Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- steva_anya
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:29
- Garaža: Honda Civic 1.8 Sport 2011
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Otidjite na sajt DJB, citajte tekstove i pratite datume.
Videcete da je DJB tj Radulovic u njihovo ime sve ovo "prognozirao". I videcete sta su kada pricali-pisali.
Moja rodjena sestra je narodna poslanica i clan DJB.
Radulovic je trenutno najveca smetnja Vucicu (zato su ih od svih najvise napadali) a u poslednje vreme i opoziciji.
DJB jedini kazu na glas istinu - ovo je za ili protiv Vucica, VJ i SJ imaju za cilj osnivanje stranaka a ne pobedu nad Vucicem.
Radulovic i DJB nisu "tvrdi" nego imaju principe ispod kojih nikako nece. (Mislim da su tekstovi o tome "crvena li ija" i sl)
Sve sto se medijski plasira kao milionski poreski dug i sl ima za cilj da se Radulovic oblati.
Naravno, covek je sve dokazao da ne duguje, tuzio je za lazne objave i ceka se sedjenje.
Inace, Radulovica funkcija oredsednika apsolutno ne zanima. On zeli da bude premijer.
A svojom kandidaturom i podrskom Belom i pozivom za 1 kandidatom opozicije zeli samo jedno - pobdu nad Vucicem.
Glasajte za koga hocete, ali slobodno napisite za koga ste i zasto. Vec dve decenije slusam kako su svi nezadovoljni vlascu, pa se pitam ko je za njih glasao, svi kukaju, a niko nikad nije rekao za koga glasa.
Videcete da je DJB tj Radulovic u njihovo ime sve ovo "prognozirao". I videcete sta su kada pricali-pisali.
Moja rodjena sestra je narodna poslanica i clan DJB.
Radulovic je trenutno najveca smetnja Vucicu (zato su ih od svih najvise napadali) a u poslednje vreme i opoziciji.
DJB jedini kazu na glas istinu - ovo je za ili protiv Vucica, VJ i SJ imaju za cilj osnivanje stranaka a ne pobedu nad Vucicem.
Radulovic i DJB nisu "tvrdi" nego imaju principe ispod kojih nikako nece. (Mislim da su tekstovi o tome "crvena li ija" i sl)
Sve sto se medijski plasira kao milionski poreski dug i sl ima za cilj da se Radulovic oblati.
Naravno, covek je sve dokazao da ne duguje, tuzio je za lazne objave i ceka se sedjenje.
Inace, Radulovica funkcija oredsednika apsolutno ne zanima. On zeli da bude premijer.
A svojom kandidaturom i podrskom Belom i pozivom za 1 kandidatom opozicije zeli samo jedno - pobdu nad Vucicem.
Glasajte za koga hocete, ali slobodno napisite za koga ste i zasto. Vec dve decenije slusam kako su svi nezadovoljni vlascu, pa se pitam ko je za njih glasao, svi kukaju, a niko nikad nije rekao za koga glasa.
stomatologija na drugaciji nacin: tomorrow tooth
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
https://www.facebook.com/LegeArtisDrKopanja
Koga je tuzio za lazne objave? Ni ja nesto ne verujem da ima toliki dug i da je mogao tek tako da se izvuce, ali koliko pratim on nije podneo tuzbu jos.
DW je tu pricu objavio jos u avgustu prosle godine, a evo ga tekst iz februara gde jos pricaju da spremaju tuzbu http://www.danas.rs/politika.56.html?ne ... ti+javnost
DW je tu pricu objavio jos u avgustu prosle godine, a evo ga tekst iz februara gde jos pricaju da spremaju tuzbu http://www.danas.rs/politika.56.html?ne ... ti+javnost
Stevo znam za sestru jer sam je upoznao u NS
Video sam te u Belexpo centru, pricao si sa zubarom Miroslavom iz Rume.
Zasto se nije kandidovala Miroslava?
Zasto traziti da se opozicija ujedini?
Zasto se ranije nije izaslo sa kandidatom?
Zasto su pojedini kordinatori odustali?
Mnogo stvari nije za forum tako da ne bih dalje.
Sent from mTalk

Video sam te u Belexpo centru, pricao si sa zubarom Miroslavom iz Rume.
Zasto se nije kandidovala Miroslava?
Zasto traziti da se opozicija ujedini?
Zasto se ranije nije izaslo sa kandidatom?
Zasto su pojedini kordinatori odustali?
Mnogo stvari nije za forum tako da ne bih dalje.
Sent from mTalk
Malo humora sa tvitera, a vezano za Natašu Jeremić, glavnog narko dilera u Srbiji...

