BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Posle PD udara sve je mlako 

Gde PD udari, tu trava ne raste, ali bukvalno 
Sent from the 7th edge of the 3rd world.

Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ipak si otisaoFloyd napisao:Mogu reći da sam oduševljen kako auto izgleda uživo. Enterijer odličan (meni mnogo lepši nego na F10), odlično orijentisan prema vozaču. Ovaj primerak je bio ful, čak i BW ozvučenje koja svira neverovatno dobro... istina, ne toliko bolje od HK koliko je skuplje
540i xDrive kao moja boja i crne 19ice... za koje sam u prvom trenutku pomislio da su 20. Ja sigurno ne bih uzimao veće jer mu super stoje. Enterijer moka, meni prelep. Kožom obložena tabla mu svakako daje dozu luksuza ali ne znam kako izgleda sa običnom da bih uporedio.
Šiber mu baš znači jer ga crno nebo baš zatvara unutra i deluje mračno.
Sad neke mane. Gepek je lošeg oblika i definitivno nije praktičan za onog ko nosi velika dečija kolica. Čini mi se da ima manje mesta unutra nego F10, definitivno manje nego moj a ne mnogo više od F30. Ostava ispod naslona za ruku baš mala... manja nego u F30.

Sta kazes, brutalan je!
Jesi opipao tapacirung u vratima

Smesno je porediti enterijer sa f10, tri klase je bolji.
Meni se ta moka nikako ne svidja, steta sto nisi bio u nekom lepse boje.
Nisam stigao da odem do Bavarie pa sam bio u garaži u selu pored.
Odličan je enterijer, nemoj da zezaš. Ne volim ja te svetle varijante u autu.
Pipao sam to u vratima ali i dalje ne kontam o čemu se radi
Prodavac je mislio da nisam normalan 
Odličan je enterijer, nemoj da zezaš. Ne volim ja te svetle varijante u autu.
Pipao sam to u vratima ali i dalje ne kontam o čemu se radi

On kao da je prodavac na pijaci a ne auto novinar. Pa svi benzinci imaju linearan priliv snage. Nemaju kick kao dizeli. On bi trebao da bude sveatan toga.Scuderia napisao:Seo u njega iz VW PD pa navikao na udar
Laki jesi uzeo M-performance izduv? Sa klasicnim izduvom taj turbo sestak ne moze da se pohvali nekim zvukom. Nije to lose ali od sestaka se ocekuje malo vise
E ovaj u telegrafu ima dobar enterijer. Sampanj samo uz alu lajsnu ne znam sta jos ima ali mi tu bolje izgleda. E sad moka mi deluje super preko fotki za konacan sud uzivo.
Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
@swemir
Jel znas mozda da li je dosao ili kada dolazi kod Radulovica? Da odemo malo u razgledanje i da popijemo ono zaboravljeno pivo ili sokic kao odgovorni vozaci
Jel znas mozda da li je dosao ili kada dolazi kod Radulovica? Da odemo malo u razgledanje i da popijemo ono zaboravljeno pivo ili sokic kao odgovorni vozaci

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ma ne može svaki, dipomirao sam tu temuFloyd napisao:Može svaki SUV.

Širinu ima više njih ali su obično profilisana sedišta pa zato ne može.
Bila je priča i za Panameru ali to je ono pre "što se babi snilo"...
Boringly average, but also perfect for school run mums
@ Delija
Da moramo pivo toceno pa bmw
Da moramo pivo toceno pa bmw

M Performance stvari se dodaju naknadno, ne narucuju se sa autom. Jos uvek nemaju ni cenovnik ni listu M Performance upgradea za peticu.ROCK napisao:On kao da je prodavac na pijaci a ne auto novinar. Pa svi benzinci imaju linearan priliv snage. Nemaju kick kao dizeli. On bi trebao da bude sveatan toga.Scuderia napisao:Seo u njega iz VW PD pa navikao na udar
Laki jesi uzeo M-performance izduv? Sa klasicnim izduvom taj turbo sestak ne moze da se pohvali nekim zvukom. Nije to lose ali od sestaka se ocekuje malo vise
Pitanje da li petica ima mana, to je vise filizofski i zavisi sta se gleda. Ako je poredite sa X5 imace ih zbog skroz drugacije koncepcije, ako ga poredimo sa Panamerom opet ce negde biti losiji negde bolji.
Ono sto je bitno je poredjenje sa direktnom konkurencijom, tj sa E klasom i A6. Ako je verovati svim testovima do sada, onda petica prosto nema manu jer dominira u svakoj kategoriji. Ne secam se da sam ikada to video ranije u poredjenjima auta iste klase. Istina treba uzeti u obzir da je A6 bas star model, pa nije ni fer porediti ga.
Svemirski brod Laki, nadrealna sprava. Nemoj samo da menjaš boju i smanjuješ točkove.
Šta znači ta pred-porudžbina, ti si ostavio neku kaparu i stao u red, a konfigurisanje se finalizuje kada dođeš na red? Kada u tom slučaju možeš da sedneš za volan konačno?
Šta znači ta pred-porudžbina, ti si ostavio neku kaparu i stao u red, a konfigurisanje se finalizuje kada dođeš na red? Kada u tom slučaju možeš da sedneš za volan konačno?
Narucio sam auto pre dve nedelje. Tada ti reservisu slot za proizvodnju. Mozes onda neko vreme da menjas konfiguraciju, tipa mesec dva do pocetka proizvodnje.
20te nedelje godine treba da mi ga isporuce, sto je sredina maja.
20te nedelje godine treba da mi ga isporuce, sto je sredina maja.
Nema kapare ovde. Ugovor vredi za razliku od Srbije 
Smanji felne i promeni tu "boju"
Voziš BMW a ne Mini ili Fiat 500

