Već par dana ranije mi se čini da teže pritiskam taster za zaključavanje, al reko tripujem. Malopre se vratih sa skupa i da zaključam auto, pritisnem taster i nista. Taster crko.

Na primer, unutrasnju gumu od bajsa? Ako nemas neku staru izbusenu, nemoj da busis svoju nego skokni do nekog servisa za bicikle pa im zatrazi parce gume, da imas da menjas.dag81 napisao:Probaj da nadjes neku tanku gumu, ali bas tanku tanku pa nalepi.
http://www.kljucevi.rs/srpskimethane.master napisao:a ako znate ključare, javljajte.:
Ima servis u blizini, imaju valjda neku pocepanu. Taman da pokažu ekološku svest i poklone je meni.paja napisao:Nećeš valjda da staviš polovnu biciklističku gumu na nov auto.
Kupi novu. Otvori se za 300 dinara.
Rado Code, ali imam samo dva bubrega, a i na OOOO nema unutršnjih guma.codemaker napisao:PS: sledeći puta kupi OOOO i nema problema
Jes pa da mi ukradu auto pomoću kartice, a i nisam imao više sitnih para.NexT napisao:Sto se nisi otvorio za jacu opremu, dobio bi hf karticu![]()
![]()
Rasklopi neki stari daljinski i iseci onu gumu koja ide na cip
Zar nisi ti bese masinac?methane.master napisao:Baxe, druže, ja sam čovek koji je u stanju da pokvari kliker.Lemnjenje je za mene rocket science. Mada ideja nije loša, recimo da tanku plastiku iznad gume.