Dobro veče

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Re: Dobro veče

Post od Delija »

Ma jasta, Milosevic je to radio hi-tech :glavomuzid:

Slika
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

starac vujadin napisao:Te boje što si nabrojao nisu odomaćeni izrazi za pristalice stranaka kod nas. To si izmislio.

Ako bi se pravila paralela sa "žutim", to bi bila "banda crvena", ali za razliku od naprednjaka niko nije projektovao da svi tako misle.
Bando crvena da ali su crveni, ali da se pozovem ja opet na Ajstajna, Micunovicu.
Vladapetr napisao:Moj je otac bio 7 godina narodni poslanik i okružni šef SPS-a, znam mnogo bolje od tih "drugara" i "sinova ministara" kada se i koliko vozilo na mitinge. Tako da @dusmane nemaš pojma o čemu pričaš, klasično naprednjačko relativizovanje današnje situacije.
Kad si ustao jesu li ti noge bile u lavoru ili si samo sanjao.
Posprdno pricas o necemu sto ne znas, opet tvoj problem.
Meni ti licis na onog debelog narodnjackog bota koji prima platu u sendvicima.
Isti si kao picousti lazes kao i on.

Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Bitno je da ne vidiš na šta liči ovo šta pišeš, zato slobodno nastavi tako bahato i samouvereno ;) Brže, bolje, jače :D
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Poslednja izmena od Milos u 10 Mar 2017, 17:45, izmenjeno 1 put ukupno.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Vladapetr napisao:Bitno je da ne vidiš na šta liči ovo šta pišeš, zato slobodno nastavi tako bahato i samouvereno ;) Brže, bolje, jače :D
Naprednjak, ššššššš.
Odvratni ste.
Joj sad vidim kuku nama ko uci nasu decu.
Posle se pitamo kakvo smo to drustvo u sta nam izrastaju deca/mladi.
Poslednja izmena od dusman u 10 Mar 2017, 17:47, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Ja naprednjak? Phahaha pa ovo je skrivena kamera :D
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

Tako delujes. E sad sta si sakrio, to cemo jos videti.
Pa ako ja tebi tako delujem i ti meni delujes takodje na te naprednjake, fuj.
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Dečko, ovde je već poznato ko sam i kakvi su mi stavovi. Ti si, sa druge strane. dibidus naprednjak: beskrajno bahat i bandoglav, hvališ se vožnjom od 100 kmh po snegu a onda u potpis staviš apel da se poštuju propisi, skoro svi tvoji stavovi deluju kao da su posledica kolektivne hipnoze a ne razumnog zaključivanja - zato je i argumentovana rasprava skoro pa nemoguća. Na kraju, koristiš floskule i etikete koje samo naprednjaci lepe svojim neistomišljenicima, stranim plaćenicima itd... Ali slobodno nastavi, brže bolje i jače, tu smo da se družimo :D
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

O Ajnstajne, bio si u pravu.
Zar treba ove gluposti i komentarisati?
Ja naprednjak, pa ja ih sve kompletno mrzim i tvoje demokrate i sve.
Ah da hvala za ono decko, dugo to nisam cuo da mi neko kaze, a ja kazem zeni da nisam mator.
Sad cu zeni bas ovo sto si napisao sve da pokazem da se malo smejemo zajedno, upravo je dosla sa posla.
Verovatno ce ona odgovoriti na sledeci post, sa mog naloga, idem da joj pokazem.
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Milos napisao:http://www.savtajwinwin.info

