Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Ne znam sta je s ljudima i "photoshop problemom" u oglasima. Nije to manekenka kojoj se maskiraju akne, menjaju konture lica i smanjuje struk, nego auto cije stanje bolje vidis na sredjenoj i cistoj fotografiji.
Lose kadriranje se ne racuna u ovo, ali ako se sve potrebno vidi, onda je kvalitetna fotografija samo prednost.
Lose kadriranje se ne racuna u ovo, ali ako se sve potrebno vidi, onda je kvalitetna fotografija samo prednost.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
O eksterijeru moze da se diskutuje (meni je F10 mnogo lepsi), ali enterijer je u e60 2 klase ispod.Xepoj87 napisao:Meni je lep f10 m5, ali ga nikada ne bih kupio, e60 mi je mnogo bolji.
Poslednja izmena od Delija u 06 Mar 2017, 13:28, izmenjeno 1 put ukupno.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Zato što kapiraju (uglavnom ispravno) da je ovaj auto za paljevine koji vole da gledaju ovakve slike. Još ako ima i neka "legendarna priča" vezana za taj auto (snimala spot pevaljka, vozio ga neki "poznat" lik, pobedio u xxx uličnim trkama, ...) utom bolje.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Kad kupujes, kupujes auto, a ne prodavca. Moze da bude dijabola koliko hoce ako je auto dobar.
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
E60 je sačuvaj Bože i unutra i spolja. Jedino što je kod M5E60 najverovatnije neponovljiva činjenica je da je u njemu poslednji V10 atmosferski motor ikada napravljen.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- starac vujadin
Ima ih još, srećom.
Meni je vrh, spolja lepsi od f10, a i to je auto koji bih 10 puta radije vozio od f10 m5.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- kragujevac
Sreća te su ukusi različiti, inače bi ceo svet vozio Jaguar XF......
.
Ja lično E60 ne bih kupio ni pod razno. Blesavi Chris Bangle na Speed-u. Šta li im je bilo da uopšte dobije radni sto u BMW-u.

Ja lično E60 ne bih kupio ni pod razno. Blesavi Chris Bangle na Speed-u. Šta li im je bilo da uopšte dobije radni sto u BMW-u.
Poslednja izmena od kragujevac u 06 Mar 2017, 13:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Nikad mi e60 nije legao, izgleda korejski, f10 je pravi naslednik e39, a e60 se pravim da ne postoji 
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
- kragujevac
100X 

Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Koji tacno korejski auto ima slicnosti sa e60?
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Mislio sam generalno na takve komentare o kvalitetnoj fotografiji. Stefanove fotke su bile u oglasu 7R-a, prvi vlasnik, kratak, jasan opis, pefektne fotke, nikakva tu primitivna prica o pevaljkama nema osnova. To je pre do auta (nacin na koji je cuniran) i vlasnika tj opisa.starac vujadin napisao:Zato što kapiraju (uglavnom ispravno) da je ovaj auto za paljevine koji vole da gledaju ovakve slike. Još ako ima i neka "legendarna priča" vezana za taj auto (snimala spot pevaljka, vozio ga neki "poznat" lik, pobedio u xxx uličnim trkama, ...) utom bolje.
Bitno je da se vidi sve sto treba, a sto kvalitetnija fotografija to vise detalja i mana mozes da uocis. Druga stvar ako neko brise pukotine koze i ogrebotine na autu.
@Xeroj, sto ljudi sto ukusa, ostrije i kose linije su potpuna transformacija u odnosu na e39 i mogu da razumem da se nekom ne svidja. Meni licno je E60 lepsi od e39, dok kod e90 vs e46 to nije slucaj.
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Nađe li taj famozni XF V8?
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
nema BW, ali ima 27k km i 5.0 atmo-motor i po godištu bih rekao ZF8:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/detai ... geNumber=1
nema BW, ali ima 27k km i 5.0 atmo-motor i po godištu bih rekao ZF8:

Poslednja izmena od passenger u 06 Mar 2017, 13:56, izmenjeno 1 put ukupno.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- starac vujadin
I ružno stari e60...mnogo više ima loših, izakanih primeraka nego e39 koji je stariji model od njega. Tako je i u enterijeru - često su s izguljenom kožom na sedištima i volanu, izdrndanim dugmićima s izbledelom grafikom, zamuljanim farovima...
Verovatno da ima i do toga da ovi koji sada imaju e39 su češće entuzijasti koji više paze kako im auto stari, ali pamtim ih i kada su bili svakodnevni i česti na putevima i skoro svi su izgledali dobro i solidno.
Verovatno da ima i do toga da ovi koji sada imaju e39 su češće entuzijasti koji više paze kako im auto stari, ali pamtim ih i kada su bili svakodnevni i česti na putevima i skoro svi su izgledali dobro i solidno.
Poslednja izmena od starac vujadin u 06 Mar 2017, 13:57, izmenjeno 1 put ukupno.