Sport
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Re: Sport
Ima već desetak i više godina kako je suđenje mnogo lošije nego ranije. Počeli su da kreiraju tok utakmice, strašno neujednačen kriterijum, neki igrači su zaštićeni kao beli medvedi, neke maltretiraju, kao da im je rečeno da kreiraju show umesto da sude utakmice. U Evropi tako sudi Lamonica.
- milospinkfloyd
- Pridružio se: 25 Maj 2015, 22:32
- Garaža: Mini Cooper S F56 - Brera V6 Q4
Mislim da je federer sportska licnost tekuce godine
Sport
Strasno, pop..o sam kad sam video, nisam posle mogao ni da pogledam snimak utakmice.
Ne znam dal me vise nervira sto Denver bezveze izgubi dve utakmice od HU (a verovatno ce i trecu u nizu od Clivlenda), ili sto ne znam koji ne Portlandu pa redja sve pobedu za pobedom. Sve kako ne treba.
Ne znam dal me vise nervira sto Denver bezveze izgubi dve utakmice od HU (a verovatno ce i trecu u nizu od Clivlenda), ili sto ne znam koji ne Portlandu pa redja sve pobedu za pobedom. Sve kako ne treba.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Denveru fali jedan krsteni plej.
(a i to da jednom sastave ceo tim bez povreda)
Teo
(a i to da jednom sastave ceo tim bez povreda)
Teo

Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Sta znam, ne fali im nista posebno, u poslednje vreme igraju jako dobro.
Sad su nesrecno vezali dva poraza od dobre ekipe, nije kraj sveta, ocekivano je, sad da preguraju ovo sa Clivlendom i mogu da krenu u nove serije. Ono sto nije ocekivano je da Portland sve redom pobedjuje...
Sad su nesrecno vezali dva poraza od dobre ekipe, nije kraj sveta, ocekivano je, sad da preguraju ovo sa Clivlendom i mogu da krenu u nove serije. Ono sto nije ocekivano je da Portland sve redom pobedjuje...
Kakva rutinksa pobeda Denvera protiv Klivlenda
A i Portland izgubio!!!
Jokara u fazonu, aj da odradimo ovaj laksi trening, za dlaku tripl double bez da se oznojao za 25min, razbio Lebrona 1:1, malo li je...

Jokara u fazonu, aj da odradimo ovaj laksi trening, za dlaku tripl double bez da se oznojao za 25min, razbio Lebrona 1:1, malo li je...