Jako tuzna prica.
Jbt ja sa 13 godina sam mogao da sanjam sony playstation :kezo:
Teski su govnari ti iz Win Wina postali. Cim su postali 'ime' poceli su da pilicare mnogo. Skoro sam isao power bank da menjam kod njih, dok sam cekao da dodjem na red prilicno su pizdeli kupci jer su pukli finu lovu a ovi u zalbenom ih jos zajebavaju.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Post od snork »

kragujevac napisao:Srbiji je, po mom mišljenu, već "prošao voz", a nismo uspeli da uskočimo ni u zadnji teretni vagon. Mi smo jedina država u Evropi koja se još uvek nije politički odlučila "hoće li" sa Rusijom ili će sa EU. Deklarativno se priča jedno, misli drugo a radi treće (ili se ne radi ništa), ili se pokušava sesti na dve stolice.
Slažem se da nismo uspeli da uskočimo ni u poslednji vagon za EU i da tamo verovatno nikada nećemo dospeti. Ali mislim da je stav "Rusija ili EU" pogrešan. Razumem da ti živiš u Nemačkoj, pa si navikao na takvo rezonovanje, ali to je razmišljanje iz vremena Hladnog rata. Po meni je normalno stanje stvari da zemlje uspostavljaju bilateralne odnose sa drugim zemljama, i da su ti kontakti bar zvanično prijateljski i zasnovani na zajedničkim interesima. U tom smislu ne vidim da je loše održavati dobre odnose sa EU, Rusijom, Kinom, Indijom, Amerikom i svim drugim zemljama. Ako EU to vidi kao "sedenje na dve stolice", to znači da Rusiju i dalje smatraju za neprijatelja, kao u vreme blokovske podele. Što je vrlo licemerno s njihove strane, jer istovremeno prodaju ogromne količine svoje robe Rusima, počevši od luksuznih automobila, pa do mnogo čega drugog.

Zapravo, najveći problem je u tome što je većina zemalja EU ujedno i u NATO, u tome što je NATO izvršio agresiju na našu zemlju 1999. godine, a 2008. je većina tih zemalja priznala našu južnu pokrajinu kao nezavisnu državu. Da nije bilo toga, Srbija bi sada verovatno bila u EU, pa čak i u NATO, kao što su države u okruženju.

Problem je i što Zapad nas posmatra kao "tradicionalne ruske saveznike" (baš ove reči britanski mediji skoro uvek stave uz pominjanje Srbije, verujem da je i u Nemačkoj slično), što je svojevrsno laganje i što bi trebalo da opravda sve ono loše što nam je Zapad činio poslednjih 25 godina. Mi smo bili saveznici Rusije onda kada smo bili i saveznici Amerike, Britanije i Francuske, a to je u dva svetska rata. I to je sve. Hvala caru Nikolaju II što nas je spasao u Prvom svetskom ratu, kada je pod pretnjom izlaska iz rata naterao Italijane i Francuze da našu vojsku prevezu iz Albanije na Krf i u Bizertu. To je ogromna pomoć zbog koje ćemo im biti zauvek zahvalni, ali ujedno i jedina velika stvar koje mogu da se setim, a koju je Rusija kao država uradila specijalno za Srbe. Što se naše pomoći njima tiče, ne mogu da se setim nekog značajnog primera. Odnosi Jugoslavije i SSSR-a su bili prilično hladni, sa vrlo oštrim raskidom 1948. Posle Staljinove smrti, diplomatski odnosi su obnovljeni, ali opet nisu bili posebno jaki. Jugoslavija je 1968. bila jedna od retkih zemalja koja se usudila da osudi sovjetsku intervenciju u Čehoslovačkoj. U vreme raspada Jugoslavije i SSSR-a, odnosi takođe nisu bili nikakvi, a Rusija je priznala Sloveniju i Hrvatsku kao nezavisne države i 1992. čak glasala za uvođenje sankcija SR Jugoslaviji (rezolucija 757 SB UN). Tokom narednih godina, Milošević je podržavao pučiste koji su pokušali da skinu Jeljcina s vlasti, što nam je on lepo vratio 1999, kada tokom agresije NATO za nas nije učinio apsolutno ništa. Ruske snage SFOR-a koje su u junu 1999. iz Bosne preko centralne Srbije ušle na Kosovo i zauzele aerodrom Slatina kod Prištine, učinile su to bez ikakvog kontakta sa vlastima Rusije. Trenutni blago prijateljski odnosi se nažalost zasnivaju pre svega na činjenici da smo bili žrtva NATO agresije, da nam i dalje drže pod okupacijom deo zemlje, a da su to ujedno i deklarisani neprijatelji Rusije.
kragujevac napisao:Kosovo je odavno gotova priča, kao što je Tajvan gotova priča. To je strašno, nepravedno, bolno, užasno....Nema reči da opiše tako nešto, ali je to gotova priča. Što pre to shvatimo, bolje za nas.
Ako neki Srbin misli ovako, to ne bi trebalo javno da priča. Zvuči kao ono u šta nas ubeđuju naši "zapadni prijatelji". Inače, odnosi između Narodne republike Kine i Republike Kine (Tajvan), kao i odnosi između dve Koreje su lakša vrsta problema, jer je reč o jednom narodu koji je sticajem okolnosti podeljen na dve države. I u jednom i u drugom slučaju, do ujedinjenja će jednog dana sigurno doći. Naš problem je teže vrste (drugi narod koji okupira deo teritorije). Po težini ga svrstavam između turske okupacije dela Kipra i izraelsko-palestinskog konflikta. Ni ti problemi nisu nerešivi, tim pre što je reč o malim teritorijama i relativno malom broju ljudi. 1912. godine je Kraljevina Srbija oslobodila Kosovo, a Kraljevina Crna Gora Metohiju za ravno 7 dana. Tokom 1913. je naša vojska od Turaka oslobodila i celu teritoriju današnje Albanije, kao i Vardarsku Makedoniju. Sve zavisi od volje "velikih sila", s tim da se ona menja, a takođe se menja i to ko je "velika sila", a ko ne. Da se ja pitam, za sada bih držao zamrznutu situaciju, a za budućnost ćemo videti.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
McGruja
Site Admin
Reactions:
Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:48
Garaža: Suzuki Vitara 1.6 16v AT

