Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Nego, koliko vam daju po forumskom postu? Meni ovi moji 200din svaki put kad pomenem kandidata. Nije mnogo, ali radim krišom i za druge pa se skupi. A i kažu ako prođe naš čovek da će mi završiti da budem moderator.
GrujicicuD zar nismo vec pricali da je prvo pravilo bot kluba , ne pisi na forumu o bot klubu.
Zbog ovakvih stvari vise nisi koordinator grupe.A steta,tehnicki si potkovan dosta,ti si jedan od ljudi koji je znao da promeni IP adresu kad pisemo komentare.
Zbog ovakvih stvari vise nisi koordinator grupe.A steta,tehnicki si potkovan dosta,ti si jedan od ljudi koji je znao da promeni IP adresu kad pisemo komentare.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
https://www.youtube.com/watch?v=16SPR5unkGM
Krvav je botovski lebac...
Krvav je botovski lebac...

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Izgleda mi rade iza leđa, a nisam ni svestan.
Tapatalk @ Desire 626
Tapatalk @ Desire 626
Posetite www.garaza.rs !
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1242797
Lepo je rekao Đinđić - "Svaka država ima neku svoju mafiju. Jedino u Srbiji mafija ima državu"
Lepo je rekao Đinđić - "Svaka država ima neku svoju mafiju. Jedino u Srbiji mafija ima državu"
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Ja sr smorio sad kad je umro Rokfeler, a još mi nije legla uplata za proteste od letos.
RN3 Pro via TT
RN3 Pro via TT
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Jbt, skroz sam zaboravio kako ide to sa lepkom a lepio sam tapete jesenas.Xepoj87 napisao:Nemate pojma, 3:1 tecno/gusto mesavina, ustedi se na vremenu lepljenja, polepi se 20% vise teritorije.Vladapetr napisao:Xepoj, koliko razredjuješ lepak za plakate? Mi idemo 2:1 ali mi nešto retko, lako se odlepljuje. Kakva su iskustva tvoje buranija ekipe?![]()
I na sendvice se maze mast umesto majoneza, duze drzi, jednako se razlaze, pa je tempo lepljenja stabilan od pocetka do kraja.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Večeras je išla depeša u centralu: šefe, otkrio sam im jazbinu. Tamo po ceo dan botuju i razmenjuju savete kako da se lepe plakati i cepaju tuđi, ima ih iz svih ekipa. Čekam dalje instrukcije 

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Zasto cepaju, zasto ne prodju vodom. Cuvaju prste i jednim potezom skinu.
Politicke nauke 

Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
Dusmane, Vladapetr, Xeroj
Lična prepucavanja nisu ok, izađite na pivo, pa se tamo igrajte
Sledeći takav nastup moraću da sankcionišem
Priča o politici, ukoliko je kulturna i normalna, je sasvim ok
Vi smarate
Lična prepucavanja nisu ok, izađite na pivo, pa se tamo igrajte
Sledeći takav nastup moraću da sankcionišem
Priča o politici, ukoliko je kulturna i normalna, je sasvim ok
Vi smarate
Pa naravno da smara slazem se sa tobom McGruja.
Kad god nesto nesto napisem bez da se prepucavam sa nekim, oni odmah skoce i tad pocinje prepucavanje samo zato sto se ne slazem sa njima u vidu toga kako ce ko proci na izborima iako vidim da su nam politicka ubedjenja slicna.
Tek tada im licno odgovaram do tada mislim da imam pravo da komentarisem i napisem moje vidjenje u skladu sa temom.
Njihov je problem sto misle da mogu nekome preko foruma da promene svest i da taj glasa po njihovom izboru.
Ja nikome nisam sugerisao za koga da glasa to je pravo svakog od nas mada sam svoj stav i koga podrzavam javno napisao jer se nicega ne plasim niodkog dobio nista nisam pa da sam kao oni ucenjeni da "menjaju svest" preko neta nejom, nikad nikom nisam lepio plakate i niodkog dobio sendvic ili neki dinar.
Na izborima ne radim niti pripadam ijednoj stranci mada imam svoje politicko misljenje.
Ja njih kao i do sad necu provocirati, budi siguran da oni hoce, to im je zadatk koji im je kako kaze vladapetr dao ocigledno sef nisam ni znao da se to tako zove, to kao da je firma, tako se meni obracaju zaposleni kad hoce nesto da me pitaju, ali ja sam zaposlen u firmi a oni u partijama.
I to je ok, nemam ja nista protiv toga meni je svejedno za koga ce glasati(jer nam je svejedno bar po mom misljenju) samo ja ne insistiram da je moje misljenje tacno niti se trudim da ikome promenim svest.
Nadam se da ce shvatiti da svako od nas ima pravo da zaokruzi koga hoce a bez etikete sendvicara kao i moje pravo da izadjem na glasanje i da ne zaokruzim nikoga od te 11-orice, jer su po meni isti.
Ali se slazem sa tobom da smo zbog njih dvojice sva trojica preterali.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Kad god nesto nesto napisem bez da se prepucavam sa nekim, oni odmah skoce i tad pocinje prepucavanje samo zato sto se ne slazem sa njima u vidu toga kako ce ko proci na izborima iako vidim da su nam politicka ubedjenja slicna.
Tek tada im licno odgovaram do tada mislim da imam pravo da komentarisem i napisem moje vidjenje u skladu sa temom.
Njihov je problem sto misle da mogu nekome preko foruma da promene svest i da taj glasa po njihovom izboru.
Ja nikome nisam sugerisao za koga da glasa to je pravo svakog od nas mada sam svoj stav i koga podrzavam javno napisao jer se nicega ne plasim niodkog dobio nista nisam pa da sam kao oni ucenjeni da "menjaju svest" preko neta nejom, nikad nikom nisam lepio plakate i niodkog dobio sendvic ili neki dinar.
Na izborima ne radim niti pripadam ijednoj stranci mada imam svoje politicko misljenje.
Ja njih kao i do sad necu provocirati, budi siguran da oni hoce, to im je zadatk koji im je kako kaze vladapetr dao ocigledno sef nisam ni znao da se to tako zove, to kao da je firma, tako se meni obracaju zaposleni kad hoce nesto da me pitaju, ali ja sam zaposlen u firmi a oni u partijama.
I to je ok, nemam ja nista protiv toga meni je svejedno za koga ce glasati(jer nam je svejedno bar po mom misljenju) samo ja ne insistiram da je moje misljenje tacno niti se trudim da ikome promenim svest.
Nadam se da ce shvatiti da svako od nas ima pravo da zaokruzi koga hoce a bez etikete sendvicara kao i moje pravo da izadjem na glasanje i da ne zaokruzim nikoga od te 11-orice, jer su po meni isti.
Ali se slazem sa tobom da smo zbog njih dvojice sva trojica preterali.
Sent from my ONEPLUS+A3003 using Tapatalk
Postujte saobracajne propise!!!
- igor_harris
- Pridružio se: 12 Jan 2017, 13:47
- Garaža: 2004 Mazda 3 (1.6CD)
Bez uvrede, ali ja imam utisak da ti dolazis na ovaj forum samo da bi se prepucavao. Prepucavanje nastaje tek kada se ti ukljucis, pre i posle toga je diskusija.