Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Vladapetr »

Uroš S. napisao:Ja bih bio u ozbiljnoj dilemi Vučić Jeremić, ne znam za koga bi glasao.
Evo, upravo ono o čemu sam gore pisao ;)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58

Post od starac vujadin »

Pa, kad je Jeremić fašista :)
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

starac vujadin napisao:
DukeNS napisao:Jako je bitno starče, jer nemam nameru da dopustim da me bilo ko diskredituje, pa makar to bilo i na forumu. I ne, nisam rekao da je po isplaniranom scenariju, već je to taktika koja je uobičajena i koju koriste stranke po potrebi...
Sam se diskredituješ. Ja sam reagovao na to što si napisao da to ne bi ostalo tek onako pa da neko počne da misli da je to tačno, a nisam te diskreditovao. To što si ti napisao je diskreditacija.

Ti si verovatno jedini koji nije iz prve uspeo da shvati moj post, a kao dezurni pametnjakovic nisi bio u stanju da kazes izvini, pogresio sam, nisam skapirao, nego nastavljas sa beskonacnim dokazivanjem samo tebi znane poente.
Korisnikov avatar
Uroš S.
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester

Post od Uroš S. »

Pa jbg, činjenice su surove. Stvarno ne znam ko je veće zlo od njih. Ista stvar, Jeremić je uspostavio taj sistem koji su ovi razradili. Tj bio je činilac uspostavljanja.

RN3 Pro via TT
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Ako mene pitate najpoštenije nas dati na upravu kancelarki Merkel. :D
https://www.youtube.com/watch?v=_BmneE3AcFM

Ne znam ko treba da dodje da nas nauči redu, ali da treba, to je više nego očigledno. Znam samo da je Nemačka 1945. godine bila ravna kao tepsija, bukvalno nije bio kamen na kamenu, a 1954. godine su dali nekoj drugoj državi prvi kredit posle rata. I veoma poštuju pravila i zakone.
Možda bi nam pomogao i neko iz Skandinavije, i oni su prilično odmakli što se tiče reda i poretka.
Poslednja izmena od kragujevac u 20 Mar 2017, 13:53, izmenjeno 2 puta ukupno.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Jeremić je bio mali od palube, potrčko. Šta je kome on uspostavio :)
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
member
Reactions:
Pridružio se: 17 Jul 2012, 15:19

Post od member »

....ja nisam protivnik nijednog kandidata. Ali ne razumem one koji bi glasali za Belog i za Jeremića?
Jel možete da objasnite zašto bi njih birali?
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

Uroš S. napisao:Pa jbg, činjenice su surove. Stvarno ne znam ko je veće zlo od njih. Ista stvar, Jeremić je uspostavio taj sistem koji su ovi razradili. Tj bio je činilac uspostavljanja.

RN3 Pro via TT
To nisu činjenice, to su negativne emocije što imaš.

U drugom krugu ne treba imati dileme. Ja ću u drugom krugu glasati za Jankovića ako prođe, neće mi smetati što sam 5. oktobra bio na ulici, a on u JUL-ovskom kabinetu. Prevazišao sam to.
Korisnikov avatar
starac vujadin
Reactions:

Post od starac vujadin »

DukeNS napisao:
starac vujadin napisao:
DukeNS napisao:Jako je bitno starče, jer nemam nameru da dopustim da me bilo ko diskredituje, pa makar to bilo i na forumu. I ne, nisam rekao da je po isplaniranom scenariju, već je to taktika koja je uobičajena i koju koriste stranke po potrebi...
Sam se diskredituješ. Ja sam reagovao na to što si napisao da to ne bi ostalo tek onako pa da neko počne da misli da je to tačno, a nisam te diskreditovao. To što si ti napisao je diskreditacija.

Ti si verovatno jedini koji nije iz prve uspeo da shvati moj post, a kao dezurni pametnjakovic nisi bio u stanju da kazes izvini, pogresio sam, nisam skapirao, nego nastavljas sa beskonacnim dokazivanjem samo tebi znane poente.
Hipotetički, da te neko od tih koje si prozvao tuži sudu ti bi morao dosta da se izvinjavaš da ne bi morao da plaćaš, a da ti mene tužiš ja ne bih morao da ti se izvinjavam.
Korisnikov avatar
Milos
Reactions:
Pridružio se: 04 Feb 2012, 23:30
Garaža: tedeijevi geteijevi

Post od Milos »

Nego recite vi meni ko ce biti premijer ako Vucic pobedi ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Korisnikov avatar
elMaestro
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:07
Garaža: C2

Post od elMaestro »

Udario bih ja tu rokadu njega i Tome. Da nas izvade iz govana, tj. da nastave da nas vade, za sada im sasvim ok ide.

TT
Имам једно потпитање...
Korisnikov avatar
DukeNS
Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
Reactions:
Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07

Post od DukeNS »

starac vujadin napisao:
DukeNS napisao:
starac vujadin napisao:

Hipotetički, da te neko od tih koje si prozvao tuži sudu ti bi morao dosta da se izvinjavaš da ne bi morao da plaćaš, a da ti mene tužiš ja ne bih morao da ti se izvinjavam.
:pssst:
Korisnikov avatar
Mr.Rotor
Reactions:
Pridružio se: 18 Sep 2014, 21:42
Garaža: ПОЛУПРЕМИЈУМ

Post od Mr.Rotor »

Vladapetr napisao:Preterano velikom procentu onih koji podržavaju Jankovića ne odgovara nijedan drugi opozicioni kandidat, miniraju ih i prozivaju skoro isto kao Vučića. To je jedino što me odbija od SJ, mada ću za njega svakako glasati.
:plusone: Jeremić mu dao otvorenu podršku ako uđe u drugi krug, dok je ovaj njemu dao tuki.
Korisnikov avatar
kragujevac
Reactions:
Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)

Post od kragujevac »

Milos napisao:Nego recite vi meni ko ce biti premijer ako Vucic pobedi ?
Kako ko, pa Zoranica plavojkica, ko bi drugi. Velja the Čačanin će opet da se baci na infrastrukturu, treba konačno da počne da se gradi i onaj kanal (Kako ono bi, Morava-Vardar-Nil-Misisipi ili tako nekako?? :kezo: ).
Jedino ne znam gde ćemo da usrećimo Braćalu Gašića, on se nešto ubibio.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Korisnikov avatar
samo polako
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15

Post od samo polako »

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Odgovori