Dakle narucio sam auto (540i xDrive) ali za neke stvari jos nisam 100% siguran kako hocu da budu.
U pitanju je beli:
Ali sam narucio ovakve 20 felne:
Posto je M paket imace i takve plave celjusti.
Sto mu dodje ovako nesto:
Enterijer rekoh vec ovo je pocetna tacka:
Jedna od dilema je koju drvenariju, za sada sam stavio ono mat drvo sto mnogo dobro izgleda na snimcima. Ja sam uzivo kombinovao to sa konjak braon bojom ali na osnovu parcica materijala i koze koje imaju u salonu tesko je steci pravi utisak. Sve u svemu nisam siguran da li cu istaviti to mat drvo ili ga zameniti nekim lakiranim (tamnijom nijansom). Takodje nebo ce biti taminije jer sa M paketom dolazi grafit nebo.
To sto sam za sada sklopio izgleda ovako, ali ebi ga kad nije umetnicka slika kao vecina drugih...
Od dilema jos imam da li da idem na Comfort sedista ili Sport. Za sada sam stavio Sport jer mnogo dobro izgledaju na slikama a imaju bolje drzanje, medjutim trenutno sam u fazonu da uzmem Comfort.
Druga dilema je sta da radim sa oslanjanjem auta, za sada sam uzeo Adaptive Drive (variable dampers + Antiroll) ali se razmisljam da zameniz za Variable Dampers + 4 wheel steering.
Ostalo je sve manje vise sigurno, ima svasta od opreme (adaptive LED, HK, HUD cak stvari koje nisam planirao (daljinsko parkiranje, onaj display kljuc, presafe...).