Doplata, naravno.Scuderia napisao:Adaptivno ide uz doplatu? Citao sam da je to opcija, ali kazu u voznji i dalje nije cvrsto kao RWD.
Kako mislis ne moze da se spusti?
Pa lepo - ne moze taj 1 cm dole. Takav je sistem.
Doplata, naravno.Scuderia napisao:Adaptivno ide uz doplatu? Citao sam da je to opcija, ali kazu u voznji i dalje nije cvrsto kao RWD.
Delija napisao:Pa sto se ti bunis - ti zivis u tom krstenom svetu
Pa sta sam ja rekao, osim da ima vise opreme da se doplati? Sustina je da je pojacanje osnovne opreme najnormalnija stvar tokom godina.Delija napisao:Pa dobijas automatski menjac, LED farove, Business navigaciju, automatsko zatamnjivanje unutrasnjeg retrovizora, tempomat, automatska svetla i brisace, Hands-free + USB...Xepoj87 napisao:Pa kod mene si imao par paketa i jos par stavki opreme, kod ove imas barem 50% vise da dodas.
I ako je istina da ide vise standardne opreme, vecinom su to neke fundamentalne stvari za danasnja kola, dok se i dalje ono sustinski vazno doplacuje, navi, panorama, sportski paketi, farovi, koza, volan, felne, itd...a onda mozes da dodas jos 100 novih dzidza bidza.
Sta bi ti vise hteo u standard opremi?![]()
Delija napisao:Doplata, naravno.Scuderia napisao:Adaptivno ide uz doplatu? Citao sam da je to opcija, ali kazu u voznji i dalje nije cvrsto kao RWD.
Pa lepo - ne moze taj 1 cm dole. Takav je sistem.
62500 je automatik na konfiguratoru.Delija napisao:Naravno da nije nerealna cena jer samo automatski menjac, LED farovi, navigacija i neki od paketa (Sport, Luxury, M Sport) dodaju 9-12k evra.Floyd napisao:To je džaba tamo. U Nemačkoj kreće od 63k a i ovde je slično. Dodaj na to M paket, HUD, HK, komfort sedišta i još par sitnica i eto ga on lagano preko 75k.
50k je nerealna cena 320d sa solidnom opremom.
Elem, po zvanicnom cenovniku u Nemackoj (zvanican PDF katalog sa BMW sajta) samo cena za 540i je kod nas sumnjivo niska - ostale su manje-vise iste.
Moguce da tamo uz 540i ide standardno od opreme nesto sto kod nas ne ide. Mrzi me sad da istrazujem u katalogu.
Cene u Nemackoj:
520d (manual) 45.200 - ovo kod nas i nema u ponudi
520d 47.450
530i 49.800
530d 54.300
530d xDrive 56.900
540i 57.700
540i xDrive 60.300