Škoda Kodiaq
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Škoda Kodiaq
Taj koji to trazi se bas i ne lozi na Skodu. Videcemo.
Ja kazem da ce everlasting "akcija" kao i za sve ostale Skode morati vrlo brzo da pocne.
Ja kazem da ce everlasting "akcija" kao i za sve ostale Skode morati vrlo brzo da pocne.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Suvovi su uvek popularni, od dacije do bentlija.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
U toj klasi gde su svi manje-vise slicni i gde svaki "nit smrdi nit mirise" cena igra ulogu samo tako.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Morace kodiaq da bude izuzetan, kazu da je bolji od superba, odlicna izrada i sve to, ali videcemo, za 30k danas i mora da bude, mada bice sigurno akcija, verovatno kada se ispuca svezina i sajmovi.
Risto napisao:Mislim da X-trail ima slične cene, čak bi trebao biti i nešto jeftiniji, za pristojan primerak će trebati preko 30k evra. Ja ne znam kojom magijom bi me neko trebao da nagovori da doplatim bar 5000 evra za Kodiaq-a pored Superba, još se prodaju u istom salonu.
Cenim da će ubrzo spustiti cene za bar 2000 evra, tada će to biti koliko - toliko prihvatljivo. Tiguan kreće od 24.5k evra za dizela, doduše uz Porsche Mobility finansiranje, koliko god da je manji auto u pitanju ipak je to dobra ponuda u VW gami.
DW,
koga Škoda vidi kao konkurenta Kodiaqu?
A vidiš ti čuda, kod nas je kodiaq jeftiniji od superba. Ustvari ima dota prihvatljive cene ako gledaš konkurenciju. Iako je opet 30+ hiljada evra ako hočeš stvarno OK avto.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Meni se Kodiaq opasno svidja, ako se neke kockice poklope možda se za god-dve i zaletim 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Cenu su nabili jer očekuju dobru flotnu prodaju...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3

Ima enormno mnogo mesta u kabini!
Nadam se da sutra registrujemo ovaj zeleni, pa da ga provozam valjano.
Nepregledan napred u pm. Bez prednjih senzora je katastrasno.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- Misha
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: RAV4 2.2 D4D 4WD Executive
Odlican je ! 2.0 TDI,DSG sa 7 sedista i vozi Misko !petarboj napisao:Brat slikao danas u Veterniku dok mu je na Rapidu 2 god starom neko govance menjano 3. put(samo od jednom ne rade svetla, ventilacija itd...). Kaže da izgleda baš dobro i za klasu kvalitetnije od superba.
Tapatalked from LG V10

Live TODAY as each breath is precious and will never come again.
Off topicpetarboj napisao:Brat slikao danas u Veterniku dok mu je na Rapidu 2 god starom neko govance menjano 3. put(samo od jednom ne rade svetla, ventilacija itd...).
Izgleda da je to češći problem, drugarica je imala istu situaciju, pa su u servisu morali da menjaju kontakt bravu (nadajući se da je to rešenje).
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Ovaj Kodiaq baš moćno izgleda na ovim "uživo" slikama...
@Misha A 4x4?
- klisko
- Pridružio se: 01 Okt 2016, 00:09
- Garaža: Octavi A7FL 1.6TDI 2019, Octavia A5FL 1.9TDI 2010
Nekako mi felne neproporcionalno male - kiselo grožđe 
Sa zadovoljstvom bih ga vozio, da se razumemo.

Sa zadovoljstvom bih ga vozio, da se razumemo.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Baš kulovsko vozilo s ovim manjim felnama, osrednjom opremom, slikano u ovakvom okruženju, bez fotošopa i montiranja.