BMW 5 (G30) 2017
Re: BMW 5 (G30) 2017
Meni je super.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Alpina već bolja od Škode. Šta znači zdrava konkurencija.
Tapatalk
Tapatalk
Jel to znaci da ce biti bolja od M5??? Bar jaca na papiru. Posto se pominjalo da M5 nece ici preko 600hp.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
To je vec jako diskutabilno pitanje
Rekose mi da je M5 630ks.
- Risto
- Pridružio se: 24 Dec 2012, 23:51
- Garaža: BMW 316d Sport Line, OEBB Desiro
Alpina je sjajna, meni se jako sviđa kako izgleda, odlično joj stoje felne i ova boja..
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Meni se ta Alpina uopste ne svidja.
-
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Znaci M5 ide sigurno na preko 600 konja 

- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Autobild ga ve' nayiva kraljem.
630ks na papiru, realno verovatno 650-660ks. Do stotke xdrive 3.3s
630ks na papiru, realno verovatno 650-660ks. Do stotke xdrive 3.3s
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Karavan je bruka dobar.
Laki sto ne uzmes ove felge sa Scudijevog linka? Meni jedine lepe koje sam do sad video na novoj petici.
Tapatalk Post
Tapatalk Post
Te felne nisu iz standardne ponude vec iz M Performance opreme. Dakle ne moze se auto naruciti sa njima.
Inace verovatno niste primetili ali to su iste one felne za koje je nidza zapenio samo u drugoj boji
669
Jako sam se lomio (cak i dalje nisam skroz odustao) da vidim da iskombinujem nesto sa prodavcem (zgarili smo se pa mi je vec neke usluge uradio), tipa da zadrzi moje felne a doplatim besto za ove ili sl. Ali da bih tako nesto radio moram da vidim bar uzivo kako izgledaju. Pride ove 19 sa kojima sam ga narucio su uzasno nefotogenicne i jasno mi je zasto vam se ne svidjaju, ali uzivo su daleko bolje, pa je i to razlog zasto sam neodlucan.
Izlozili su u Zenevi beli sa tim felnama sa Scudijevog linka, trazio sam od druga koji je danas bio na otvaranju da mi slika kakve petice sa kojim felnama su izlozili, evo sta mi je poslao za beli

Tako da videcu uzivo kombinaciju.
Inace verovatno niste primetili ali to su iste one felne za koje je nidza zapenio samo u drugoj boji

Jako sam se lomio (cak i dalje nisam skroz odustao) da vidim da iskombinujem nesto sa prodavcem (zgarili smo se pa mi je vec neke usluge uradio), tipa da zadrzi moje felne a doplatim besto za ove ili sl. Ali da bih tako nesto radio moram da vidim bar uzivo kako izgledaju. Pride ove 19 sa kojima sam ga narucio su uzasno nefotogenicne i jasno mi je zasto vam se ne svidjaju, ali uzivo su daleko bolje, pa je i to razlog zasto sam neodlucan.
Izlozili su u Zenevi beli sa tim felnama sa Scudijevog linka, trazio sam od druga koji je danas bio na otvaranju da mi slika kakve petice sa kojim felnama su izlozili, evo sta mi je poslao za beli

Tako da videcu uzivo kombinaciju.
Kacio sam ja te felne vec par puta. Ali na ovom plavom karavanu najbolje stoje do sada i sive su, a ne crne tj te boje nafte il cega vec.
Cak deluju i za broj vece.
Cak deluju i za broj vece.