Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Pa ovaj ima koznu tablu, tj sesatec.Scuderia napisao:Enterijer je fantazija, pogotovo bela koza. Al' greota ne uzeti koznu tablu, 5x bolje izgleda s njom.
Ne, odlicno mi stoji koleno, vrlo se prijatno osecaFloyd napisao:Lep primerak. Čini mi se da ti nije baš komforno za desno koleno
Nemoj samo to sa jedenjem felni... postaćeš saudijac
Felne mu odlično stoje.
Znam, zato i kazem, odlicno izgleda.Laki021 napisao:Pa ovaj ima koznu tablu, tj sesatec.Scuderia napisao:Enterijer je fantazija, pogotovo bela koza. Al' greota ne uzeti koznu tablu, 5x bolje izgleda s njom.
Teško da moći sutra ali ako uspem, svratiću.Laki021 napisao:Idi sutra do Bavarie pa baci pogled na peticu
UbacicemoScuderia napisao:Znam, zato i kazem, odlicno izgleda.Laki021 napisao:Pa ovaj ima koznu tablu, tj sesatec.Scuderia napisao:Enterijer je fantazija, pogotovo bela koza. Al' greota ne uzeti koznu tablu, 5x bolje izgleda s njom.
I ako ides da vidis peticu, opipaj one donje police u vratima, da vidis kako je postavljeno debelim plisom, kako i treba da budeFloyd napisao:Odmah se ljutiš za belu... neću više da ti je diram
Ma imam ja i dalje dilema oko boje i raznih stvariXepoj87 napisao:Pa to je nase misljenje, ne treba valjda da lazemo?
Ako se tebi svidja, kao da je bitno sto je nama ruzno. Dodatno si i sam imao dilemu izmedju one teget i bele.
Licno, neupadljivo deluje ta koza, ne bih dao za to 1000+ eura, a svakako nije 5x lepse, kao sto neko dole rece.
E pa nisam ni ja, ali sam sad nakon te prepiske proverio i odusevio se kako je debeoFloyd napisao:
Zbog čega je bitan pliš u policama u vratima? Ne kapiram. Nisam ni znao da sam imao to u F30 kog sam vozio 4 godine dok Delija nije neki dan napisao.