Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Re: Dobro veče

Post od Pulp Fiction »

@starac vujadin
Tvoj odgovor pa prva stvar pravopis, kao da je ono ne znam kakva greška. Kad to radi neko na forumu čini mi se da je nešto ''slan'' zbog nečega.
Nzm Uroše može biti svašta. Ma nisam očekivao, ali mi je delovalo tako onomad.
Korisnikov avatar
igor_harris
Reactions:
Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)

Post od igor_harris »

Uroš S. napisao:Da slučajno možda nisi zadovoljio? Ne znam da se sa volontiranja očekuje radno mesto odmah bilo gde? Znam par ljudi koji su u BG bili na praksama po JP sa pravnim fakultetom, kao što si ti volontirao ili čak za neku platicu, i nikog nisu uzeli da radi. To je bilo u periodu 2012-2014. Tad je moja generacija otprilike završavala faks?

RN3 Pro via TT
Ne mora da znaci. Ja sam radio par godina na ugovor dok nije dosao SNS na vlast. Morali su da ulete neki njihovi tipovi i meni ne produze ugovor. Medjutim, ovi rukovodioci skapiraju da od te price nema leba, u medjuvremenu ovim botovima izmisle neka radna mesta za bleju, neke posalju u penziju a mene vrate da rmbam.

Kao sto sam vec pomenuo, dobijao sam razne sugestije i preporuke da ne bi bilo lose lose da se aktiviram..ali eto...
I dalje dobijam takve predloge, ali ja se pravim lud.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pulp Fiction napisao:@starac vujadin
Tvoj odgovor pa prva stvar pravopis, kao da je ono ne znam kakva greška. Kad to radi neko na forumu čini mi se da je nešto ''slan'' zbog nečega.
Ni "projektovanje" ti neće mnogo pomoći u životu. Uglavnom ćeš se zajebati.
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Milos napisao:Tako je druze,bas smo o tome pricali u autobusu kad smo isli na miting.
E tako i treba! Nadam se i da ste gledali tabele i dijagrame ko su glasači kojih partija, mislim ono za koga glasaju intelektualci.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
ftj
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2012, 11:43
Garaža: vw golf 2.0

Post od ftj »

Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Ne razumes ti to Jefto,to je sve guzva na granici.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Koliko je Ikarbus napravio "Mercedesa" prošle godine? Da li je više od ovog broja?
Korisnikov avatar
Ikac
Reactions:
Pridružio se: 19 Apr 2012, 22:29
Garaža: Fiat Bravo 198 (2011) 1.6 multijet

Post od Ikac »

Ovako je bilo i u Kruševcu prošle subote... Ja u životu nisam video toliko autobusa na jednom mestu.

Jedan vic

Šta kaže Vučić na početku mitinga?

"Gde ste, od juče se nismo videli?" :D
Korisnikov avatar
Pulp Fiction
Reactions:
Pridružio se: 19 Jul 2015, 21:52
Garaža: Astra G 1.7 dti

Post od Pulp Fiction »

''Održan predizborni miting Aleksandra Vučića u Subotici
07.03.2017 u 15:51h > 20:54 Izvor: Subotica.com
U krcatoj Hali sportova, pred oko 7.000 ljudi, večeras je održan predizborni miting predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića.''

Sudeći prema broju autobusa, lako može biti da je tih svih 7 hiljada iz njih izašlo? ahahhaahah
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Kolika ti je plata i u kojoj si stranci, nikad se ne govori.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

shandu90 napisao:Nema coveka na polozaju u ovoj zemlji a da nema veze sa politikom. To ko porice, laze.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Slika Slika Slika
samo polako napisao:
dusman napisao: Koga god pitas ne gleda Pink vec iskljucivo Hidtory, NG i ostale strane edukativne programe, a nekultura u narodu sve veca.
Ironija, ne nego laz da se ne gleda.
Ali ja iskreno te gluposti ne gledam da se razumemo ali ni te druge, vec iskljucivo samo sportski sadrzaj kao sportista sto sam bio celog zivota.
Izvini dule ali šta si ti kulturno video na NG, Historiju i ostalim kanalima.
Ja zaista samo to i gledam i ne vidim neku veliku kulturu. Na Historiju su mi ove zime bilo omiljeni oni što žive kao traperi na Aljasci, na NG Norvežani i Ameri i njihova zimska šlep služba. Ima emisjija o kriminalu o životnim pričama o neobjašnjivim pojavama, Animal planet samo o životinjama ali o kulturi tu niko ne priča niti su te emisije nekog kulturnog sadržaja. Niti svojim sadržajem utiču na kulturu građana.
Ne kulturno vec edukativno ima ponesto tamo verovatno ja ni to ne gledam(ne lazem kao drugi) samo vidim svugde na netu svi pljuju Pink, a kazu da gledaju te edu kanale.
igor_harris napisao:Ja nemam sta da prihvatam ili ne, prosto i jednostavno znam kako je posto je moja porodica prosla i zute i crvene i zelene i plave i sve moguce. Za svakoga se uvek zna ciji je i kako je dosao.

