Interesuju me iskustva.

Naravno, a sta sam ja za privatnike pisao?Darko napisao:Kad si privatnik ne mozes nista da planiras. Moze par dana pred put da ti iskrsne nesto pa da te spreci da odes.dusman napisao:Kako gde, ja vec isplanirao i uplatio za Avgust.nuk napisao:Ni državna služba nije kao što je nekad bila
Odmor pre juna ne može da planira ni u ludilu
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Sto brate moj ? To je bila sala na veliki broj ljudi koji rade u drzavnoj sluzbi a znamo svi sta se tamo radi, videli smo papir od pre neki dan. Nije to nista novo, keva koja je u penziji je radni vek provela u SDK i Poreskoj, kaze da je to bilo i u njeno vreme.dusman napisao:Ko ti drma kavez, decko?Ogi napisao:Koliko vas je botova !
Bot je nesto drugo, kakve ja imam veze sa tim sto radim vec 12 godina u jednoj drzavnoj ustanovi, a za opasku za malu platu, pa ne znam ja baratam sa nekih 800€ ~ 100000 mada se slazem da je mala plata, para nikad dosta, jbg.Ogi napisao:Sto brate moj ? To je bila sala na veliki broj ljudi koji rade u drzavnoj sluzbi a znamo svi sta se tamo radi, videli smo papir od pre neki dan. Nije to nista novo, keva koja je u penziji je radni vek provela u SDK i Poreskoj, kaze da je to bilo i u njeno vreme.dusman napisao:Ko ti drma kavez, decko?Ogi napisao:Koliko vas je botova !
Ono sto ja nikako ne mogu da shvatim je zelja Srba da rade u drzavnoj upravi za smesne pare. Pretpostavljam da je to jer ne vole da rade a primaju nesto.
Sto se Grcke tice, imam veliki problem jer ne znam ni gde da gledam a hocu nesto novo. Na Kasandri nisam bio ali ne nalazim nista zanimljivo. Evia je tuga. Jonska obala, Sivota, Parga, izgleda da nije za decu. Ne znam.
Ogi napisao:
P.S. Kakva je ta Sivota za porodicu sa decurlijom ?