Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Ma super je Beli, al super je bilo i kad su neki crtali kurčeve na listiću pa evo nas gde smo zbog toga, pored ostalog.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Ljudi su crtali kurčeve na listiću jer nisu imali izbor i/ili nisu verovali da iko može da pobedi trenutno najjačeg. Beli će svakako da poveća izlaznost čime se uklanja opasnost od pobede AV u prvom krugu, a od glasača Belog NIKO neće glasati za AV u drugom krugu. Sasvim dovoljno.
Da nema Belog, ti ljudi ili ne bi izašli na izbore ili bi opet nacrtali tuki na listiću.
Da nema Belog, ti ljudi ili ne bi izašli na izbore ili bi opet nacrtali tuki na listiću.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- Uroš S.
Glasati za Belog i nacrtati tuki nisu dve opcije izbora, nego dva moda istog izbora sa istim ishodom.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
Bez sikiracije, Angela nam je saopštila pre neki dan rezultate izbora, tako da će ovo biti na nivou ankete. Slobodno zaokružite peticu ako nemate svog favorita, nema nikakvih iznenađenja i bojazni dal' je mali dorastao predsednikovanju - čisto da izrazite kritiku ovima ostalima...
http://www.youtube.com/watch?v=xos4codosHQmethane.master napisao:Siroto deteVelja napisao: @m.m.
Sad ti je jasno koji to domaći moćnik stoji iza Belog
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
A za koga po tebi treba glasati i zasto?Uroš S. napisao:Ma super je Beli, al super je bilo i kad su neki crtali kurčeve na listiću pa evo nas gde smo zbog toga, pored ostalog.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
Današnje Ipsosovo istraživanje approved by BP, jasno govori ko je opasan, ko ulazi u drugi krug i ko može da pobedi u drugom krugu.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Ne znam samo odakle vam ideja da će beli listići ako se odluče da ipak za nekoga glasaju biti za opozicionog kandidata.
A tek kriviti ih za stanje u društvu je van svake pameti.
To je poruke i to jako bitna!
To nikada i niko nije uspeo da dokaže.
Veoma moguće da je poslužila u druge svrhe, da se sam Đilas ocrni.
A tek kriviti ih za stanje u društvu je van svake pameti.
To je poruke i to jako bitna!
Postojala je priča da su Dveri projekat određenih ljudi kako bi se napravio razdor u desnom bloku.Vladapetr napisao:Šta je tu netačno: postojanje teze da je SJ Vučićev igrač, ili da su Dveri projekat DS-a? Jer obe teze postoje i čuo sam ih nebrojeno puta na raznim stranama. A sumnjam da ih SJ ili Dveri sami puštaju.
To nikada i niko nije uspeo da dokaže.
Veoma moguće da je poslužila u druge svrhe, da se sam Đilas ocrni.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
Tu priču je plasirao SNS.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- Uroš S.
Glasaj za Belog ili za Parovića, Čanka ako misliš da treba. Za bilo koga. Meni je to samo smešno. Imaš sad kandidate ljude sa nekim rezultatima, manje ili više neukaljane. Ako ih ne vidis onda ne vredi ja da ti pokažem.Delija napisao:A za koga po tebi treba glasati i zasto?Uroš S. napisao:Ma super je Beli, al super je bilo i kad su neki crtali kurčeve na listiću pa evo nas gde smo zbog toga, pored ostalog.
RN3 Pro via TT
- Delija
- Kontakt:
To nije odgovor na pitanje koje sam ti postavio.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Uroš S.
Treba glasati po savesti za onog za kog misliš da treba iz razloga koji tebi samom daju dovoljno potpore sa glasaš za tog konkretnog.
To je suština, ako ti Beli daje osnova da mu das glas ti lepo glasaj. Moj glas meni lično vredi mnogo više.
RN3 Pro via TT
To je suština, ako ti Beli daje osnova da mu das glas ti lepo glasaj. Moj glas meni lično vredi mnogo više.
RN3 Pro via TT
- Delija
- Kontakt:
Ja pitam tebe direktno. Ako ne umes ili ne smes da odgovoris - tako lepo reci i gotovo. Nemoj da mi uvijas.
Na tvoje pitanje ja sam direktno odgovorio - kao sto odgovaram na svako pitanje.
Na tvoje pitanje ja sam direktno odgovorio - kao sto odgovaram na svako pitanje.
Poslednja izmena od Delija u 20 Mar 2017, 13:16, izmenjeno 1 put ukupno.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Drugi krug ne gine,ali tu će Uskrs osakatiti biračko telo,što ide u prilog Vučiću.Evo,moja porodica ide na dupli Uskrs van NS.Dakle, nećemo moći da glasamo na 2 različita biračka mesta u 2 kruga.
- Uroš S.
Apsolutno za Sašu Jankovića.Delija napisao:Ja pitam tebe direktno. Ako ne umes ili ne smes da odgovoris - tako lepo reci i gotovo. Nemoj da mi uvijas.
Umem i smem, mogu da hoću i neću. To je uličarski fazon, al skoro pa sam se navikao.
RN3 Pro via TT
- Delija
- Kontakt:
Opet nisi odgovorio na drugi deo pitanja.
A zasto? Sta mislis da on moze da promeni i da li ima snagu i kadar za tako nesto?
Da nema Belog - to bi bio i moj glas, a i bice u drugom krugu po svemu sudeci. Ali samo zbog kontre. Ne vidim nista konkretnije u njegovom programu nego u programu Belog. Tanko, bezveze, nikako. Skoro kao Radulovic - samo da miknemo AVa, pa cemo lako posle. Opozicija nam je na negativnoj nuli. Blagi uzas.
A zasto? Sta mislis da on moze da promeni i da li ima snagu i kadar za tako nesto?
Da nema Belog - to bi bio i moj glas, a i bice u drugom krugu po svemu sudeci. Ali samo zbog kontre. Ne vidim nista konkretnije u njegovom programu nego u programu Belog. Tanko, bezveze, nikako. Skoro kao Radulovic - samo da miknemo AVa, pa cemo lako posle. Opozicija nam je na negativnoj nuli. Blagi uzas.