Nekada su bili nenadjebivi u nekom normalnom cenovnom rangu, ne znam kako je danas.Igor napisao:Vidim da se i Altec Lansing vratio na trziste? To je neko uzeo licencu pa ih radi?
Možda je bio problem do našeg tržišta,pa ih samo kod nas nije bilo

Nekada su bili nenadjebivi u nekom normalnom cenovnom rangu, ne znam kako je danas.Igor napisao:Vidim da se i Altec Lansing vratio na trziste? To je neko uzeo licencu pa ih radi?
Pa sad, ne bi se reklo da zvrndaju baš-osim ako im nisi dušu izvadioDelija napisao:Meni ATP3 jos uvek zvrndaju kod matorca
Sad bih verovatno od jeftinijih neki Microlab, mada su sada duplo skuplji nego pre par godina.
Update: torrenti mu samo pomognu da pre umre, zabada i noću bez ikakvog surfa, DL i slično.Delija napisao:Ja uglavnom drzim na oko 80-100 i max 30 po jednom download-u.
BTW, stari ASUS ADSL router je umeo da se zaglupljuje od torrent-a / emule-a s vremena na vreme toliko da nisi mogao da mu uopste pridjes preko mreze - morao je da se resetuje. A ako pustis preko 500 konekcija zaglupi se u roku od odmah.
Puzo81 napisao:Ima li neko predstavu sta bi moglo biti u vezi sledeceg?
Desktop normalno radio i pre par dana skenirao antimalwareom (nista nije nadjeno). Nastavio raditi ok i od juce digne sistem (XP SP2), radi minut i restartuje se i jovo na novo. Jutros ugrabio da radi u kontinuitetu 15ak min i opet cak i izgasi se pa podigne pa minut pa cak...
Ciknula ploca, virus, procesor..?
Preporuka za NS gde odneti
P.S. Komp je star, iz 2005 kada sam slagao komponente Athlon X2 3600, ATI4650 mislim,2GB na 10033, Coller Master napajanje...