Dakle, pre krize period. Pa privatizacije, i lova spolja tada je bilo nešto. Od 2008. na ovamo je shit show.
Ne znam, znam da su neke stare devizne štednje isplaćene u nekim ogromnim iznosima.starac vujadin napisao:I beše kako ono s penzijama...koliko se dugovalo penzija kada su došli zlotvori?
Sud presudio da je pominjanje Vučića remećenje reda i mira
"Doveo je lice sa kojim nije ni prijatelj ni drug, nego je pružio pomoć u nevolji tom čoveku, doveo ga do urgentnog centra, rekao lekaru da žuri, a onda je lekar rekla njemu - šta imam ja sa tim? Ti imaš da ga vodiš u ambulantu. A onda je on rekao: 'Ti onda zovi Vučića, pa neka ga on vodi po bolnici'. Šta je ovde drsko i bezobzirno”, pita Ćalović.
http://rs.n1info.com/a235872/Vesti/Vest ... ucica.html
Pa onako, ima raznih. Mnogi su inteligentni, ali glasaju jer su ucenjeni, najčešće zbog posla. Traže im da zaokruže šta im se kaže, pa da slikaju telefonom kao dokaz. Molim takve da slikaju listić, pa da pre ubacivanja zaokruže još neke kandidate i tako ga učine nevažećim.Xepoj87 napisao:A inace sve genijalci glasaju za njega
http://www.javnidug.gov.rs/upload/Stanj ... RILICA.pdfGaginh0 napisao: A sto se tice dugova i deficita ti si cifre saznao iz svojih izvora, ja iz svojih...
Pojedini ti daju i hemijske pa se tako raspoznaje i potvrdjuje 'data rec'.snork napisao:Pa onako, ima raznih. Mnogi su inteligentni, ali glasaju jer su ucenjeni, najčešće zbog posla. Traže im da zaokruže šta im se kaže, pa da slikaju telefonom kao dokaz. Molim takve da slikaju listić, pa da pre ubacivanja zaokruže još neke kandidate i tako ga učine nevažećim.Xepoj87 napisao:A inace sve genijalci glasaju za njega
Ma BiH je svakako 10 puta neozbiljnija drzava od Srbije.Vladapetr napisao:Upravo tako, spolja ne možeš da vidiš koliko i kojom brzinom sve ide na dole. Ni ja niti iko iz moje okoline nemamo veze sa izvršnim strukturama vlasti pa da nam je zbog toga sad lošije ili je nekada bilo bolje, ali ovaj sunovrat je neverovatan. Kad pričam sa nekim saradnicima iz iste branše, a koji rade u HR ili čak Bosni, o tome kroz šta prolazimo i kako ovde funkcioniše - krste se i levom i desnom rukom
Na koji način, daju olovku specijalne boje? Kako će da povežu konkretnu osobu i listić? Možda ako si jedini takav "siguran glas" na celom izbornom mestu, inače nema šanse. To me podseća na Mila Đukanovića i referendum o samostalnosti Crne Gore. U svakom slučaju, ne treba nasedati na pretnje, već se boriti protiv kriminalne bande. I ovde, i tamo, i sadašnje i svake buduće.shandu90 napisao:Pojedini ti daju i hemijske pa se tako raspoznaje i potvrdjuje 'data rec'.