Dobro veče
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Dobro veče

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Drugarica upisivala sina u prvi razred (Austrija) i po novom sistemu, roditelji mogu da odlučuju za jedan dodatni strani jezik: španski, italijanski ili turski
Možda sam ranije pominjao, znam devojku kojoj su rekli da ili uči turski ili će da dobije otkaz u vrtiću. Ona je Austrijanka.

Možda sam ranije pominjao, znam devojku kojoj su rekli da ili uči turski ili će da dobije otkaz u vrtiću. Ona je Austrijanka.
''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Tako i treba!
Da neće možda Turci da uče Nemački?
Stavovi protiv te odluke se u Nemačkoj i Austriji lako mogu tumačiti kao ksenofobija, mržnja i netrpeljivost prema manjinama.
Da neće možda Turci da uče Nemački?
Stavovi protiv te odluke se u Nemačkoj i Austriji lako mogu tumačiti kao ksenofobija, mržnja i netrpeljivost prema manjinama.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Vreme je da se ide preko bare.
Kod cetnika. Dobar dan, dobar dan. Izvinite za sve, jel mozemo mi malo kod vas?
Kod cetnika. Dobar dan, dobar dan. Izvinite za sve, jel mozemo mi malo kod vas?
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Sad mi priča, ukinuli viršle i kobaje od svinje zbog turske dece
Austrija se komplet predala. U Beču neka opština lepila po zgrada obaveštenja da, ko sprema svinjsko meso za ručak da zatvori prozor od kuhinje, da ne ide miris mesa na gore kod komšija, jer možda ima muslimana u zgradi.

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Koliko ih ima procentualno u austriji kad im se tako udovoljava?
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Ameba...Mr.Rotor napisao:https://www.youtube.com/watch?v=XGelkahPUtg
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
Sta je toliko lose sa tim Fajgeljem, kad su tako negativni komentari?
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk
Hm....ovo za notare što je rekao uopšte ne mislim da je slučajno, jer pojedini su izjavili da ne vode kampanju(kao). Ima li boljeg načina da se eliminiše konkurencija, nego legalno-ilegalnim načinima?
Meni je interesantno, da se čovek koji je obrazovan, radio u FR, ima i njihove papire ja mislim vratio ovamo da se bori sa verenjačama(navodno).
Disident se valjda zove jer su ga hapsili, više puta upadali u kuću itd. Za mene, nema toga što je vrednije od porodice, a on rizikuje sve(u razloge ne ulazim), a na kraju će da kaže niko mi hvala nije rekao.
Meni je interesantno, da se čovek koji je obrazovan, radio u FR, ima i njihove papire ja mislim vratio ovamo da se bori sa verenjačama(navodno).
Disident se valjda zove jer su ga hapsili, više puta upadali u kuću itd. Za mene, nema toga što je vrednije od porodice, a on rizikuje sve(u razloge ne ulazim), a na kraju će da kaže niko mi hvala nije rekao.
What i do for the livin'? I live for the livin'.
Ja ga gotivim. Na ovom forumu sam i saznao za njega. Isto tako ga napljuvaše pa reko aj da vidim što to.
https://stanjestvari.com/2017/02/21/antonic-kovertlije/
posle ovog teksta nemam šta da ga gotivim.Navode je i sam priznao.
Da se razumemo, ko bi tako nešto odbio bio bi jedna moralna gromada od čoveka-i pri tome veoma veoma glup.
Niko ne voli da bude glup.
Ja mogu samo jedno da kažem: kako ih nije sramota da popuju onima koji uzmu 10-20e prilikom glasanja.
posle ovog teksta nemam šta da ga gotivim.Navode je i sam priznao.
Da se razumemo, ko bi tako nešto odbio bio bi jedna moralna gromada od čoveka-i pri tome veoma veoma glup.
Niko ne voli da bude glup.
Ja mogu samo jedno da kažem: kako ih nije sramota da popuju onima koji uzmu 10-20e prilikom glasanja.
On je to prvi napisao u svojoj knjizi.
Zašto ameba
I to je sad kao OK? Puj pike ne važi i onda je dobar da se kandiduje? Mislim šta je 50k eura za prosečnog Srbina? Doduše, te pare tehnički i nisu nikad postojale, jer nemam pojma odakle su došle?
Da je pametan, više bi se posvetio porodici i pokrio ušima-zbog toga što je uradio.
naravno sad će da krene priča, ovi su pokrali mnogo više bla-bla bla...problem je što je primio i centa. Pare jedne.
Kako čovek da mu veruje uopšte.
Da je pametan, više bi se posvetio porodici i pokrio ušima-zbog toga što je uradio.
naravno sad će da krene priča, ovi su pokrali mnogo više bla-bla bla...problem je što je primio i centa. Pare jedne.
Kako čovek da mu veruje uopšte.
- Pulp Fiction
- Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
- Garaža: Astra G 1.7 dti
Pa dobar je dve godine je primao kintu, pa je kasnije postao disident, hah?
Ma u politici ne verujem nikome i ćao.
Ma u politici ne verujem nikome i ćao.