Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Procente za Belog zasnivam na zaraznom entuzijazmu ljudi koji su u zadnjih par dana počeli da navijaju za njega. Izbori se zasnivaju na emocijama a ne na racionalnosti, ljudi se dobro osećaju dok pričaju o njemu, šire tu priču i zato mislim da će dobiti više nego što se očekuje.
Ovo pričam kao posmatrač, moj glas ide drugde.
Ovo pričam kao posmatrač, moj glas ide drugde.
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jbt imamo novog Dejan Vučić Stankovića [FACE WITH TEARS OF JOY]
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Pročitajte ovo što je Heinz postavio iznad
To sve treba pootpuštati, rasformirati
To sve treba pootpuštati, rasformirati
Heinz napisao:Ti živiš u Dnevniku RTS izgleda.
Jok N1
Cenim da mislis na tvoju malenkost.Uroš S. napisao:Jbt imamo novog Dejan Vučić Stankovića [FACE WITH TEARS OF JOY]
RN3 Pro via TT
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
Postujte saobracajne propise!!!
- nmaric1993
- Pridružio se: 15 Maj 2015, 15:13
- Garaža: Volvo v40 1.9 TD
SR ne da je opravdao poverenje, nego i više od toga.... tako da može da ide u plus samo...dusman napisao:Kud se dedose glasovi od Sps-JS, kud odose Madjari, zaboravljas da se vrnuo Karic koji je imao 2004 mnogooo glasova koliko smesno zvuci ali ima ljudi koji ga vole, precenio si belog samo tako on je na nivou statisticke greske, Jeremica ima manje, Seselj ti je ok, a i SR si preterao na izborima prosle god je imao 6% sad moze samo manje, pa njega su i njegovi par poslanika napustili a ne ljudi koji su mu onako cisto dali poverenje koje def nije opravdao.grujicd napisao:
AV 48%, SJ 12%, Beli 10%, Šešelj 9%, SR 7%, VJ 6%.
SJ ni u ludilu nema 12% DS prosle god 6 cela a sad jedan covek da ima duplo vise od partije koja ga podrzava nema sanse imace 7-8% videces.
Poslato sa SM-N935F uz pomoć Tapatoka
Pogotovu kad se setim da su pojedini ovde a i na tvu pričali kako je on AV trojanski konj, što se pokazalo da apsolutno nije.
Glup jedan primer ( možda i nije), na fb od prošlogodišnjih izbora do sad je 50% više ljudi ga zapratilo.
Jasno je kome i zašto služe.McGruja napisao:To sve treba pootpuštati, rasformirati
Nažalost, jedna EU nije imala snage da odbrani ni svog šefa delegacije u Srbiji, pa je isti morao da ode. Sada je sve na nama.
- Uroš S.
Ko se to našao prozvanim?dusman napisao:Heinz napisao:Ti živiš u Dnevniku RTS izgleda.
Jok N1
Cenim da mislis na tvoju malenkost.Uroš S. napisao:Jbt imamo novog Dejan Vučić Stankovića [FACE WITH TEARS OF JOY]
RN3 Pro via TT
Nmaric, mene je dosta razočarao ponašanjem. Videćemo šta će biti, ali moj utisak je isti kao i velikog procenta ljudi koji su do sada glasali za njih. Diletantizam, amaterizam...
Edit. Vučić na Twitteru ima preko polovine lažnih pratilaca. Q jedino gore od SNS botova su DJB botovi.
RN3 Pro via TT
Videces, pusti bre FB i TW niti se to racuna na izborima niti moze biti relevantno jer mozes ti napraviti i milion naloga na soc mrezama i pratiti koga hoces, a imas ljude koji prate ne zbog podrske vec da vide sta isti komentarise.nmaric1993 napisao:SR ne da je opravdao poverenje, nego i više od toga.... tako da može da ide u plus samo...dusman napisao:Kud se dedose glasovi od Sps-JS, kud odose Madjari, zaboravljas da se vrnuo Karic koji je imao 2004 mnogooo glasova koliko smesno zvuci ali ima ljudi koji ga vole, precenio si belog samo tako on je na nivou statisticke greske, Jeremica ima manje, Seselj ti je ok, a i SR si preterao na izborima prosle god je imao 6% sad moze samo manje, pa njega su i njegovi par poslanika napustili a ne ljudi koji su mu onako cisto dali poverenje koje def nije opravdao.grujicd napisao:
AV 48%, SJ 12%, Beli 10%, Šešelj 9%, SR 7%, VJ 6%.
SJ ni u ludilu nema 12% DS prosle god 6 cela a sad jedan covek da ima duplo vise od partije koja ga podrzava nema sanse imace 7-8% videces.
Poslato sa SM-N935F uz pomoć Tapatoka
Pogotovu kad se setim da su pojedini ovde a i na tvu pričali kako je on AV trojanski konj, što se pokazalo da apsolutno nije.
Glup jedan primer ( možda i nije), na fb od prošlogodišnjih izbora do sad je 50% više ljudi ga zapratilo.
A napustanje partije je vec nesto drugo.
Pa ja tebe prozvah.Uroš S. napisao:Ko se to našao prozvanim?dusman napisao:Heinz napisao:Ti živiš u Dnevniku RTS izgleda.
Jok N1
RN3 Pro via TT
Nmaric, mene je dosta razočarao ponašanjem. Videćemo šta će biti, ali moj utisak je isti kao i velikog procenta ljudi koji su do sada glasali za njih. Diletantizam, amaterizam...
Edit. Vučić na Twitteru ima preko polovine lažnih pratilaca. Q jedino gore od SNS botova su DJB botovi.
