Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
snork
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:50

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od snork »

Darko napisao:Jedino me cudi da se jankovic stavlja u prvi plan umesto jeremica. Uz duzno postovanje jankovic mi deluje nekako kao flegma, bez harizme, zivosti, pokretacke snage, sav nesto smoren. Nasuprot njemu jeremic mi deluje britkije, obrazovanije, i sigurno ima 10x vise kontakata u svetu, koliko sam cuo dobar je prijatelj sa xy diplomata u svetu, poput lavrova, itd..
:plusone:

Plus za Sašu1 i Sašu2 je retko ko van većih gradova i onih koji koriste internet uopšte čuo. Verujem da su dobri ljudi sa dobrim namerama, ali jednostavno nemaju šanse. Jeremić je poznat zbog UN, zbog borbe za Kosovo i čak sam u vreme dok je bio na funkciji čuo razne komšije-penzionere-zatucane glasače SNS kako o njemu govore s poštovanjem.

Meni lično je antipatičan kao pojava i previše nadobudan. Ali obrazovanje i rad na Zapadu, kao i perfektno znanje engleskog mu idu u korist. A najviše to iskustvo u UN, pa je dobro upućen kako svetska diplomatija funkcioniše. Ako se uzme da AV sigurno ulazi u prvi krug, mislim da su jedine šanse za pobedu nekog drugog, da taj drugi bude VJ. Sve ostalo je rasipanje glasova.
Uroš S. napisao: Jeremić jeste Harvard ali fizika.
Kembridž fizika + Harvard MBA, i jedno i drugo vrhunska mesta. Evo uzmi na primer Merkelovu - isto fizika, osnovne studije Lajpcig DDR + magistarske Moskva. :) Pa je postala jedan od najuspešnijih kancelara u istorijii Nemačke.
Poslednja izmena od snork u 14 Mar 2017, 10:36, izmenjeno 1 put ukupno.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

dusman napisao: DS je imao 6% kako sada mislite sa SJ da u ovom trenutku ima 20+%, jeste li ozbiljni ljudi ili pisete stvarno zelje, mozda bih i ja to voleo da je tako, ali nije.
Послато са SM-N935F уз помоћ Тапатока
DS je imao 6% jer su se glasovi prelili kod DJB.
I to je to nema tu 20+20% već ukupno i to možda 20%.
Onda proradi sujeta pa se Radule sam kandiduje i dodatno optereti bilo kakvu šansu za drugi krug.
Onda se od nekud i ničim pozvan pojavi i Vuk Jeremić.
I već vidim kako će svi oni proglasiti izbore neregularnim jer po svim pokazateljima sa interneta oni su apsolutni pobednici.
I naravno ne znam odakle nekome ideja da u drugom krugu sns glasači neće izaći.
Sve što sam naučio o glasačima od 2000-te pa do danas je da su najverniji glasači upravo desnih stranaka SRS a vidimo i sns ide tim stopama..
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
grujicd
Reactions:
Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

Post od grujicd »

Drugi krug je na Uskrs, kad je 5-dnevni školski raspust i mnogi su planirali da putuju. Mislite da je to slučajno?
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Čim se oni već tri dana bave šminkerkom i šlager pevačem jasno je u kolikom su bunaru.

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
snork
Reactions:

Post od snork »

Vučić ladno koristi Erdoganovu strategiju. :besan: I on tako zakazuje izbore za praznik, (ne Uskrs naravno :) ), pisao je Zu kako i zašto. Znači, diktator na kvadrat.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

grujicd napisao:Drugi krug je na Uskrs, kad je 5-dnevni školski raspust i mnogi su planirali da putuju. Mislite da je to slučajno?
Ako je Srbija u kurcu kako se to predstavlja i ako nemamo para o kakvim putovanjima pričamo. :)
Poslednja izmena od samo polako u 14 Mar 2017, 10:47, izmenjeno 2 puta ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Korisnikov avatar
Darko
Reactions:
Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet

Post od Darko »

grujicd napisao:Drugi krug je na Uskrs, kad je 5-dnevni školski raspust i mnogi su planirali da putuju. Mislite da je to slučajno?
Nije slucajno. Ja sam na putu taj vikend.
Kandidat protiv vucica nece dobiti moj glas.
Osim ako nije komplikovano da se prijavim da glasam na drugom mestu u srbiji?
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Stvarno mislite da će doći do drugog kruga?
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

samo polako napisao:
Ako je Srbija u kurcu kako se to predstavlja i ako nemamo para o kakvim putovanjima pričamo. :)
Kod babe na sarme još jedino može većina da ode.

