Kompjuterske igre
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Kompjuterske igre
Proveo sam i savršene i protraćene sate i u kafani i u igrama, tako da...
Sve valja umjereno...
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Kompjuterske igre
Uletela nam inspekcija u firmu a moja smena komplet neprijavljena, i svi komplet bez posla 3 nedelje. 12 sati dnevno igram igrice pon-cet a petak i subota kafana, nedelja oporavak.Ogi napisao:Au brate, koliko imas godina ?Imas 20h igranja u poslednjih 5 dana.
26 godina imam
- grujicd
Uživaj dok možeš 

-
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Posteno. Nisi sujetan za razliku od nekih.milospinkfloyd napisao:Uletela nam inspekcija u firmu a moja smena komplet neprijavljena, i svi komplet bez posla 3 nedelje. 12 sati dnevno igram igrice pon-cet a petak i subota kafana, nedelja oporavak.Ogi napisao:Au brate, koliko imas godina ?Imas 20h igranja u poslednjih 5 dana.
26 godina imam

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- grujicd
Loša vest.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Ne uvodi Srbija nikakav porez, niti ce nesto poskupeti ovo je uskladjivanje sa EU propisima gde se na sve sto kupis na netu obracunava i VAT. (Value Added Tax) To je uvedeno u svim clanicama EU i nigde se cene nisu promenile. Jednostavno ce od 1. aprila od ukupne sume deo od 20% ici Srbiji na ime poreza dok ostalih 80% ide tom servisu ili izdavacu/proizvodjacu.
I uopste ne znaci da ce igre da poskupe. Ne znam gde sam procitao objasnjenje jednog developera iz SRB cija je igra na STEAM-u: njima je poslat mail da moraju da usklade cene u skladu sa ovom uredbom.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- H4wkeye
- Pridružio se: 12 Feb 2013, 02:48
- Garaža: Citroen C5 X7 Exclusive 2.0 HDI
Upravo to, do sad su developeri dobijali punu cenu igara (60 evra), sada ce 20% morati da daju na porez Srbiji, to je sve. Isto to rade i u Svedskoj, Norveskoj, Engleskoj itd. i svuda su cene ostale iste.
- grujicd
Ovo je bila vest za Steam, ali se uvodi za sve digitalne kupovine u inostranstvu, npr. domeni, hosting, google/facebook reklame, itd.
U stvari i do sad si po zakonu bio dužan da prijaviš i platiš PDV za takve stvari, samo što to niko nije radio, sem pravnih lica koja su morala. Sad se to naplata prebacuje na stranu prodavca. Videćemo kako će da zaživi.
U stvari i do sad si po zakonu bio dužan da prijaviš i platiš PDV za takve stvari, samo što to niko nije radio, sem pravnih lica koja su morala. Sad se to naplata prebacuje na stranu prodavca. Videćemo kako će da zaživi.
Jbg, realno reda mora da se uvede. Nije mi drago zbog ljudi, ali opet nije u redu i da se radi na crno
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Krekovan Just Cause 3.
Juce skinuo i danas presao Bioshock 2 remastered, super igra, sledeci je Infinite, skinuo sam ih zajedno
Juce skinuo i danas presao Bioshock 2 remastered, super igra, sledeci je Infinite, skinuo sam ih zajedno

Nastavak Shadow Of Mordor-a, vrhunski trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=-_UgfB95Wu0
https://www.youtube.com/watch?v=-_UgfB95Wu0