Pogledaj Pillars Of Eternity takodje, mozda ti se svidi.
Divinity je meni bila malo previse, bas trazi uzivljavanje u igru i mnogo vremena.
Inace, NWN i NWN2 su mi jedne od omiljenih igara, dok su bili aktuelni, wallpaper, screensaver i sve zivo mi je bilo iz tih igara

Cak se i posle vise od 10 godina od NWN2, secam da vice "U soleno somatka" kada baca ice storm, posto sam tada svaki RPG samo sa Wizardom igrao, a i sada u sustini

Generalno sam oduvek voleo Dangons & Dragons svet, cak smo na krovu zgrade kod drugara igrali uzivo rpg koji je drugar smisljao, sa sve kockicama iz D&D i njihovim pravilima.
NWN, Gothic, Elder Scrolls i Dungeon Siege su mi definitivno najbolje serije igara ikada, bas ono sto igre tog zanra trebaju da budu.
Sto se tice Hitmana, odigrah 3 misije, meni se mnogo vise svidja od prethodnog, misije su zanimljivije, ali svakako mi se ne svidja sto je nemoguce uzeti i jednostavno izrokati sve zivo, ako tako zelis da igras, vec mora stealth.
Takodje, igra je ekstremno dosadna, ukoliko ne iskljucite navodjenje koje je po defaultu ukljuceno, pa samo kao debil idete i radite sta vam igra kaze.
Kada se sve poiskljucuje i ostane samo natpis sta treba da uradite, igra postaje super