RN3 Pro via TT
Dobro da znamo kosi Dejane Vucicu.
Postujte saobracajne propise!!!
+1Uroš S. napisao:Janković za sada favorit za drugo mesto. Kvota sa 1:750 došla na 1:18, za pobednika. Jeremić na 1:32(35).
Ko prati zna da je masa mitinga otkazana(ili trenutno svi, nisam siguran), da je AV dao otkaz izraelcima koji su mu radili kampanju, da rejtinzi padaju, plan je poremećen i sada se ide iz greške u grešku.
Sent from mTalk
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Ja cu isto za belog.. samo jako
Jedino me cudi da se jankovic stavlja u prvi plan umesto jeremica. Uz duzno postovanje jankovic mi deluje nekako kao flegma, bez harizme, zivosti, pokretacke snage, sav nesto smoren. Nasuprot njemu jeremic mi deluje britkije, obrazovanije, i sigurno ima 10x vise kontakata u svetu, koliko sam cuo dobar je prijatelj sa xy diplomata u svetu, poput lavrova, itd..

Jedino me cudi da se jankovic stavlja u prvi plan umesto jeremica. Uz duzno postovanje jankovic mi deluje nekako kao flegma, bez harizme, zivosti, pokretacke snage, sav nesto smoren. Nasuprot njemu jeremic mi deluje britkije, obrazovanije, i sigurno ima 10x vise kontakata u svetu, koliko sam cuo dobar je prijatelj sa xy diplomata u svetu, poput lavrova, itd..
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne tako davno postavio sam na forum Ćirjakovićev tekst zašto nema revolucije gde je čovek precizno opisao stanje današnjih generacija i uticaj interneta na događaje u društvu.
Virtuela stvarnost je virtuelna.
Najbolji primer za to je slučaj Olje Bećković. Kada su je sklonili sa b92 javilo se 100.000 njenih virtuelnih prijatelja koji su je podržali, čak nagovorili na protest ispred b92.
I šta se desilo. Pojavilo se , sa sve policijskom patrolom koja je obezbeđivala skup, 80 ljudi.
Olja je na to kasnije reagovala.
Imajte to u vidu.
Danas gotovo gori internet od podrške Belom, pominje se čak i drugi krug.
Meni je to smešno i više se uzdam u izveštaj RIK-a koji je brutalan za opozicione kandidate.
Svi oni zajedno opet neće skupiti koliko onaj.
Uzmite u obzir koliko mali broj građana Srbije uopšte koristi internet i koliko je onda podrška nekome zaista realna.
Još bolje pogledajte koliko ovaj forum ima članova i koliko mali broj učestvuje u ovoj temi a tek koliko mali broj se izjašnjava za koga jeste ili nije.
Virtuela stvarnost je virtuelna.
Najbolji primer za to je slučaj Olje Bećković. Kada su je sklonili sa b92 javilo se 100.000 njenih virtuelnih prijatelja koji su je podržali, čak nagovorili na protest ispred b92.
I šta se desilo. Pojavilo se , sa sve policijskom patrolom koja je obezbeđivala skup, 80 ljudi.
Olja je na to kasnije reagovala.
Imajte to u vidu.
Danas gotovo gori internet od podrške Belom, pominje se čak i drugi krug.
Meni je to smešno i više se uzdam u izveštaj RIK-a koji je brutalan za opozicione kandidate.
Svi oni zajedno opet neće skupiti koliko onaj.
Uzmite u obzir koliko mali broj građana Srbije uopšte koristi internet i koliko je onda podrška nekome zaista realna.
Još bolje pogledajte koliko ovaj forum ima članova i koliko mali broj učestvuje u ovoj temi a tek koliko mali broj se izjašnjava za koga jeste ili nije.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
Nema tu kontakata Darko, a i mandati ambasadora ističu i za par godina ne znaš nikog, kao što ni on sad ne zna nikog. A i da zna džabe. Evo Vučić je prijatelj Bleru, Merkelovoj, Si Đinpingu, Borisu Dzonsonu pa nikakva korist, samo šteta. Samo interesi. Jeremić jeste Harvard ali fizika. To je za poziciju za koju se kandiduje isto kao Toma.Darko napisao:Ja cu isto za belog.. samo jako![]()
RN3 Pro via TT
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Znam za to za fiziku. Za diplomate si u pravu skroz.
Sa druge strane mora se priznati da ima vise iskustva, obisao je svaku zemlju kad su se sprecavala priznanja kosova, plus imao je visoku funkciju u ujedinjenim nacijama i zamalo postao generalni sekretar. Ti fakti deluju iskustvenije od zastitnika gradjana. Jos ako je istina ono za platu od 340k dinara, tu bas pada u mom sagledavanju.
Nece ni jedan od njih dvojice dobiti moj glas u prvom krugu, nego samo uporedjujem.
Sa druge strane mora se priznati da ima vise iskustva, obisao je svaku zemlju kad su se sprecavala priznanja kosova, plus imao je visoku funkciju u ujedinjenim nacijama i zamalo postao generalni sekretar. Ti fakti deluju iskustvenije od zastitnika gradjana. Jos ako je istina ono za platu od 340k dinara, tu bas pada u mom sagledavanju.
Nece ni jedan od njih dvojice dobiti moj glas u prvom krugu, nego samo uporedjujem.
Pazite se tih lidera sa kontaktima, uključujući i ovo naše plemstvo...
A tek bolesna potreba AV da sebi daje na znacaju pa stalno govori moj prijatelj ovaj, moj prijatelj onaj, moji prijatelji iz Evrope i sl. Nidje veze.