Poslovno-porodični oko 25k €
Re: Poslovno-porodični oko 25k €
Jedno teletabis pitanje, pošto pre nisam imao auto sa indikatorom pritiska u gumama. Da li je tu nešto komplikovanija zamena točkova i da li treba na nešto da pazim kad kupujem felne?
Sent from my iPhone using Tapatalk
I Avensis garantdag81 napisao: Nije vise ta dim bauk kao prosle god, ove godine je 215 55 17 problem jos od pocetka decembra. Vitara i Superb su rekao bih napravili nestasicu, dosta ih se prodalo ove god. Ali opet sledece god ce doci na svoje.

- dag81
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 09:09
- Garaža: BMW1 118d i Doblo JTD radna makina :)
- Kontakt:
@edmundo, nemas senzore imas ocitavanje preko ABSa.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Čestitam na autu!
Drugar je preuzeo prosle nedelje Ambiton 2.0TDI 150ks DSG. ODusevljen je autom. Nije ništa uzimao od dodatne opreme, a pričao sam mu da uzme prednje senzore. Sad kuka, krivo mu sto ih nije naručio.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Drugar je preuzeo prosle nedelje Ambiton 2.0TDI 150ks DSG. ODusevljen je autom. Nije ništa uzimao od dodatne opreme, a pričao sam mu da uzme prednje senzore. Sad kuka, krivo mu sto ih nije naručio.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kad nije platio na moatu...Sad ce malo vise da tresne za krstene senzore.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Trebalo bi da mogu da se ugrade i da radice kao fabrika.AleksaM napisao:Čestitam na autu!![]()
Brzine idu u H-a !!!

Pa ja kontam da je sve po istom principu kao i kod cele VAG grupacije. treba mu novi modul i 4 senzora. Mada reče mi da će se raspitati u Alprosu, gde je i kupio auto, da li postoji šansa da mu to urade kako treba.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Ako ikako može, biće rešeno u Alprosu. U to sam uveren.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Jel ti drugar Dušan?AleksaM napisao:Pa ja kontam da je sve po istom principu kao i kod cele VAG grupacije. treba mu novi modul i 4 senzora. Mada reče mi da će se raspitati u Alprosu, gde je i kupio auto, da li postoji šansa da mu to urade kako treba.

Brzine idu u H-a !!!

Gledam malo felne. I svuda iskaču nove lepe za 300 € komplet 4 komada. Koliko sam skontao to su kineske. Kako se to pokazalo?
Hahaha jeste!Day Walker napisao:Jel ti drugar Dušan?AleksaM napisao:Pa ja kontam da je sve po istom principu kao i kod cele VAG grupacije. treba mu novi modul i 4 senzora. Mada reče mi da će se raspitati u Alprosu, gde je i kupio auto, da li postoji šansa da mu to urade kako treba.

- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Nađi original felne, nije to toliki problem...Edmundo napisao:Gledam malo felne. I svuda iskaču nove lepe za 300 € komplet 4 komada. Koliko sam skontao to su kineske. Kako se to pokazalo?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Mislim da decko sa Skoda foruma prodaje original 17 za Superb 3, provericu pa cu vas povezati.
Inace Superb je Super izbor za to sto tebi treba. Nek' je sa srecom.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Inace Superb je Super izbor za to sto tebi treba. Nek' je sa srecom.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Imam čelične, ali mi nikako ne idu na novi auto, da ga poružnim odmah.
Nove orginal 16" su mi preskupe, izađe oko 1200 € u salonu. Tako da gledam oglase i baš se svašta nudi.
Da kupim samo zimske gume i da ih stavim ne bih, jer to skidanje guma sa felni dva puta godišnje mislim da nije posao.
Naći ću već nešto. A ko ima preporuku neka pošalje pm, ako je ovde zabranjeno.
Nove orginal 16" su mi preskupe, izađe oko 1200 € u salonu. Tako da gledam oglase i baš se svašta nudi.
Da kupim samo zimske gume i da ih stavim ne bih, jer to skidanje guma sa felni dva puta godišnje mislim da nije posao.
Naći ću već nešto. A ko ima preporuku neka pošalje pm, ako je ovde zabranjeno.