Ivan napisao:Ja sam video zatamnjenu b klasu pod blinkerima kako zaustavlja nekog kod iskljucenja posle naplatne NS, ali nije imao nikakav natpis tipa policija, pratite, stanite, stagod, samo blinkere, plus b klasa, tako da ne verujem da je presretac.
Sa tablicama NS 001 PR(privremene)? Vidjao sam ja B klasu sa ovim tablicama i blinkerima na Vračaru
Day Walker napisao:Jbte ladno imaju presretac Alfu, e sad dal je 159 il 166 nisam siguran. U brzini nisam video koji je. Zaustavio auto kod hitne.
Mislim da je 166. Tamnija boja, mislim da nije crna. Ima spojler neki na gepeku.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Можда си видео Мицубишија, мада чуо сам приче да су људи виђали 159. као пресретач. Ја сам данас код мостарске петље виђао Мицубишија.
Micubiši?
Posumnjao sam pre neki dan da me namešta jer je išao iza mene i nije držao odstojanje već kao da me terao da dodam gas a ja u takvim situacijama usporim i gledam budalu u retrovizor da mu vidim beonjače. Posle nekog vremena je skroz usporio.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Mislim da malo podcenjujete i "normalnije" automobile. Koliko se se sećam, u SLO su imali čak i neke stare cirtoene GTi jedno vreme(a ako su mene lagali i ja lažem vas)
Realno, njegov zadatak je da nekoga navuče, ili sustigne. Što je neupadljiviji auto-tim bolje. Sve što može da ide do 180-190 km/h je sasvim dovoljno, kad kažnjavaju od 140-150 već.
Ta kola dnevno naprave i do 1000 km. Zato se uzimaju novi automobili, koji se otpisu posle dve-tri godine.
Sto bi stavljali svu opremu u stara kola koja mogu da otkazu svakog momenta.