Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Meni je zanimljivo i šta bi bilo ako AV izgubi u drugom krugu? Vučko kaže da bi odmah dao ostavku ali se njemu nije verovati. Radule kaže da on odmah raspisao nove parlamentarne izbore, ali da li bi rezultati bili bitno drugačiji nego prošle godine? Ne znam šta ostali planiraju?
Da li bi bila rovovska borba predsednik protiv vlade i parlamenta do sledećih izbora? Ili bi prevremeni izbori bili neminovni, i ako da koja je šansa da bi se sastav skupštine bitno promenio? U najboljem slučaju bi opet bila neka trula koalicija, rastrzana borbom ko će da prigrabi više vlasti.
Da li bi bila rovovska borba predsednik protiv vlade i parlamenta do sledećih izbora? Ili bi prevremeni izbori bili neminovni, i ako da koja je šansa da bi se sastav skupštine bitno promenio? U najboljem slučaju bi opet bila neka trula koalicija, rastrzana borbom ko će da prigrabi više vlasti.
Najposlušniji, koji se neće mnogo mešati u svoj posao. Recimo Nebojša iz Beograda, Đurić ili Dačić.Milos napisao:Nego recite vi meni ko ce biti premijer ako Vucic pobedi ?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Moguće da će biti žena.
Već godinama trpimo kritike kako su nam žene manje zastupljene na vodećim mestima.
Već godinama trpimo kritike kako su nam žene manje zastupljene na vodećim mestima.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Ženi je mesto u kuhinji.
Bar tako misli 99% sns glasača

2000-te JUL je bio očigledna kriminalna organizacija u kojoj su sedeli razni likovi iz čistog koristoljublja ili zbog zaštite. To se ne prevazilazi i ne zaboravlja...
- samo polako
Da si rekao Boško Obradović bilo bi u redu ovako lupaš gluposti.Floyd napisao:Ženi je mesto u kuhinji.
Poslednja izmena od samo polako u 20 Mar 2017, 14:34, izmenjeno 1 put ukupno.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Da, posebno kad imaš 27-8 godina i kad si pripravnik u Ministarstvu sporta. Tad oblikujes unutrašnju i spoljnu politiku države.
Znam po sebi koliko sam uticajan kao pripravnik, nekad Višeg suda sada advokata.
RN3 Pro via TT
Znam po sebi koliko sam uticajan kao pripravnik, nekad Višeg suda sada advokata.
RN3 Pro via TT
Uvek je gomila zaposlenih po raznim organima, nisu valjda svi u istoj stranci?
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Dajte,manite se.Sve su to strani agenti, ko god pobedi. Narodu nikad neće biti dobro.
Kakav je vaš stav prema bolesniku zvanom Agrokor?
Sony Xperia Z3
Kakav je vaš stav prema bolesniku zvanom Agrokor?
Sony Xperia Z3
- samo polako
Rusi dematuju kupovinu.
Neće valjati ako puknu jer je veliki broj ljudi uključen a čini mi se da je Todorić išao na tu kartu.
Neće valjati ako puknu jer je veliki broj ljudi uključen a čini mi se da je Todorić išao na tu kartu.
Znači kod vas nije tako?samo polako napisao:Da si rekao Boško Obradović bilo bi u redu ovako lupaš gluposti.Floyd napisao:Ženi je mesto u kuhinji.
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Muškarcima nije mesto u kuhinji zato što zbog dužih stopala ne mogu dovoljno da priđu sudoperi. Čista biologija, nikakva mizogonija 

- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Čim se SBERBANKA umešala to je gotovo.Samo se čeka da li će Vlada Hr da "stavi šapu" na Agrokor tj.da ga vadi iz bule.Ipak im je to 15% BDP.samo polako napisao:Rusi dematuju kupovinu.
Sony Xperia Z3
- samo polako
Nisam siguran.
Kod nas u Srbiji nije, ne znam kod vas u Cirih kako je.Floyd napisao:Znači kod vas nije tako?samo polako napisao:Da si rekao Boško Obradović bilo bi u redu ovako lupaš gluposti.Floyd napisao:Ženi je mesto u kuhinji.
Pa niste samo vi naprednjaci Srbija. Znam da bi voleli ali jbg.