BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
I Reno.
- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Delija
Znači da se od ove godine isplati kupiti nov BMW u Srbiji...
Eno i Engleski mediji ih već svrstavaju u premium, a i Superb im bolje ocenjen od Mercedesa.
Zato i ne čitam nešto njihove magazine, BMW i Volkwagen/Audi/Škoda/Seat grupa su uvek najbolji, ostalima uvek nađu mane...
Ne znam od A/B/M trojke koji je najiplativiji ali od klasičnih automobila Škoda je iz generaciju u generaciju dalje od best-buy. Sledeće generacije verovatno će nestati jaz između Škoda i Volkswagen modela. Superb izađe preko 50.000€ u maksimalnoj opremi čini mi se.Floyd napisao:BMW i Škoda.
Eno i Engleski mediji ih već svrstavaju u premium, a i Superb im bolje ocenjen od Mercedesa.

Zato i ne čitam nešto njihove magazine, BMW i Volkwagen/Audi/Škoda/Seat grupa su uvek najbolji, ostalima uvek nađu mane...
Pozdrav
Kada se slicno opreme, Mercedes i Bmw slicno i kostaju.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Laki tek sad sam ispratio situaciju oko porudzbine.
Auto ce biti brutalno dobar
Auto ce biti brutalno dobar

Brzine idu u H-a !!!

U Autobildu dodje Skoda Superb i pobedi E klasu.7footer napisao:Delija
Ne znam od A/B/M trojke koji je najiplativiji ali od klasičnih automobila Škoda je iz generaciju u generaciju dalje od best-buy. Sledeće generacije verovatno će nestati jaz između Škoda i Volkswagen modela. Superb izađe preko 50.000€ u maksimalnoj opremi čini mi se.Floyd napisao:BMW i Škoda.
U prvom testu u svemu Mercedes bolji, ali ipak Skoda je jeftinija, pa je nekako Svabi bilo sladje.
Sent from my m2 using Tapatalk
Najopsezniji test do sada, kazu da je pokido konkurenciju, razlika veca od ocekivane. Pobedio je u svakoj kategoriji 
Audi inace u prvom clanku dobio 45 poena bonusa samo zato sto je 4x4, inace dosta vise zaostaje u voznoj dinamici.

Audi inace u prvom clanku dobio 45 poena bonusa samo zato sto je 4x4, inace dosta vise zaostaje u voznoj dinamici.
Aha znaci A6 C7 koji je izasao 2011 je skoro u egalu sa E klasom koja je 2016 a malo malkice losiji od BMW koji je sada predstavljen tj. 2017. To znaci samo jedno ... Jedva cekam A6 C8 koji ce ih razbiti na testovima.
I naravno svi ti testovi ne znace nista ... opet ce neko kupiti sta najvise voli i sta mu najvise odgovara i tacka.
I naravno svi ti testovi ne znace nista ... opet ce neko kupiti sta najvise voli i sta mu najvise odgovara i tacka.
Pokidao ih je BMW kao i uvek.
Samo je ovaj ključ sa displejem baš gadan. Koliko često se to puni?
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Neverovatno kako se matori audi brutalno drzi sa obzirom na godine, pogotovo performanse sa obzirom da ima jednu odnosno dve brzine manje, vece gubitke u prenosu itd. A I sa izolacijom se drzi.
Ih koliko sam se puta zakrvio sa saudijcima kad ime kazem da bez quattra nije to to.
Videcemo sta ce napraviti sa novim, teoretski bi mogli bolje jer su ostali pokazali karte, prakticno vagen nema love posle dizelgejta.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ih koliko sam se puta zakrvio sa saudijcima kad ime kazem da bez quattra nije to to.
Videcemo sta ce napraviti sa novim, teoretski bi mogli bolje jer su ostali pokazali karte, prakticno vagen nema love posle dizelgejta.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ne znam sto su kreteni pa prave prednju vucu kao osnovnu.
A Ivane iz koje godine je motor u Mercedesu? I zasto si izostavio "doppelkupplung"?
A Ivane iz koje godine je motor u Mercedesu? I zasto si izostavio "doppelkupplung"?
Floyd napisao:Pokidao ih je BMW kao i uvek.
Sad kad smo apsolvirali Merc i Audi, bilo bi lepo da vidimo direktno poredjenje sa Panamerom.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Audi u oba testa pobedio novije konkurente po pitanju izrade. Sledeći takve trendove sledeći će biti lošije urađen od prethodnika 

- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Što bi rekli ljudi, važno je učestvovatiIvan napisao:Neverovatno kako se matori audi brutalno drzi sa obzirom na godine