Znam za mnoge firme da je bio slucaj koji navodis, ali ovde ne.
Ipak ne znas bas neke stvari, ali da se ne prepucavamo dalje jer nema svrhe.
Ja ti kazem kako jeste ti pricas kako mislis, i to je ok
starac vujadin napisao:
dusman napisao:
igor_harris napisao:
dusman napisao:
NexT napisao: Drzavna preduzeca imaju "direktivu" da obaveste zaposlene u koliko h i gde se postavljaju autobusi. Pa ti nemoj da se pojavis.

Recimo da sam u tom poslu pa sam vrlo upoznat sa njihovom logistikom....
Inace, ako izuzmemo Lastu i neke vece igrace (koji imaju svoje nacine kompenzacije) uredno se placa po trzisnim cenama.
Izvini netacno, radim u jednoj drzavnoj instituciji/preduzecu, nikakvu direktivu nismo dobili niti sam ikad otisao na miting, to su gluposti koje se provlace unazad X godina.
Da dovoze ljude iz drugih gradova to da uvek je bilo to rade i zuti to su radili i rade Slobini, ovi sad i to nije nista sto nije tacno, ali da generalizujes da kazes da sva drzavna preduzeca imaju direktivu, to nije tacno.
Nije bas ni skroz netacno. Kod mene u firmi se to provlaci suptilno. Mi koji radimo na privremeno/povremenim ugovorima dobijamo sugestije, recimo od sekretarice direktora koja nam onako prijateljski u prolazu spomene da ne bi bilo lose da se mi koji smo na ugovor pojavimo na nekom mitingu.
Bilo je smradova naravno koji su se prijavljivali, odu kod nje, ona to pribelezi, da im karte i to je to. Ali naravno, nije dovoljno samo da se pojavis, to je ipak sekta, traze od tebe da budes dostupan 24/7.

Ovi sto su upali skoro preko stranke su kao robovi. Svake nedelje im salju poruke sa zadacima. Cimaju ih da ciste privatna gradilista nekih finansijera, gule bandere, rade najgore fizikalije plus turneja po Srbiji...
Netacno je da se salju direktive, a ti dobrovoljno pristajes da li hoces ili neces, naravno ako hoces i radis upasces za stalno, ali nije to SNS izmislila to su i zuti radili a pre njih i SPS, to je nesto drugo.
Niko ti nije naredio tebi kao nestranackoj licnosti da moras da ides kao sto je on rekao, vec ti se sugerise da bi bilo dobro, razlicite stvari i u zavisnosti od tebe mozes da dobijes i za stalno ako si aktivan bot...

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Nisu to radili ni "žuti", ni SPS.
O daaaa veruj mi da jesu "slucajno" sam jako dobar prijatelj sa sinom jednog bivseg ministra zutog i znam sta su radili, vidi ne pricam napamet znam dosta jer imam punooo prijatelja na svim stranama(citaj partijama) i upucen sam u "mracne tajne" istih, sticajem okolnosti.

Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Jedan od problema naprednjaka je to što projektuju da kada oni gaze norme, zakone, vrše represiju da je to samo vraćanje za ono što su drugi radili i da oni imaju neko moralno pravo da to rade jer su se silno napatili pod prošlim režimima.

Takođe, projektuju da svi nazivaju pristalice i članove DS "žutim", a to niko ne čini sem njih. I to ih odaje, čak i kada se prave neutralni.
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Zuti je domaci izraz za demokrate, crveni za sps, crni za radikale, plavi za naprednjake.
Vidim da se pravis lud da to ne znas, ali isto vidim da aludiras na neke samo tebi znane gluposti.
Samo cepaj, Ajnstajn je lepo rekao samo su svemir i ljudska glupost neograniceni, za ovo prvo nisam bas siguran, tako da...
Ako ti je lepse zvacu te "demokrato" starce(Micune ti li si?) kad volis da lupetas eto da ti pariram malo.
Meni lakse da napisem 4 reci umesto 9 koliko ima ako bih pisao demokrate, jel ti sad malo jasnije zasto kratim?
Inace kazi mi ko AV zove picousti kao sto ga ja zovem(to mozes da procitas u mojim postovima) jel i to kazu plavi na koje aludiras?
Ne znam koliko si mator, ali izgleda nista nisi bar o ovome naucio.

Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Te boje što si nabrojao nisu odomaćeni izrazi za pristalice stranaka kod nas. To si izmislio.

Ako bi se pravila paralela sa "žutim", to bi bila "banda crvena", ali za razliku od naprednjaka niko nije projektovao da svi tako misle.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Moj je otac bio 7 godina narodni poslanik i okružni šef SPS-a, znam mnogo bolje od tih "drugara" i "sinova ministara" kada se i koliko vozilo na mitinge. Tako da @dusmane nemaš pojma o čemu pričaš, klasično naprednjačko relativizovanje današnje situacije.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Odgovori