Jbt, koliko se vadikala pojavilo na forumu u zadnje vreme.
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Ja bih pre rekao da se Radulovic slepa uz Belog nego sto mu daje podrsku. Pokusava da privoli glasace Belog za neke eventualne parlamentarne izbore ili neku ozbiljniju pricu. Pa ko jos daje podrsku konkurenciji u sred kampanje? Sigurno ne neko kome je stalo ili veruje u svoju pobedu, samo mi nikad nece biti jasno zasto se uopste i kandidovao.
A prica o zajednickom kandidatu mu je bila super, samo sto je poceo najglasnije da je forsira nekoliko nedelja nakon raspisivanja izbora, kad su vec svi kandidati uveliko krenuli u kampanju.
A prica o zajednickom kandidatu mu je bila super, samo sto je poceo najglasnije da je forsira nekoliko nedelja nakon raspisivanja izbora, kad su vec svi kandidati uveliko krenuli u kampanju.
Tada smo je mi čuli, a verujem mu da je sa SJ i VJ pričao i ranije
Negde sam procitao da je ideja bila da se, od njih trojce, nekakvim ispitivanjem tržišta, odredi ko ima najviše šanse, i da svi tog jednog podrže.
SJ navodno nije pristao.
Služba
Negde sam procitao da je ideja bila da se, od njih trojce, nekakvim ispitivanjem tržišta, odredi ko ima najviše šanse, i da svi tog jednog podrže.
SJ navodno nije pristao.
Služba

+1igor_harris napisao:Ja bih pre rekao da se Radulovic slepa uz Belog nego sto mu daje podrsku. Pokusava da privoli glasace Belog za neke eventualne parlamentarne izbore ili neku ozbiljniju pricu.

Sasvim normalno kucam.Geza napisao:Ako svi mogu da kucaju normalno, možeš i ti. Nema potrebe za uzvičnicima.
Neće mi pozliti sigurno, dobar deo dana sam na svežem vazduhu, pa ne moram da gledam šta ko radi.
Samo sam izrazio svoje misljenje.
Pozdrav.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Da jeste tako kako je Radulović pokušao da predstavi, ne bi čekao 20 dana da se izjasni oko izbora. Tada je gro svojih članova i simpatizera izgubio, dok smo čekali da se izjasne o ovim izborima oni nas zamajavali nekim dvosmislenim porukama. Prvo neće da kaže da li će i koga da kandiduju jer ta neizvesnost šatro mnogo nervira Vučića, onda snimali neke klipove gde nam otkrivaju kako nas drugi vozaju jer izbor izmedju spanaća kašikom i spanaća viljuškom i nije izbor, itd... U komunikaciji su nestvarni arogantni, prekucali igricu. Imaju tonu članaka na sajtu i u svaku diskusiju ubacuju "to smo mi već rekli/uradili, evo ti link".McGruja napisao:Tada smo je mi čuli, a verujem mu da je sa SJ i VJ pričao i ranije
SJ navodno nije pristao.
Služba
Vrhunac katastrofe je od pre neki dan, kad su iskopali govor neke od njih iz prošle god u kojem ispaljuje parolu "mi smo ljudi koje smo čekali". I sad kao DJB je original a SJ ih je pokrao, a slogan je Obamin od pre 9 godina

Principi i ideje su im ok, ali su toliki politički diletanti da sam uveren kako sa njima nema mogućnosti bilo kakvog dogovora. Barem dok ne preleže dečije bolesti.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
Ovo su klasične DB metode, kao u vreme gašenja B92 one omladinske organizacije i sl.
Ne sumnjam da ima istine u ovome, ali treba ispitati i drugima "donacije", kao i sve prljave poslove sa Arapima i sl.
Gde Radule ima problem jer ne može da skupi dovoljno potpisa za stranku?steva_anya napisao: DJB jedini kazu na glas istinu - ovo je za ili protiv Vucica, VJ i SJ imaju za cilj osnivanje stranaka a ne pobedu nad Vucicem.
Nikakve validne dokaze nije dostavio, zacrnio je sve bitne podatke, a DW i dalje nije dobio tužbu.Sve sto se medijski plasira kao milionski poreski dug i sl ima za cilj da se Radulovic oblati.
Pustite DW-a na miru, dečko tek dobio posao, mora još mnogo Škoda da uvalja - ništa vam nije sveto...
Hahha 
Tapatalk Post

Tapatalk Post
Palilula je uz DW-a!
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.