Zar nije Laki informaticar ili neki kancelarijski posao obavlja?milospinkfloyd napisao:Laki, Floyd i ostali bimmerovci se malo sale na duze staze kada je u pitanju poredjenje bmw-a sa konkurencijomgrujicd napisao:Laki, trenutno nisam kupac ni za BMW ni za Merc ni za Audi. Ali stalnim ovakvim izjavama po forumu praviš kontraefekat, bembara mi postaje odbojna. Slično kao što mi se Audi ogadio na jednom drugom forumu, Audi savršenstvo, Audi ima mnogo više ks nego što fabrika kaže, Audi ovo Audi ono. Nemoj od BMW-a da praviš to isto, i ne mislim samo na ovaj zadnji post.Laki021 napisao:Najopsezniji test do sada, kazu da je pokido konkurenciju, razlika veca od ocekivane. Pobedio je u svakoj kategorijimalo malo pa na forumu naletim na post "laki jel se salis to vezano za bmw?" Pa naravno da se sali, nije valjda ozbiljan covek od nauke (ako sam dobro shvatio covek je zubar, ako nisam izvinjavam se) u stanju da izjavi kako je bmw 5 bolji od Panamere, i kako "kida" konkurenciju (ko da se poredi sa auticima na baterije za decu)
![]()
Inace i ja sam sa zakasnjenem ispratio temu, cestitam na kupovini. Auto je 10/10, da ne mracim sa belom bojom i crnim difuzerom, nacice se valjda resenje za to. Kombinacija enterijera je super, oprema, motor, sve. Zamerke realno nema
Naravno da se svi po malo sprdaju mada ima i ozbiljnih:D
Jel G30 trenutno najbolji u klasi? Verovatno jeste po velikoj vecini auto novinara i ljudi koji se bave automobilima. Ali nije svemirski brod unodnosu na konkurenciju.