Grujic napisao:Big pizza je u pocetku kasnila, cak mislim nekad i namerno reklame radi, sada realno tesko da ce da zakasne kada ih ima na dosta mesta u gradu
Sent from my HTC One using Tapatalk
Evo, dobio sam kupone u Maxiju i narucio danas 2 pice od 32cm, dosli za 35
Nidzo, sve zavisi od pice. ako je italijansko testo, ne moze da se ugnjecavi, ali se u sustini slazem.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Planirana operacija, sve prošlo Ok, ali nije da ne boli.
Rekonstrukcija tetive na stopalu, pomeranje ugla stopala ugradnjom titanske pločice + osteotomija (presecanje)
Calcaneusa (petne kosti) i ponovno spajanje šrafovima pod drugim uglom. Sve u cilju ispravljanja deformiteta ravnog tabana.
Ležim u apartmanu, u bolnici gde radim, na odeljenju koje vodim već godinama. Što se toga tiče, sve OK, ali bez sredstava protiv bolova ne ide.
Najbrljivije od svega je što moram da hodam 6 nedelja na štakicama, bez opterećenja leve noge.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Hvala i tebi. Sad se čuh sa mamom u KGu, i majka k'o majka: Siiiine, nemoj da žuriš kući ako te boli, kući ćeš odmah da počneš nešto da radiš, u bolnici si pacijent pa je to drugačije itditd. Priča mi sve ono što ja pričam pacijentima kad radim.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac