Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Razne teme, pitanja, iskustva
Odgovori
Korisnikov avatar
Dusan
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:26

Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!

Post od Dusan »

Mladen7 napisao:@Dusan
Kao u SAD npr.
Znaci oligarhija?
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
Korisnikov avatar
Delija
Reactions:
Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
Kontakt:

Post od Delija »

grujicd napisao:I posle Beli loš kandidat? Evo ovde smo za čas posla celu opoziciju provukli kroz blato :D
Jbg :pardon:
Delija napisao:A zasto? Sta mislis da on moze da promeni i da li ima snagu i kadar za tako nesto?

Da nema Belog - to bi bio i moj glas, a i bice u drugom krugu po svemu sudeci. Ali samo zbog kontre. Ne vidim nista konkretnije u njegovom programu nego u programu Belog. Tanko, bezveze, nikako. Skoro kao Radulovic - samo da miknemo AVa, pa cemo lako posle. Opozicija nam je na negativnoj nuli. Blagi uzas.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:
Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT

Post od Vladapetr »

Ne znam da li ima išta gluplje nego sam sebe citirati u svim mogućim prilikama ;)

Opozicija uopšte nije toliko loša ni prazna koliko se propoveda, problem je u očekivanjima i toj nekoj isforsiranoj uzvišenosti gde se sa pozicije bezgrešnog pravednika ocenjuju oni, mali a korupciji skloni kmetovi.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:
Pridružio se: 06 Avg 2013, 18:43

Post od Velja »

Vladapetr napisao:Pa kao i sve drugo, to može biti ovo ili ono. A kad imaš predrasude, naravno da ćeš da tumačiš kao ono ;)
Uopšte nemam predrasude, već oči... Na nesreću, sve sam ih gledao kako napreduju. Od Slobe do Belog. Nije isto krenuti kao komunistički jurišnik '80-ih, JUL-ov kadar '99-e i lokalni zajeban iz mladenovačkog kafića :)
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Idealan oponent Vučiću bi trebao biti neko ko se dokazao, a nije imao nikakvog dodira sa nekom dosadašnjom garniturom na vlasti.
Da je i euro fanatik i euro skeptik.
Da ima i ekonomski plan ali i nacionalnu strategiju.
Da su mu u timu isto experti u svim poljima, naravno neukaljani od strane bivših režima.
Itd...

A zato vreme nas jašu npr Vulin i SPS za koje ne mogu da vam dočaram koliko se ne vole, ali to NIKADA neće pokazati. U toj koaliciji se šatro eu i nacionalistička krila buše i ogovaraju gore nego najgore babe, mržnja neopisiva, ali se opet drže skupa radi nekog svog višeg cilja. Mi ćemo, za to vreme, da nastavimo izbor za presvetu bogomateru...
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

Mladen7 napisao:Scudi ako bar malo pratis pol. vise je nego jasno, a i u 1 postu bi tesko sve nabrojao.
Ne pratim nista, zato i pitam. :D Secam se hypea oko njega na forumu, a njegovo izlaganje mi se svidelo pre neko vece pa me sad zanima.

Okreni obrni ovde se poklaste gore nego oni sami oko svog kandidata. Koliko vidim za svakog je iznesen prljav ves, prodat obraz, dokazana kradja, a posle mi apstinenti ludi sto ne glasamo i sto su svi isti.

Eto i na samom forumu su se kleli u Raduleta, pa sad pljuvacina i izdaja, i tad je bila prica da nije isti, sad nesto drugo izgleda :ccc:
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:
Pridružio se: 31 Mar 2013, 17:29

Post od rade74 »

grujicd napisao:Radule mi je pre čovek za premijera, kao jedan od retkih političara kod nas sa biznis iskustvom. Ali čuo sam i ja te loše priče i deluje da mu to malo popularnosti već izmiče.

I posle Beli loš kandidat? Evo ovde smo za čas posla celu opoziciju provukli kroz blato :D
Radule - covek koji ima zmiju u dzepu i kad je problem nikad se nece pojaviti, obeca da ce uvek biti tu kad nastane problem sa ljudima koji su bitni. Odustanak vise kordinatora raznih gradova i opstina a na kraju poslanika govori nesto, zar ne?