Smanji felne i promeni tu "boju"

Voziš BMW a ne Mini ili Fiat 500

- 7footer
- Pridružio se: 19 Jan 2012, 17:53
- Garaža: Lexus GS 450h, Chevrolet Trax, Yamaha Stryker
Laki,

Ovi tasteri 1-8 i komande klime da li su ustvari fizički tasteri ili su "projekcija" dugmića od strane ekrana (kao što je na 7 series)?
Meni je dobar enterijer ali neke sitnice mi se ne dopadaju:
1. Odsečena komanda tabla - na prethodnim generacijama mi je taj detalj vrhunski, odaje utisak masivnosti i kvaliteta
2. Volan - lepši na dosadašnjem u svakoj verziji, stvar ukusa
3. Prostranije i bolje organizovane površine na komandoj tabli, prave čiste linije, nije zbijeno kao na novom
Dalje, na ovim slikama se vidi bolje

4. Naslon za ruku - kod prethodnika se savršeno uklapa s komandnom tablom, nije iprekidan kao kod novog
5. Ekran!!! Šta je falilo prethodnim rešenjima?
6. Ove komande ispod levog izduva su po mom mišljenju opet lepše organizovane (preglednije i čistije) nego kod novog kod kojeg su natrpane
Sa druge strane, veliki + jer nije srebrno po sredini kao na 7. Mislim da su zeznuli auto samo tako i da bi prethodna rešenja bila mnogo elegantnija i više pristajala autu te klase...
https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... ?cldtidx=1
https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... ?cldtidx=6
https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... ?cldtidx=9

Ovi tasteri 1-8 i komande klime da li su ustvari fizički tasteri ili su "projekcija" dugmića od strane ekrana (kao što je na 7 series)?
Meni je dobar enterijer ali neke sitnice mi se ne dopadaju:
1. Odsečena komanda tabla - na prethodnim generacijama mi je taj detalj vrhunski, odaje utisak masivnosti i kvaliteta
2. Volan - lepši na dosadašnjem u svakoj verziji, stvar ukusa
3. Prostranije i bolje organizovane površine na komandoj tabli, prave čiste linije, nije zbijeno kao na novom
Dalje, na ovim slikama se vidi bolje

4. Naslon za ruku - kod prethodnika se savršeno uklapa s komandnom tablom, nije iprekidan kao kod novog
5. Ekran!!! Šta je falilo prethodnim rešenjima?
6. Ove komande ispod levog izduva su po mom mišljenju opet lepše organizovane (preglednije i čistije) nego kod novog kod kojeg su natrpane
Sa druge strane, veliki + jer nije srebrno po sredini kao na 7. Mislim da su zeznuli auto samo tako i da bi prethodna rešenja bila mnogo elegantnija i više pristajala autu te klase...
I ja sam se pitao, izgleda da ima znatno ispod PPCpassenger napisao:Šta će biti sa ovim novim F10 iz oglasa? Hoće li drastično da spuštaju cene?
https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... ?cldtidx=1
https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... ?cldtidx=6
https://www.autoscout24.com/offers/bmw- ... ?cldtidx=9
Jeste da ne volim da se mešam u tuđi izbor, ali nije li malo bezveze kupovati auto koji je dobio facelift facelifta? I još top verzije istog?dag81 napisao:Jel istina da sad tek krece isporuka za porudzbine od septembra?
Kumov buraz danas bas kaze da je takve uslove dobio, na kraju je uzeo A6 3.0tdi 272ks full s-line, i da nije mogao da ceka april maj za g30 posto je on u novembru porucivao. Mada su i dobili vrhunsku cenu za opremu i motor sto dobija. Uzeli 2 a6 sline i S6.Hica mu bila jer je presao u drugu firmu.
Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока
Poslednja izmena od 7footer u 11 Feb 2017, 21:07, izmenjeno 1 put ukupno.
Pozdrav