Sport
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Re: Sport
Ali ljudi shvatate li da smo gledali istoriju!!!!
Ono je istorija!!!!
Kakav kreten!
Ono je istorija!!!!

Kakav kreten!
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Mucnina u stomaku, nisam sinoc gledao utakmicu, sad sam pregledao highlights i potresao se.
Aj i dva penala sto su dobili, sto je sudija brljao, sto Nejmar nije dobio crveni, slazem se PSG nije smeo doci u situaciju da sudija moze sa utice, ali kakvu je Barca kolekciju odvratnih, prljavih, pokvarenih igraca napravila to nijedan klub nikada nije imao. Suareza ako ne nominuju za Oskara nista nisu uradili.
Aj i dva penala sto su dobili, sto je sudija brljao, sto Nejmar nije dobio crveni, slazem se PSG nije smeo doci u situaciju da sudija moze sa utice, ali kakvu je Barca kolekciju odvratnih, prljavih, pokvarenih igraca napravila to nijedan klub nikada nije imao. Suareza ako ne nominuju za Oskara nista nisu uradili.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Sta ces... UEFA voli separatiste...
- samo polako
https://www.youtube.com/watch?v=lbXlFu7XzB4
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- samo polako
Idi bre Ogi pa ono ni Majo Vujović ne bi sudio! 

- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Gledamo ja i cale sami sinoc utakmicu i cale (slab sa zivcima) posle drugog nejmarovog gola stavi tv na mute posle nego sto je aca poceo da brljavi, a ja bi ga rado slusao ali caletova je zadnja 

- samo polako
Mota oborio navijača i to je za penal.