrsnih drama poput kramera ali hvala jos jednom na utrosenom vremenu u analizi mog ukusa
milospinkfloyd napisao:
Hvala na preporuci ali od akcije sam pogledao prva dva terminatora i mad max prvi i poslednji, i odmah shvatio da su akcije najgori filmovi cak i gori od pateticnih i povrsnih drama poput kramera
Pobješnjeli Max 1 je antologija...
Poslednja izmena od Velja u 04 Feb 2017, 10:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Izasao Arrival na YTS. Malo pre skinuo i ubacio i onda vidim koliko sam filmova nagomilao a jos nista nisam odgledao Ovo je samo deo, trenutno 62 imam valjda.