2017 Porsche Panamera
Re: 2017 Porsche Panamera
Evo javno apelujem da mi obrisete nalog na forumu u cilju povecanja kvaliteta.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Mrzi te da se potrudiš... Ovi mladi samo gledaju kako da idu linijom manjeg otpora... 

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ko je mlad? 

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Jel' te ovo nidza hakov'o?Mr.Rotor napisao:Porše = Audi = Škoda

Prvo ko prvo ako se nekome nešto sviđa to je njegovo LIČNO mišljenje i tu nema pravo pogrešno, ali iz izkustva znam da VAG-ovci vrlo težko prihvačate, da neko ima mišljenje, koje je drugačije od vašeg, a drugo ko drugo, i meni se više sviđa c6 pre fl.Mr.Rotor napisao:Izjavio si da su na Audiju A6 C6 lepša svetla sa pre fl bez led diode što je lupetanje posebne vrste.Xepoj87 napisao:A da, sada me podseti te tvoje legendarne izjave, kada mi se svideo neki drugi auto vise od tvogNekada i ja zaboravim gde sam.
Sent from the 7th edge of the 3rd world.
I meni je glup ukus jebiga.
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Nije da sad stajem na Herojevu stranu zato sto je "iz ekipe sa foruma" ili tako neke zavere koje su se redovno citale po forumu, ali i meni je lepsi far pre FL bez onih dioda.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Daj uporedne slike i da pravimo anketu 

+1
... i učinimo ovo zanimljivijim
... i učinimo ovo zanimljivijim

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31

Pod uslovom da se misli na far sa socivom, da nije onaj tuzni samo sa sijalicomKuzmanovic napisao:Nije da sad stajem na Herojevu stranu zato sto je "iz ekipe sa foruma" ili tako neke zavere koje su se redovno citale po forumu, ali i meni je lepsi far pre FL bez onih dioda.

Lepsi je bez dioda.
A kuravan Panamera izgleda odlicno!
A kuravan Panamera izgleda odlicno!
Ova Panamera je komplet lepsa. Lepsi su joj i sarafi na tockovima od prethodnih.
Sent from my m2 using Tapatalk
Sent from my m2 using Tapatalk

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...