ikac2000 napisao:Necu da pisem, sitno kosta, a i oni se u opisu ogradjuju na kojim fonovima ga probali.
Vazno da na laptopu sljaka bar.
Stigao mi je u PL ovde ne drkaju na carini i stize brze nego u SRB.
Tebi mozda i bude radio...
Stigao, na Huawei G7 radi a na P8 Lite ne. G7 podržava OTG a P8 Lite jok, u tome kontam da je razlika. Na P8 čak ni LEDove ne pali, a na G7 sve normalno sa CameraFi aplikacijom. Na kojem telefonu si probao?
Danas sam isključio ceo App Power Saving. Inače kad se uđe u taj deo setinga, u spisku aplikaciju uopšte i nije bilo Gmaila, ni na spisku onih za koji je uključen power saving, ni tamo gde je isključeno. U svakom slučaju prvi mail koji je stigao posle toga je odmah primljen i na telefonu bez obzira na sleep. Videćemo kako će da se ponaša.
ikac2000 napisao:Necu da pisem, sitno kosta, a i oni se u opisu ogradjuju na kojim fonovima ga probali.
Vazno da na laptopu sljaka bar.
Stigao mi je u PL ovde ne drkaju na carini i stize brze nego u SRB.
Tebi mozda i bude radio...
Stigao, na Huawei G7 radi a na P8 Lite ne. G7 podržava OTG a P8 Lite jok, u tome kontam da je razlika. Na P8 čak ni LEDove ne pali, a na G7 sve normalno sa CameraFi aplikacijom. Na kojem telefonu si probao?
sent from Huawei P8 Lite using Tapatalk
Na S5 Neo.
On podrzava OTG, svetle diode, ali je crna slika na ekranu.
Zašto mi sd kartica ovako ubija bateriju?
Jutros u 7 ga skinuo s punjača,15tak min prelistao vesti i forum i ništa više.
Gasio sve apk u pozadini,resetovao ga 2x,vadio sd karticu i opet isto.
dunx81 napisao:Zašto mi sd kartica ovako ubija bateriju?
dunx81 napisao:Zašto mi sd kartica ovako ubija bateriju?
t
Nešto ti se zapatilo garant.
Palo mi na pamet da postavim internu memoriju kao "default write disc" i spustilo se na 17%.
Ispratiću sutra kako se ponaša.