DukeNS napisao:Jako je bitno starče, jer nemam nameru da dopustim da me bilo ko diskredituje, pa makar to bilo i na forumu. I ne, nisam rekao da je po isplaniranom scenariju, već je to taktika koja je uobičajena i koju koriste stranke po potrebi...
Sam se diskredituješ. Ja sam reagovao na to što si napisao da to ne bi ostalo tek onako pa da neko počne da misli da je to tačno, a nisam te diskreditovao. To što si ti napisao je diskreditacija.
Ti si verovatno jedini koji nije iz prve uspeo da shvati moj post, a kao dezurni pametnjakovic nisi bio u stanju da kazes izvini, pogresio sam, nisam skapirao, nego nastavljas sa beskonacnim dokazivanjem samo tebi znane poente.
Pa jbg, činjenice su surove. Stvarno ne znam ko je veće zlo od njih. Ista stvar, Jeremić je uspostavio taj sistem koji su ovi razradili. Tj bio je činilac uspostavljanja.
Ako mene pitate najpoštenije nas dati na upravu kancelarki Merkel.
https://www.youtube.com/watch?v=_BmneE3AcFM
Ne znam ko treba da dodje da nas nauči redu, ali da treba, to je više nego očigledno. Znam samo da je Nemačka 1945. godine bila ravna kao tepsija, bukvalno nije bio kamen na kamenu, a 1954. godine su dali nekoj drugoj državi prvi kredit posle rata. I veoma poštuju pravila i zakone.
Možda bi nam pomogao i neko iz Skandinavije, i oni su prilično odmakli što se tiče reda i poretka.
Poslednja izmena od kragujevac u 20 Mar 2017, 13:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Uroš S. napisao:Pa jbg, činjenice su surove. Stvarno ne znam ko je veće zlo od njih. Ista stvar, Jeremić je uspostavio taj sistem koji su ovi razradili. Tj bio je činilac uspostavljanja.
RN3 Pro via TT
To nisu činjenice, to su negativne emocije što imaš.
U drugom krugu ne treba imati dileme. Ja ću u drugom krugu glasati za Jankovića ako prođe, neće mi smetati što sam 5. oktobra bio na ulici, a on u JUL-ovskom kabinetu. Prevazišao sam to.
DukeNS napisao:Jako je bitno starče, jer nemam nameru da dopustim da me bilo ko diskredituje, pa makar to bilo i na forumu. I ne, nisam rekao da je po isplaniranom scenariju, već je to taktika koja je uobičajena i koju koriste stranke po potrebi...
Sam se diskredituješ. Ja sam reagovao na to što si napisao da to ne bi ostalo tek onako pa da neko počne da misli da je to tačno, a nisam te diskreditovao. To što si ti napisao je diskreditacija.
Ti si verovatno jedini koji nije iz prve uspeo da shvati moj post, a kao dezurni pametnjakovic nisi bio u stanju da kazes izvini, pogresio sam, nisam skapirao, nego nastavljas sa beskonacnim dokazivanjem samo tebi znane poente.
Hipotetički, da te neko od tih koje si prozvao tuži sudu ti bi morao dosta da se izvinjavaš da ne bi morao da plaćaš, a da ti mene tužiš ja ne bih morao da ti se izvinjavam.
Hipotetički, da te neko od tih koje si prozvao tuži sudu ti bi morao dosta da se izvinjavaš da ne bi morao da plaćaš, a da ti mene tužiš ja ne bih morao da ti se izvinjavam.
Vladapetr napisao:Preterano velikom procentu onih koji podržavaju Jankovića ne odgovara nijedan drugi opozicioni kandidat, miniraju ih i prozivaju skoro isto kao Vučića. To je jedino što me odbija od SJ, mada ću za njega svakako glasati.
Jeremić mu dao otvorenu podršku ako uđe u drugi krug, dok je ovaj njemu dao tuki.
Milos napisao:Nego recite vi meni ko ce biti premijer ako Vucic pobedi ?
Kako ko, pa Zoranica plavojkica, ko bi drugi. Velja the Čačanin će opet da se baci na infrastrukturu, treba konačno da počne da se gradi i onaj kanal (Kako ono bi, Morava-Vardar-Nil-Misisipi ili tako nekako?? ).
Jedino ne znam gde ćemo da usrećimo Braćalu Gašića, on se nešto ubibio.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac