Da je trula višnja pa da pobrkaš za Mazdu CX5passenger napisao:Poklopi ga ova boja. Treba mu neka svetlija
https://www.polovniautomobili.com/putni ... ition-20-t
Zanimljivi oglasi
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Re: Zanimljivi oglasi
Boringly average, but also perfect for school run mums
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Ajmo kragujevac, odreši kesu
JAGUAR XF 4.2 V8 S/C, 08.2008 / 55'000 km, CHF 23'998.–
http://www.autoscout24.ch/4709661

JAGUAR XF 4.2 V8 S/C, 08.2008 / 55'000 km, CHF 23'998.–
http://www.autoscout24.ch/4709661

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Kombinacija boja = boli glava, usi otpadaju 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- kragujevac
- Pridružio se: 16 Jul 2016, 08:46
- Garaža: Jaguar XF 4.2 V8 (NA)
Jako dobar auto (stavljen je i na mobile.de), ali dok ga dognam u Minhen i registrujem na nemačke tablice izaći će me skoro 29K€, a toliko mi ne pada na pamet da platim. Da je u Nemačkoj već bi bio kod nas u garaži, mada moja lepša polovina prevrće očima kad vidi 416KS.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Meni bi, recimo xj bio mnogo bolja kupovina. Mozda moze i neki xjr isto da se nadje.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Ako su mu cigla boje sedišta onda je kombinacija u enterijeru dubiozna u odnosu na boju auta i drveta u enterijeru, a ako su bordo onda je dosta fina kombinacija. U svakom slučaju fin primerak.
- kragujevac
Nisu bordo, više su cigla boje. Lepše izgledaju uživo nego na slikama, ali nisu lepša od kombinacije crni lak/bež unutrašnjost. Dosta su poručivana u SV8 i XFR varijantama.
XJ i XJR su jedna cenovna kategorija iznad XFa, počinju od jako nezgrapnih 26-27K€. A da su loši, to svakako nisu.
XJ i XJR su jedna cenovna kategorija iznad XFa, počinju od jako nezgrapnih 26-27K€. A da su loši, to svakako nisu.
Za bolesnike postoji bolnica, za ludake ludnica. Samo za budale nema ništa, zato ih se toliko i nakotilo.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
- passenger
- Pridružio se: 07 Maj 2016, 10:20
- Garaža: KIA Cee'd sw 1.6 crdi Opel Corsa C GSI
Dosta je skuplji XJ. Nikako ne mogu da mu svarim zadnji deo, ali opet mu stoji nekako dobro:
http://www.autoscout24.ch/de/d/jaguar-x ... d=1&pid=13
Inverkehrsetzung 09.2011
Kilometer 109'111 km
Hubraum 5'000 cm3
Zylinder 8
PS 385
Preis 37790 CHF
LWB:

http://www.autoscout24.ch/de/d/jaguar-x ... d=1&pid=13
Inverkehrsetzung 09.2011
Kilometer 109'111 km
Hubraum 5'000 cm3
Zylinder 8
PS 385
Preis 37790 CHF
LWB:

''...and into the forest I go to lose my mind and find my soul''
Ovaj je svakako skuplji. Ja sam mislio na predhodnu generaciju.
- kragujevac
Ta prethodna generacija je što se tiče kvaliteta jako diskutabilna. Iz tog vremena je i vic da svaki vlasnik Jaguara treba uvek da ima dva komada istog, pošto je jedan svakako uvek u servisu.
Za ovaj novi XJ i XF (koji je "rodjen" krajem 2007) se takvi vicevi više nisu pričali.
Dizajn novog XJa, posebno zadnji kraj je u svakom slučaju jako provokativno napravljen, ali nije ružan. Mislim da je dizajner istog ipak malo pogledao prema Italiji.
Za ovaj novi XJ i XF (koji je "rodjen" krajem 2007) se takvi vicevi više nisu pričali.
Dizajn novog XJa, posebno zadnji kraj je u svakom slučaju jako provokativno napravljen, ali nije ružan. Mislim da je dizajner istog ipak malo pogledao prema Italiji.
Ljuba Moljac
Ljuba Moljac
Gledao jedan auto tamo, ispostavilo se da je bila vracena km sa 330.000 km na oko 170.000 km. Tako da verujem i da je ova na oko 300.000 km.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Moguce, ko ce ih znati.
@kragujevac
Pa sad ako cemo bas da verujemo u viceve. Nije to bas bilo toliko strasno. Jesu imali svoje bubice I bili ispod nemaca. Kvalitet kasnijih modela je bolji.
Pa sad ako cemo bas da verujemo u viceve. Nije to bas bilo toliko strasno. Jesu imali svoje bubice I bili ispod nemaca. Kvalitet kasnijih modela je bolji.
Имам једно потпитање...