Post od McGruja »

Ja ne razumem par vas, koliko vi imate godina, i gde ste to rasli

Prepoznajte se, imate upozorenje, sledeća glupost (po mojim kriterijumima) i na odmoru ste
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Jel cujes Kuzmanovicu !
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

snork napisao: Ako neki Srbin misli ovako, to ne bi trebalo javno da priča. Zvuči kao ono u šta nas ubeđuju naši "zapadni prijatelji".
Problem je što šiptari idu na politiku "stanja na terenu". Koliko je to nepravedno, nelogično i nezakonski ne moramo uopšte da diskutujemo. Činjenica je da Srbi sa ovakvim mortalitetom i ovakvom dinamikom odseljavanja nemaju nikakve šanse da opstanu na Balkanu. Zamislite samo sledeću situaciju, ne toliko nerealnu:
1. mortalitet u Srbiji svake godine 36-37000,broj dobrovoljno iseljenih 50.000
2. natalitet kod šiptara 20-30.000(procena). doseljavanje recimo da zanemarimo
Posle 50 godina u Srbiji 4 miliona stanovnika manje (cifra izvedena iz gore pomenutih), a koliko šiptara više o tome možemo samo da nagadjamo. Posle tih 50 godina "vlada" Kosova i Metohije odluči jednoglasno da ukine i tako i tako nelegalno proglašenu nezavisnost, i da se vrati u sastav Srbije. Srbija to naravno ratifikuje. Onda će ti šiptari tako da se uvuku u strukture vlasti na najvišim nivoima, da će to tek da bude problem. Koliko će ih tada biti, moći će ladno da proglase i kandidata za predsednika republike.
Zvuči neverovatno (da ne kažem potpuno ludo). Možemo samo da se molimo Bogu da se tako nešto ne desi, ali brojevi su brojevi,a šiptari su i na ovo stanje sada došli na isti način, uz pomoć raznih izlobiranih i potplaćenih političara iz EU i USA.
Problem je što rešenja ovog problema jednostavno nema, ilii je toliko daleko da ga najveći broj nas neće doživeti.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
methane.master
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
Garaža: Clio III ph2 1,2 16V

Post od methane.master »

Milos napisao:Jel cujes Kuzmanovicu !
Ne haje on za to. Sponzoruša. :kezo:

Sent from mTalk
Širim haos!