Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Laki, trenutno nisam kupac ni za BMW ni za Merc ni za Audi. Ali stalnim ovakvim izjavama po forumu praviš kontraefekat, bembara mi postaje odbojna. Slično kao što mi se Audi ogadio na jednom drugom forumu, Audi savršenstvo, Audi ima mnogo više ks nego što fabrika kaže, Audi ovo Audi ono. Nemoj od BMW-a da praviš to isto, i ne mislim samo na ovaj zadnji post.Laki021 napisao:Najopsezniji test do sada, kazu da je pokido konkurenciju, razlika veca od ocekivane. Pobedio je u svakoj kategoriji
Nisam ja kriv sto svi testovi imaju iste rezultate...grujicd napisao:Laki, trenutno nisam kupac ni za BMW ni za Merc ni za Audi. Ali stalnim ovakvim izjavama po forumu praviš kontraefekat, bembara mi postaje odbojna. Slično kao što mi se Audi ogadio na jednom drugom forumu, Audi savršenstvo, Audi ima mnogo više ks nego što fabrika kaže, Audi ovo Audi ono. Nemoj od BMW-a da praviš to isto, i ne mislim samo na ovaj zadnji post.Laki021 napisao:Najopsezniji test do sada, kazu da je pokido konkurenciju, razlika veca od ocekivane. Pobedio je u svakoj kategoriji
grujicd napisao:Nemoj od BMW-a da praviš to isto.
Kako to mislis neutralan?DasAuto napisao:Jel sam ja jedini na ovome forumu koji sam neutralan a vozim njemacko auto
Laki, Floyd i ostali bimmerovci se malo sale na duze staze kada je u pitanju poredjenje bmw-a sa konkurencijomgrujicd napisao:Laki, trenutno nisam kupac ni za BMW ni za Merc ni za Audi. Ali stalnim ovakvim izjavama po forumu praviš kontraefekat, bembara mi postaje odbojna. Slično kao što mi se Audi ogadio na jednom drugom forumu, Audi savršenstvo, Audi ima mnogo više ks nego što fabrika kaže, Audi ovo Audi ono. Nemoj od BMW-a da praviš to isto, i ne mislim samo na ovaj zadnji post.Laki021 napisao:Najopsezniji test do sada, kazu da je pokido konkurenciju, razlika veca od ocekivane. Pobedio je u svakoj kategoriji