Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
ljuba
Reactions:
Pridružio se: 19 Sep 2013, 19:52
Garaža: X-trail

Re: Dobro veče

Post od ljuba »

Uuu svaka operacija je gadna, a posebno oko nogu koje podnose 99% opterecenja tokom fizickih aktivnosti. Brz oporavak ti i ja zelim.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Hvala i tebi.. . Pozdrav iz Minhena
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

Bar ćeš nabiti postova na forumu... :D

Brz oporavak želim!
Ogi
Banned
Reactions:
Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Post od Ogi »

Au matori, ali zar se ne osecas nekako sigurno, operisan si u Nemackoj pa i da ne radis u toj bolnici.. jos radis i to kao sef.... vrh, drago mi je sto je nas covek na takvoj funkciji. Ovde bi mogao dumres jer ovde se umire od operacije cukljeva.

http://www.blic.rs/vesti/hronika/razmaz ... su/kzk40tg
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Pa ono, nije što je "moja" bolnica, ali stvarno je OK. U principu nam je težište na protetici kukova i kolena, ali imamo i ortopede za sve ostale zglobove.Pa kad sam već u takvoj bolnici, glupo bi bilo da idem u neku drugu da se operišem( kad već svog operatera lično poznajem 20 godina).
Jedino što je "guravo"je što me svi znaju (baš juče je bilo 20 godina kako radim ovde) pa je tarapana ceo bogovetni dan, samo se smenjuju :D. Ono, bolnički mir i tišina, to kod mene nema u sobi. :D
Ali sve u svemu, samo nek dalje bude ovako. Dobro je.
Poslednja izmena od kragujevac u 02 Mar 2017, 11:37, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Dupli post, izvin'te, zeznuo me tablet :)
Ljuba Moljac
N_L
Reactions:
Pridružio se: 16 Mar 2016, 06:59

Post od N_L »

Ogi napisao:Au matori, ali zar se ne osecas nekako sigurno, operisan si u Nemackoj pa i da ne radis u toj bolnici.. jos radis i to kao sef.... vrh, drago mi je sto je nas covek na takvoj funkciji. Ovde bi mogao dumres jer ovde se umire od operacije cukljeva.

Ovo je moj dr trenutno za prelom humerusa i mozda cu morat na op hhahaha prodajem stan i idem vani da me operisu, samo dje :D
Mada kazu anesteziolog kriv no aj, strucan veoma sto se ortopedije i preloma tice kazu mi
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Brz oporavak. Ja u kolenu imam 3 srafa sa tiplama :D

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

N_L napisao:
Ogi napisao:Au matori, ali zar se ne osecas nekako sigurno, operisan si u Nemackoj pa i da ne radis u toj bolnici.. jos radis i to kao sef.... vrh, drago mi je sto je nas covek na takvoj funkciji. Ovde bi mogao dumres jer ovde se umire od operacije cukljeva.

Ovo je moj dr trenutno za prelom humerusa i mozda cu morat na op hhahaha prodajem stan i idem vani da me operisu, samo dje :D
Mada kazu anesteziolog kriv no aj, strucan veoma sto se ortopedije i preloma tice kazu mi
To mi je drugarica, cerka nasih porodicnih prijatelja. Sramota da se i posle 10g njena porodica mrcvari i bori sa vetrenjacama u zemlji smrdiji. Tu je takvih propusta bilo da je i suvisno komentarisati. Ko je sinoc gledao emisiju, cuo je sta je i kako je bilo. Secam se da se moj cale pored svega izvinjavao i govorio da nam ortoped nije nikakav rod posto je isto prezime.

Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Ovo što se desilo je klasicna sepsa zbog, najverovatnije, nesterilnog instrumentarijuma. Problem je što nema nikakve dokumentacije i svi u lancu odgovornosti se prave ludi. Ne dao dragi Bog nikome da mu se desi ovako nešto. Da sam na mestu ovih ljudi, sredio bih to na drugi nacin i pobrinuo se za lanac odgovornosti. To ne moze da vrati ovu nesrecnu zenu, ali bi kako-tako pravda, makar delimicno, bila zadovoljena.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
passenger
Reactions:
Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI

Post od passenger »

Kg sugradjanine, brz oporavak. Nadam se da nisi bio loš šef, da te ne maltretira lično.osoblje :mrgreen:
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Hvala, ma kakvi, svi su fenomenalni, jedino što nema onog "bolnickog" mira&tišine, pošto svi dolaze u posetu. Ali neka, OK je to, znam vec kako je, pošto sam pre tri godine operisao rame i takodje lezao na svom odeljenju. :D
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:

Post od shandu90 »

kragujevac napisao:Ovo što se desilo je klasicna sepsa zbog, najverovatnije, nesterilnog instrumentarijuma. Problem je što nema nikakve dokumentacije i svi u lancu odgovornosti se prave ludi. Ne dao dragi Bog nikome da mu se desi ovako nešto. Da sam na mestu ovih ljudi, sredio bih to na drugi nacin i pobrinuo se za lanac odgovornosti. To ne moze da vrati ovu nesrecnu zenu, ali bi kako-tako pravda, makar delimicno, bila zadovoljena.
Nazalost ali je tako. Zbog sitnica je platila glavom. Tu se vidi da para vrti gde burgija nece.

Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

kragujevac napisao:Hvala, ma kakvi, svi su fenomenalni, jedino što nema onog "bolnickog" mira&tišine, pošto svi dolaze u posetu. Ali neka, OK je to, znam vec kako je, pošto sam pre tri godine operisao rame i takodje lezao na svom odeljenju. :D
Rano si poceo da se raspadas :D
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:

Post od kragujevac »

Ma jok, ovo sa nogom mi je Doc rekao da mogu da se zahvalim roditeljima, pošto su mi to oni ostavili u amanet ( ravne tabane), a rame je bila moja greška pošto sam se sapleo i geknuo u ragastov od vrata, koji je, nazalost, bio tvrdji od kostiju.
Hebiga, drugi naslede kuce i imanje, a ja ravne tabane.
Ljuba Moljac
Odgovori