Dobro veče
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Dobro veče
Ima tako inteligentnih i načitanih ljudi koji negde prezupče i onda pričaju gluposti. Neće nikad Fajgelj biti uz vlast, to je tip večitog opozicionara koji će da snima opskurne priloge iz svoje kuhinje s izrazom lica Jack Nicholson-a iz Isijavanja.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Svi Svi Svi Svi
juriš na teve bastiljuuuu
Svi Svi Svi Svi

šta to radiš kume????

Nosi li čeda ono keltski krst ili se to meni čini???

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ja probao da odgledam do kraja da cujem sta ima doticni da kaze, mozda da me pridobije da mu dam glas, ali brate nisam izdrzao duze od 19 minuta, trudio sam se na sve nacine, nije da nisam ali toliku kolicinu budalastina nisam mogao da svarim duze od tih 19 minuta.Mr.Rotor napisao:https://www.youtube.com/watch?v=XGelkahPUtg
Ko se sve kandiduje, trebali bi u Ustav ubaciti da potencijalni kandidati za mesto Predsednika drzave moraju da se podvrgnu psihijatriskom lecenju, ali da ih pregleda lekar iz inostranstva, jer ce nase lako podmititi nasi su bas, bas alavi na kes, a i to nam je nazalost u sistemu vrednosti zadnjih 26 godina normalno.
Vecu kolicinu gluposti nisam cuo.
Postujte saobracajne propise!!!
Hoćeš da kažeš da svi kandidati na predsedničkim izborima trebaju prvo da se leče na psihijatriji ?
Ne, nego da se pregledaju.Velja napisao:Hoćeš da kažeš da svi kandidati na predsedničkim izborima trebaju prvo da se leče na psihijatriji ?
Postujte saobracajne propise!!!
To bi moralo, a napisao si gore lečenje 

Mozda prvo da se proba sa nekim kome nije potrebno lecenje, pa ako su u deficitu, onda ova tvoja opcija.dusman napisao:trebali bi u Ustav ubaciti da potencijalni kandidati za mesto Predsednika drzave moraju da se podvrgnu psihijatriskom lecenju
Имам једно потпитање...
Za mesto u UO NISnikaragva napisao:Vuk se izborio. Borio se, borio i izborio.

- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
I lokale za Daninu rodbinu u Knezu! 

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V