Sastanak u u hotelu gde se vrsi obuka, dostavljen plan radnog dana 10-18h i gde se navodi rucak.
Pitam jednog iz NS koji je u samom vrhu, gde je rucak u hotelu?
Kaze jesi li poneo od kuce ili idi negde pa kupi?
Pa lepo napisite a nemojte za sicu da pravite problem.
Pa razvrstavanje kandidata mms na osnovu parametara gde su skoro svi iz BG u Skupstini Srbije a ostatak Srbije izvisio.
Skupstina Vojvodine -isto bilo problema, izvisili oni koji su mu najvise doprineli, kasnije bili nepodobni i odmah pljuvanje po istim da saradjuju sa sns...
Beli-
Covek nema iskustvo i sprdanje sa zemljom i sa funkcijom PS nije na mestu.
Jeremic-
Okupio ljude koji su bili u DS i koji su upropastili pojedine gradove.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Čim apstiniraš, znači da ti je dobro ;) Radule nije izneverio ništa od svojih principa i ono za šta se zalaže od prvog dana. Ne ume da se dogovara i da se prilagodjava situaciji i zato mi nije za predsednika, ali bih finansije uvek njemu poverio.
Dalja karijera svih poslanika koji su napustili DJB je znak samo da mora da poradi na selekciji, nije izgubio dobar kadar nego je dopustio da mu se provuče loš.
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:

Post od rade74 »

Scuderia napisao:
Mladen7 napisao:Scudi ako bar malo pratis pol. vise je nego jasno, a i u 1 postu bi tesko sve nabrojao.
Ne pratim nista, zato i pitam. :D Secam se hypea oko njega na forumu, a njegovo izlaganje mi se svidelo pre neko vece pa me sad zanima.

Okreni obrni ovde se poklaste gore nego oni sami oko svog kandidata. Koliko vidim za svakog je iznesen prljav ves, prodat obraz, dokazana kradja, a posle mi apstinenti ludi sto ne glasamo i sto su svi isti.

Eto i na samom forumu su se kleli u Raduleta, pa sad pljuvacina i izdaja, i tad je bila prica da nije isti, sad nesto drugo izgleda :ccc:
Procitaj moj post pre izbora, ja kad sam govorio drugi su mislili da se sprdam ili imam nesto protiv.
Uglavnom ja prosle izbore nisam izasao jer nisam imao za koga da glasam.
Radule je bio pik ali sam odustao zato sto sam video ko koga gura i sta se desava.

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Scuderia napisao: Koliko vidim za svakog je iznesen prljav ves, prodat obraz, dokazana kradja, a posle mi apstinenti ludi sto ne glasamo i sto su svi isti.
Pa to je zapravo suština višednevnog pisanija ovde i poenta glasa za Belog...
Korisnikov avatar
rade74
Reactions:

Post od rade74 »

Vladapetr napisao:Čim apstiniraš, znači da ti je dobro ;) Radule nije izneverio ništa od svojih principa i ono za šta se zalaže od prvog dana. Ne ume da se dogovara i da se prilagodjava situaciji i zato mi nije za predsednika, ali bih finansije uvek njemu poverio.
Dalja karijera svih poslanika koji su napustili DJB je znak samo da mora da poradi na selekciji, nije izgubio dobar kadar nego je dopustio da mu se provuče loš.
Covek nije od reci.
Pricas jer ga ne znas.
Jedno je dogovoreno a to nije ispostovano.
On se zalaze za sebe:)
Naprotiv, on se prilagodjava situaciji :)
Probaj mu poveriti finansije :)
Kad je nalazio ljude svesno je primao sve u udruzenje.
Kad se pita za novac za lokale i za ostalo onda je odgovor od clanarina i donacija, snadjite se , ali lokali moraju biti pred izbore :)
Clanarine 700 din mesecno, pa ko to da plati ?

Sent from mTalk
Korisnikov avatar
Velja
Banned
Reactions:

Post od Velja »

Ma sajkokiler, samoživi lićimur...
Korisnikov avatar
shandu90
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo

Post od shandu90 »

Zato Rasim opstaje. Nista slagao nije kad je rekao 'Covek je preci od reci'.

Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Korisnikov avatar
Vladapetr
Reactions:

Post od Vladapetr »

Rade, ja ne verujem šta ti pišeš. Problem je što ti Radulović nije platio ručak i što nije organizovao plaćanje lokala za odbore? Evo Jeremić to plaća, pa svima puna usta priče "odakle mu pare", a čovek se rodio kao truli buržuj.
Scuderia
Reactions:
Pridružio se: 22 Jan 2012, 20:20

Post od Scuderia »

rade74 napisao:Procitaj moj post pre izbora, ja kad sam govorio drugi su mislili da se sprdam ili imam nesto protiv.
Uglavnom ja prosle izbore nisam izasao jer nisam imao za koga da glasam.
Da, da, secam se te price :thumbup:

Onda da zakljucimo da ste za nas neme posmatrace izveli zakljucak (nesvesno izgleda) da su svi isti. :D :thumbup:
Odgovori