Meni se cini isto sto rece Heinz a mozda se jos nisam navikao na nov raspored u stanu Mada su i zidovi druge boje, stavili smo i nove lustere i svasta nesto.
Kao "glavne" sijalice stavio sam 12W i 2700K, tako da nam svetla ne manjka, a boja svetlosti je otprilike ista kao kod obične sijalice, kao što je bila i do sada. U lusteru u kuhinji su ubodne od 5W 3000K a ostalo/periferne su 6W i 4000K. Razmišljam jedino još da li da ove glavne ostavim od 2700K ili da sve "preveslam" ipak na 4000K. Inače, sve ovo je čisto eksperiment na neko vreme da vidim kako će se te sijalice ponašati i hoće li nam odgovarati ovakva svetlost.
Koja je sansa da mi na dva para zvucnika ne radi desni ? Na kompu radi, kada prikljucim slusalice radi, kada prikacim zvucnike ne radi jedan. U jednoj varijanti kada uradim onaj test zvuk i sa desnog mi pusta na levom. Na oba laptopa je ovako mada su na ovom decijem do pre par dana radila oba.
Ma nemam nista na ovom TV. Jedan USB, jedan HDMI i cao zdravo. Jako sam zadovoljan slikom, izradom ali prikljuchci katastrofa. Doduse to nisam ni gledao pre kupovine, nisam razmisljao o tome.
Imas da kupis skart adaptere na kojima je izveden audio izlaz sa cincevima. Mana je sto na vecini televizora izlaz ide samo sa tjunera, ne i sa eksternog uredjaja poput stb-a spojenog na tv preko hdmi ulaza.