Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
Re: Koji je Vas sledeci auto? [realne varijante]
Meni je prelep i prvi i drugi, ali je kurac od auta u odnosu na e klasu.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Uhh prvi je
I dan danas, a kamoli pre 12 godina. Bio bordo sa krem enterijerom u katalogu, prelep.
Po cemu je k od auta?
Prakticnost ne racunam kao kriterijum, to je jasno.

Po cemu je k od auta?
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Eto meni E klasa nikad nije bila lepa do w212.
Malo me nerviraju oni dupli okrugli farovi. Bas mi je bilo drago kad su kod w212 to promenili.
A CLS sa svih strana sjajan, volim taj fazon kupe limuzina, dugačak elegantan i još agresivan nekako. A oni beše su pioniri tog fazona?
Dobro to su manje više snovi meni. Pre ću nabaviti lepo B klasu i dosta.
Malo me nerviraju oni dupli okrugli farovi. Bas mi je bilo drago kad su kod w212 to promenili.
A CLS sa svih strana sjajan, volim taj fazon kupe limuzina, dugačak elegantan i još agresivan nekako. A oni beše su pioniri tog fazona?
Dobro to su manje više snovi meni. Pre ću nabaviti lepo B klasu i dosta.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Po tome sto se lupa glavom u krov koliko je nizak, prozori bunker varijanta. Da ide, ide. Ali uzmes e klasu sa istim motorom i glava ti ne udara u plafon i imas vise mesta pozadi.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Vi bi i da je kupe i da je atraktivan i da, kako stojis, samo uletis u njega.
Sent from my m2 using Tapatalk
Zato i postoji gle.
Meni je GLE Coupe apsolutni favorit. Nadam se da cu nekad biti u sitaciji da ga priuštim. Mada CLS mi se svidja i prva o druga generacija, ali generalno gledano nije previse upotrebljiv kao E klasa, na čijoj se osnovi zasniva.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Pa prakticnost je nula, ne moze to da se ne racuna u automobilu od 5 metara.Scuderia napisao:Uhh prvi jeI dan danas, a kamoli pre 12 godina. Bio bordo sa krem enterijerom u katalogu, prelep.
Po cemu je k od auta?
Onda, napred je skuceniji od moje c klase, a pozadi ima manje mesta i za noge i za glavu.
Nista dinamicniji od e klase nije.
CLS kapa dole. Od prvog do poslednjeg. Uopšte ta linija kola je strava, ali CLS je nešto posebno. A7, CC... Divni automobili, van šablona.
Kad mi dođe vreme za tako nešto sa zadovoljstvom ću terati.
Tapatalk
Kad mi dođe vreme za tako nešto sa zadovoljstvom ću terati.
Tapatalk
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Pre neki dan sedoh u CLS (2012) na zadnje sediste i glavom nisam ni prisao krovu a visok sam 194cm.shandu90 napisao:Po tome sto se lupa glavom u krov koliko je nizak, prozori bunker varijanta. Da ide, ide. Ali uzmes e klasu sa istim motorom i glava ti ne udara u plafon i imas vise mesta pozadi.
Dve iskrene gluposti kod tog auta je sto je cetvorosed i sto mu se ne obara zadnje sediste. Sve ostalo je cista petica.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
I sto je napred skucen poput SLK i sto pozadi ima mesta za noge jedva za 2 coveka od 185 jedan iza drugog, sto ima mali gepek, jos manji otvor gepeka...cak mi je najbolji detalj to sto ima 4 sedista, obozavam automobile sa 4 sedista.
Taj auto samo suludo dobro izgleda i to je to, da se ne lazemo. Sve ostalo je na nivou ispod E klase.
Taj auto samo suludo dobro izgleda i to je to, da se ne lazemo. Sve ostalo je na nivou ispod E klase.
Pa moze, meni ne treba prakticnost tako da mi taj kriterijum ne vazi, zato pitam, mislio sam da je objektivnije losiji kako si napisao.Xepoj87 napisao:Pa prakticnost je nula, ne moze to da se ne racuna u automobilu od 5 metara.Scuderia napisao:Prakticnost ne racunam kao kriterijum, to je jasno.
Ti prozori su jedan od najboljih detalja.shandu90 napisao:prozori bunker varijanta.
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Danas video najnoviji A5 Sportback Quatro S Line
Bas je dobar!
Bas je dobar!
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
To su sve realne mane, totalno je nebitno sta ti zelis i trazis od auta.Scuderia napisao:Pa moze, meni ne treba prakticnost tako da mi taj kriterijum ne vazi, zato pitam, mislio sam da je objektivnije losiji kako si napisao.Xepoj87 napisao:Pa prakticnost je nula, ne moze to da se ne racuna u automobilu od 5 metara.Scuderia napisao:Prakticnost ne racunam kao kriterijum, to je jasno.Ti prozori su jedan od najboljih detalja.shandu90 napisao:prozori bunker varijanta.
Objektivno je dosta losiji i lepsi auto. I zaboravio sam da dodam da je skuplji i da je jako klaustrofobicno voziti se pozadi, pa ga ne bih birao ni za decu.
Ne znam uopste kako si uspeo da napises u istoj recenici "Meni ne treba prakticnost, tako da mi taj kriterijum ne vazi", sto je cisto subjektivan kriterijum i to da objektivno nije toliko losiji.
Moglo bi se reci i za E klasu da je objektivno losija od E klase karavana.