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
snork
Reactions:

Post od snork »

Upravo tako. Evo ja bih (npr.) išao kod babe i dede da đubrimo voćnjak. Poenta je da većina mlađih glasača neće biti u svojim mestima prebivališta. S druge strane, penzioneri ne idu nigde.
Ђенерал Јанковић
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:
Pridružio se: 16 Avg 2013, 15:06

Post od dusman »

Uroš S. napisao:Našli se botovi i složili čas posla. Dejan Vučić Stanković i recimo Anđelković.

RN3 Pro via TT
Takodje isto sto rece Darko.
Samo nikako da kazes sta sam od brojki lagao, koja to brojka nije tacna, a ja mislim da si ti tolika botina da nema dalje.
Ja svoje misljenje nisam rekao niti cu(samo te mogu razocarati) a nikako ne daj boze nije to sto ti mislis a mislis samo na osnovu moje price o stvarnim brojevima koju sam izlozio i za koju mislim da je losa po gradjane Srbije(mozda ti i nisi gradjanin Srbije pa ti vlast AV odgovara) ali je nazalost realnost hteo ti to da priznas ili ne, a to ce se vrlo brzo videti.
Pisacemo mi jos a i 2-og uvece pa cemo zajedno plakati kad budes video koliko sam bio u pravu jer ce AV da pobedi u prvom krugu.
Setices se ti ovih mojih reci, polako, ali nemoj da te nema tada i da bar mi tada reci da sam (nazalost) bio u pravu.
Moj kruzic pripada drugom kandidatu a mislim da cemo istog zaokruziti.

Postujte saobracajne propise!!!
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

samo polako napisao:
dusman napisao: DS je imao 6% kako sada mislite sa SJ da u ovom trenutku ima 20+%, jeste li ozbiljni ljudi ili pisete stvarno zelje, mozda bih i ja to voleo da je tako, ali nije.
DS je imao 6% jer su se glasovi prelili kod DJB.
I to je to nema tu 20+20% već ukupno i to možda 20%.
Onda proradi sujeta pa se Radule sam kandiduje i dodatno optereti bilo kakvu šansu za drugi krug.
Onda se od nekud i ničim pozvan pojavi i Vuk Jeremić.
I već vidim kako će svi oni proglasiti izbore neregularnim jer po svim pokazateljima sa interneta oni su apsolutni pobednici.
I naravno ne znam odakle nekome ideja da u drugom krugu sns glasači neće izaći.
Sve što sam naučio o glasačima od 2000-te pa do danas je da su najverniji glasači upravo desnih stranaka SRS a vidimo i sns ide tim stopama..
Ne, ne, ne nesto ti nisi dobro razumeo, neko napisa da je SJ bio na 15% a da je u ovom trenutku na 20%+ glasova kakvih sad 20+20%???
DS je imao 6,05% valjda a kazes da je SR uzeo ostatak, pa i on je imao 6.02 bese sto nikako nije 20+%.
Ali imas jednu stvar i sad, opt se RS kandidovao, pa jel ce uzeti opet glasove DS?
Vidi imam puno prijatelja bolje reci poznanika a prijatelja imam sasvim dovoljno, i dosta tih je nekad glasalo za DS i bili dugogodisnji clanovi neki dobili i zaposlenja od njih pa su prosle god glsali za sns iz ovih ili onih razloga a za jednog znam da se ozenio a bio je od 2000 DS a draga mu u sns i to sekretarica necu reci koga iz vrha snsa tako da je pao pod utican supruge i eto jos jedan glas za AV, ozenio se prosle god ali je ipak dao svoj glas i pre zenidbe inace je moj jako dobar drugar iz osnovne.
Voleo bih da gresim sa ovim svim ciframa sto sam pisao ali nisam slep kod ociju odavno sam naucio da je matematika egzaktna nauka na temelju od osnovne do faksa pa i sad na poslu.

Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:

Post od samo polako »

Možda nisam bio dovoljno jasan , mislim da svi oni zajedno neće preći 20% a nadaju se da će svaki od kandidata dobiti toliko. To je moje mišljenje. Ne tvrdim da sam u pravu.

O stranačom zapošljavanju bolje da ne počinjemo...
Korisnikov avatar
dusman
Reactions:

Post od dusman »

E sad te razumem, takodje isto mislim, ne kazem ni ja da sam u pravu samo citam brojeve.

Bolje da ne pocinjemo, sta je tu bilo sto ja znam i DS i SNS samo tako zaposljavaju, ali bolje da ne idemo na tu temu mogu o tome sto znam da pisem nadugacko i nasiroko.

Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Dok narod penuša i sabira procente, oni sabiraju milione od Aerodroma, PKBa, Sava Centra. To i nije tako zeznuto kao ,,Vojna akademija'' i sl. u 20h i zveckanje oružjem sinhronizovano sa susjedima...
Odgovori