Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
To ce naskoditi autu neuporedivo vise od drzanja ruke na menjacu.H4wkeye napisao:Ja na semaforu uvek drzim pritisnuto kvacilo i u prvoj brzini.Retko drzim ruku na menjacu.
Navika. Uvek sam tako vozio. Semafori ovde ne drze dugo kao u BGu, tako da mi je lakse bilo tako.Ogi napisao:Zezas ? Zasto to radis ?
Ivan napisao:Milicija mora biti spremna da krene u poteru svakog momenta
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ja iskreno nemam pojma ni kako to utice na kvacilo. (pretpostavljam da opterecuje neku oprugu/lezaj jer drzi odvojeno kvacilo)elMaestro napisao:To ce naskoditi autu neuporedivo vise od drzanja ruke na menjacu.H4wkeye napisao:Ja na semaforu uvek drzim pritisnuto kvacilo i u prvoj brzini.Retko drzim ruku na menjacu.
Na kraju krajeva, mene bi mrzelo da celo crveno drzim nogu na kvacilu.
Ako ima naslon za ruku onda ne...srdjanyo napisao:Video sam ovu temu na Škoda forumu, pa rekoh da ovde pitam.
Mnogi ovo rade,ali zaista ne vidim razlog zašto, posebno ako posedujete naslon za ruku. A i šteti menjaču.
Sony Xperia Z3
Vreme je za novi krugMcGruja napisao:Sve smo ove stvari već negde pisali
Imas na yt snimke o tome kako (i zasto) samo naslanjanje steti. Ne nogu preko telefona traziti sad da okacim link.nmaric1993 napisao:Ako ima naslon za ruku onda ne...srdjanyo napisao:Video sam ovu temu na Škoda forumu, pa rekoh da ovde pitam.
Mnogi ovo rade,ali zaista ne vidim razlog zašto, posebno ako posedujete naslon za ruku. A i šteti menjaču.
Sony Xperia Z3
Ali zasto mislis da steti menjacu? Ako samo ruku stoji na palici menjaca ne vidim kako se steti...
Takodje ne steti nista, iliti ne haba se nista kad se ostavi u brzini kad je ugasen.
Ja to radim po navici stalno a i sigurnije je nego samo rucna u svakom slucaju.